Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Umor
Religie
Pamflet
Mediu
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2731
De la 07 Ianuarie 2003
113095539

Flutur este suspectat că practică spiritismul

  • senatorului Câmpanu nu-i place rolul de cadavru politic
  • 13 July 2009, 23:00

Senatorul liberal botoşănean Liviu Câmpanu sare iar la beregata liderului PD-L, primarul Cătălin Flutur, vizibil deranjat de faptul că acesta l-a catalogat drept mort din punct de vedere politic. „Ştim cu toţii şi vedem cu toţii batjocura care a fost făcută din banii publici administraţi de Primărie. Mă refer aici doar la banii cheltuiţi pentru reabilitarea bulevardului, care deja arată jalnic şi va fi săpat în continuare, în virtutea punerii în viaţă a programului de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare. Cunoaştem preocuparea domnului primar de punerea în posesie a unor spaţii dintre blocuri care urmează a fi vândute către anumite persoane interesate. Vedem marea ruină, pe care domnul primar se laudă că a făcut-o, atrăgând investitori în Botoşani şi care ar trebui să se numească Mall”, a declarat Câmpanu.
Senatorul liberal susţine că primarul Flutur nu face altceva decât să încerce să-şi facă imagine, atacând un om integru, un om care deşi face politică de 10 ani, nu a vrut să înveţe să fure şi să mintă, un om care a intrat în politică nu pentru a se îmbogăţi, ci pentru a-şi ajuta semenii. Cu privire la afirmaţiile legate de colaborarea cu anumite structuri de tristă amintire ale statului comunist, senatorul precizează că îi va oferi posibilitatea să îşi susţină aceste afirmaţii în instanţă. Pentru că, la momentul respectiv, s-a dovedit clar că totul a fost o „lucrătură” şi nimic altceva. La acel moment, pe site-ul CNSAS a fost publicată rezoluţia finală a acestei instituţii.
„Eu nu pot să fac altceva decât să îl acuz că practică spiritismul. Şi asta pe motive bine întemeiate, pentru că ce altceva poate să însemne că, din moment ce m-a numit mort politic, din 2006, în vara anului 2008 se roagă la acest mort politic să facă o înţelegere cu PD-L-ul, pentru constituirea Consiliului Judeţean. Aşa cum am spus şi la vremea respectivă, am refuzat să facem această înţelegere, pentru că nu puteam avea încredere în trădătorii idealurilor liberale. Chiar aşa de rău a ajuns, să facă anticampanie morţilor? Pentru că asta a făcut şi în 2007, şi în 2008. Sau poate vrea să-i acuze pe botoşăneni de necrofilie? Pentru că altfel n-o să îşi poată explica niciodată, după logica dumnealui, de ce Liviu Câmpanu a obţinut în 2008, pe vot uninominal, peste 43.000 de voturi la Consiliul Judeţean şi peste 23.000 de voturi la alegerile generale”, a mai adăugat Liviu Câmpanu.
Omeneşte, îi înţelege supărarea primarului Flutur care n-ai obţinut niciodată atâtea voturi şi îl înţelege, pentru că este de-a dreptul disconfortabil să fii învins de un „mort”. „Fiind ales senator cu cel mai mare număr de voturi dintre toţi candidaţii din judeţul Botoşani, reprezentând cel mai mare colegiu al acestui judeţ şi preocupat de rezolvarea problemelor cetăţenilor pe care îi reprezint, îl asigur că nu voi mai irosi timpul pentru a răspunde unor atacuri născute din plictiseala neputinţei”, a concluzionat senatorul botoşănean. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Rata şomajului creşte continuu
Rădăşanu face „ordine” cu asistenţii maternali
iar „ordinea” sa este împotriva intereselor copilului
Ministerul Muncii vrea să-i transforme pe ţăranii fermieri în meşteri populari
Oferta locurilor de muncă nu depăşeşte suta
Pedeapsa banditului
Românul şi multele căi
Secretara Florica îi cam slobodă la gură
Prefectura Botoşani marchează Ziua Franţei
A testat butelia cu chibritul şi… s-a fript rău de tot
„Invitaţie la voiaj” la Ipoteşti!
250.000 lei înghiţiţi de flăcări
Conducta de la Leorda va continua să se mişte odată cu terenul
Microbuzele lui Balan îi va căra pe botoşăneni încă cinci ani
sistem GPS pentru şoferii de maxi taxi care trag de timp
Explicaţii asupra realităţii din justiţia României
Diaspora basarabeană se implică în alegeri
soarta copiilor noştri e în mâinile noastre
Ghenadie Brega hăituit de regimul comunist al lui Voronin
Patriarhia Romana se reîntoarce în Sudul Basarabiei
Închiderea gropilor de gunoi dă naştere unor gropiţe mai mici
Maşină incendiată bizar la Frumuşica
Comunicat de Presă – Memorialul Ipoteşti
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI MARTI 14 iulie
Senatorul Urban i-a deschis mintea ministrului Culturii
se caută ca atare un proprietar pentru Sarmizegetusa şi cetăţile dacice
Cum se distrug vestigiile unei naţiuni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă