Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10582
De la 07 Ianuarie 2003
118489808

Doina minte în aşa hal că… până şi Minciuna s-a ruşinat!

  • Ioan Rotundu
  • 19 September 2020, 13:47

Prezentă joi seară la emisiunea electorală de la Somax Tv, candidata PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, senatorul şi preşedintele partidului Doina Federovici a minţit cu o neruşinare greu de imaginat, bolnăvicioasă chiar, cum că drumurile judeţene degradate sunt în plină reabilitare.
Faptul că emisiunea a fost un a electorală şi supusă unor reguli stabilite de CNA, această instituţie pe care PSD-ul a creat-o ca să apere minciuna şi impostura politicienilor şi să blocheze dreptul alegătorilor de a cunoaşte adevărul, moderatorul nu a putut interveni să-i atragă atenţia că afirmaţiile sale sunt mincinoase şi că tot ce susţine nu corespunde adevărului din teren.
Susţinea Doina Federovici că segmentul de i 2,7 km de drum judeţean aflat la graniţa dintre judeţul Botoşani cu Iaşi, respectiv localitatea Prăjeni şi Plugari, este aproape gata asfaltat, la el lucrându-se de zor. Cu nici două săptămâni n urmă am filmat acea porţiune de drum judeţean ajunsă o ruşine pentru judeţul nostru şi am arătat că nu s-a executat nicio lucrare deşi prin comunicate repetate conducerea CJ anunţa că au început lucrările (vezi filmuleţul).

Sâmbătă dimineaţă, aflat în zonă, flămânzianul Constantin Pitorac m-a contactat telefonic să-mi spună că se află pe acea porţiune de drum şi că nici vorbă nu poate fi de efectuare de lucrări. Aşadar, cu un tupeu ieşit din comun Doina Federovici a minţit cu seninătate un judeţ întreg.
Mai afirma Federovici că şi la drumul Vorona – Oneaga se lucrează. Altă minciună gogonată pentru că în acest an, la acest drum, nu s-a mişcat o lopată de pietriş. Dacă s-ar duce în satul Oneaga, acum, după emisiune, Doina Federovici ar putea primi o poartă de gard în cap de la cetăţenii care nu pot intra şi ieşi din curte pentru că s-a lărgit drumul prin tăierea malului până sub gardul lor iar de un an de zile lucrările au fost abandonate (vezi filmuleţul).

Şi la drumul judeţean Coţuşca – Ghireni a anunţat Federovici că se lucrează de zori. O nouă minciună adăugată celorlalte. Vineri am trecut pe toată lungimea acestui drum şi niciun semn că s-ar lucra. Doar că muntele de pietriş depozitat în vederea pietruirii este acum l jumătate, semn că localnicii din Ghireni şi Coţuşca care au avut nevoie de pietriş s-au aprovizionat în voie luând din uriaşa grămad㠖 depozit creată acum un an.
Cu aceeaşi neruşinare, că până şi Minciuna s-a ruşinat că-i făcută de râs, Doina Federovici a anunţat că se lucrează la segmentele de drum judeţean Dumeni şi Roma – Nicşeni, lucrări care pot exista doar în mintea ei bolnavă de dorinţa puterii pe care vrea să şi-o împlinească cu minciună şi manipulare publică. Un sigur lucru a fost pe jumătate adevărat din tot ce-a afirmat pe post Doina Federovici joi seară în emisiunea electorală de pe Somax Tv: bucata de drum judeţean de peste 3 km dintre Ibăneşti şi Cristineşti a fost asfaltată cu stratul brut. Mai sunt de executat şanţurile şi de turnat stratul de uzură, lucrări care nu vor mai fi executate în această toamnă.
Femeia această şi-a construit cariera politică pe minciună, impostură şi ipocrizie şi vrea ca urmând aceeaşi cale să fie votată preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani. Sper că sunt mulţi botoşănenii care mai au un dram de minte şi să nu mai voteze cu astfel de mincinoşi neruşinaţi care ne iau de proşti şi ne mint în faţă ştiind că nu vor răspunde niciodată pentru minciunile lor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscopul săptămânii 14 - 20.09.2030
Anisie fost secretar de stat în guvernul său, acum nu mai e bună?
Bancul săptămânii: Soluţie matrimonială
„DNA, repornește lupta împotriva corupților!”
- o petiție pe comunitatea declic.ro a strâns peste 16.000 de semnături
Orban: Starea de alertă se prelungește cu încă 30 de zile
Manifestațiile vor fi din nou autorizate
Staţiunea Popăuţi a ajuns să fie vândută bucată cu bucată
Cu neruşinare, Roxana Ţurcanu vrea votată primar de Botoşani
Anul şcolar a început sub prizonieratul a două pandemii
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ecouri la articolele apărute în Jurnalul
Jaful fondurilor publice are binecuvântare din interiorul APIA Botoşani
Ioan Rotundu
Anunţ cu privire la distribuirea măştilor de protecţie
Când minciuna este pusă la suflet iar adevărul hulit cu vorbe otrăvite
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă