Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10860
De la 07 Ianuarie 2003
118490086

Botoşani: Primarul Portariuc îşi va pedepsi alegătorii de Paşti, prin Modern Calor

  • Ioan Rotundu
  • 13 March 2015, 23:00

Dacă până acum botoşănenii doar presupuneau că oraşul lor a devenit o gospodărie fără stăpân, iată că primarul Ovidiu Portariuc vine să le demonstreze că impresia lor este de fapt o certitudine.,br> Ştim cu toţii că societatea Modern Calor, cea care ne furnizează energie termică şi apă caldă, este subordonată Consiliului Local şi Executivului Primăriei, adică primarului în exerciţiu. Dealtfel, pentru a nu mai avea îndoieli cine este cel care decide destinele botoşănenilor atunci când are un interes le mijloc, imediat după instalare în scaun primarul Ovidiu Portariuc a ţinut să schimbe managerul societăţii Moden Calor, la acea dată Ioan Diaconu, cunoscut membru activ al PDL, punând în loc pe actualul manager Florin Sandu (fotgo), cunoscut membru activ al PSD.
Atunci când i s-a ivit ocazia, primarul Portariuc n-a ezitat să se laude cu realizările societăţii Moden Calor în modernizarea reţelei termice, chiar dacă aceste realizări veneau din perioada când manager fusese Ioan Diaconu.
În campania electorală de alegeri locale din primăvara anului 2012, Portariuc ne asigura că dac-l vom alege primar va rezolva şi problema abuzurilor din partea societăţii Modern Calor în ce priveşte facturarea căldurii pe apartamente, facturarea apei calde şi mai ales va stopa facturarea de căldură celor care s-au deconectat de la reţeaua termică. Iată că se apropie 3 ani de mandat şi n-a rezolvat nimic din toate acestea.
Dimpotrivă, constatăm de la o zi la alta că abuzurile celor de la Modern Calor continuă şi chiar s-au accentuat. Pe lângă chemarea în judecată a unor locatari pentru sume cu titlu de datorii care în multe cazuri s-au dovedit a fi simple închipuiri, actuala conducere a societăţii a trecut la pedepsirea locatarilor în sistem bolşevico- comunist, adică aplică pedepse colective, alături de adevăraţii datornici fiind pedepsiţi mşi cei cu plata la zi, practică întâlnită şi la Nova Apaserv
Am mai afirmat acest lucru: cei din conducerea societăţii Modern Calor ar trebui încătuşaţi şi băgaţi după gratii pentru că instigă cetăţenii unii asupra altora, adică pe cei cu plata la zi împotriva celor datori. Pur şi simplu Modern Calor îmi cere să-i dau în cap vecinului datornic pentru că din cauza lui mi s-a tăiat şi mie furnizarea apei calde. Vineri, managerul Florin Sandu a anunţat că de Paşti va tăia furnizarea apei calde la scările de bloc cu datornici şi chiar unor asociaţii întregi de proprietari. Acest Florin Sandu, despre care se spune că nu ştie câte urechi are, îşi bate joc de botoşănenii cinstiţi în chiar zilele de Paşti, pentru că se consideră mare şi tare, adică stăăânul nostru, diriguitorul vieţii noastre.
Mă aşteptam, tot ieri, ca primarul Ovidiu Portariuc să iasă în spaţiul public şi să-l pună la punct, în sensul că poate pedepsi datornicii dar nu şi cei buni platnici. Iar aceste pedepse să le fi aplicat până acum, nu de Paşti, cea mai mare sărbătoare creştină când toţi trebuie să dovedim toleranţă, generozitate şi iubire în numele lui Dumnezeu, nu să fim intigaţi la încăierare de nişte minţi cretine.
Primarul a tăcut şi tace mâlc, ceea ce înseamnă că Florin Sandu, înainte de a emite tâmpeniile sale a primit binecuvântarea primarului. Invit pe botoşăneni să nu uite aceste pedepse colective de tip bolşevico-comunist şi la anul, când Portariuc ne va cere din nou votul, să-l scuipăm. S-au poate că nu va merita nici atâta, de vreme ce acceptă inepţiile celor din conducerea societăţii Modern Calor.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Soţia… drăgostoasă
Reţeta zilei: Potârnichi cu dafin
Horoscopul zilei
SUA muta 800 de tancuri in Europa. Unele chiar in Germania
Nunta in India: Un mire a fost parasit pentru ca nu a stiut matematica
UE nu va prelungi sanctiunile pentru Rusia pentru ca nu exista unanimitate in cele 28 de state
Senatorul Gigi Chiru, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru mita electorala
Sentinta poate fi contestata
Slovacia nu doreşte menţinerea sancţiunilor economice asupra Rusiei
Televiziunea ruseasca de stat a prezentat o inregistrare cu Vladimir Putin
dupa zile intregi de absenta
DNA cere retinerea si arestarea lui Dan Sova pentru complicitate la abuz in serviciu in dosarele Rovinari si Turceni
Povestea dosarelor Turceni si Rovinari
Cine mai este implicat in afara de Dan Sova
Furtună a declanşat un adevărat uragan
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Picătura buclucaşă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă