Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13975
De la 07 Ianuarie 2003
123805526

Botoşani; Un ,, virus de canibalism” infiltrat în interiorul PNL

  • 13 September 2013, 23:00

Primarul de Săveni a ținut să demonteze vineri zvonurile potrivit cărora în 2016 ar avea în plan o candidatură la Consiliul Județean. Pune totul pe seama unui atac, un ,, virus de canibalism”, după cum s-a exprimat, menit să distrugă buna înțelegere care se înregistrează în prezent în sânul Partidului Național Liberal. Liberalul Relu Târzioru a avertizat totuși că este imun la astfel de viruși. ,
,Se vehiculează și atât. Sunt încă membru al PNL. Și înainte de alegeri eram tot așa, o propunere pentru Senat, postacii au început să mă evalueze atunci. Piața transferurilor e liberă peste tot, mai ales în politică. Eu am avut o relație bună și cu PDL, am și cu PSD-ul, sunt primarul orașului Săveni și îmi doresc să rămân primarul orașului Săveni. Nu mi-e frică de nimeni, dacă aș avea ceva de zis atunci zic”, a declarat Relu Tarzioru.
În sprijinul său a venit și prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Sorescu, care a lăsat să se înțleagă că toată strategia vine de la PSD și a lansat un apel la liderii acestei formațiuni să anunţe proprii candidaţi pentru alegeri, nu să avanseze mereu nume de la alte partide.
,,Aştept ca şi cei de la PSD să nominalizeze un candidat, pentru că tot văd că se anunţă candidaţi la alegeri de la PNL, de la PDL. Aştept să îşi nominalizeze şi ei candidaţii. PNL a avut şi va avea candidaţi de primă mână şi la Consiliul Judeţean, şi la Primărie şi la parlamentare. Chiar aş vrea să aud că şi PSD-ul propune pe cutare sau cutare”, a spus Gheorghe Sorescu.
Relu Târzioru, s-a mai declarat îndrăgostit iremediabil de politică. Dependența aceasta i-a adus și bani, a recunoscut edilul, care a cerut să se spună lucrurilor pe nume în ce privește aspectul negru sau alb al sumelor obținute de cei care fac politică.
,,Pe scena politică toţi încearcă să îşi asigure majorităţi, încearcă să câştige şi să aibă de câştigat. Facem politică, e un lucru josnic pe care îl facem, pentru că politica a ajuns la încredere mai jos decât jocurile de noroc. Eu, personal, am un mare regret că fac politică, politica este un drog. Ajungi să faci şi bani din politică, şi albi şi negri, să ai şi influenţă, dar de multe ori regret că fac politică şi uitându-mă la clasa politică de sus până jos îmi dau seama că nu face cinste în multe cazuri”, a declarat vineri Relu Târzioru. (Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Mazăre şi constănţenii
Pas istoric in explorarea Spaţiului
primul obiect fabricat de om care ajunge in spaţiul interstelar
Economia mondială a atins punctul de inflexiune (raport)
Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, patronul spiritual al pompierilor
Primarul Ovidiu PORTARIUC este alături de persoanele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi
Solidaritate pentru gălăţeni!
Se întâmplă în week-end la Uvertura Mall
Românii din Milano au trimis acasă peste 40 de milioane de euro
Ministrul Culturii, Daniel huiduit şi împroşcat cu roşţii la Cluj
Impozitul forfetar: Cum va fi calculat si cat va plăti o shaormerie sau un restaurant
Ministerul Finanţelor limitează contribuţiile de sănătate la veniturile din chirii la 5 salarii
şi stabileşte criteriile după care o investiţie publică e semnificativă
Metehnele baragladinei din fruntea IŞJ Botoşanii
Ioan Rotundu
Primarul Portariuc l-acuză pe Flutur de minciună
Mihaela Huncă, un zbid PSD în fruntea IŞJ Botoşani
Parlamentarul Cristian Roman şi mai micuţul schizoid Portariuc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog