Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25692
De la 07 Ianuarie 2003
111406965

n chiar ajunul Paştelui

Chemat să pângărească pământul sfinţit de Eminescu

  • Ioan Rotundu
  • 21 April 2019, 19:50

Cei din PSD Botoşani au ţinut să nu-şi dezmintă statutul de susţinători ai grupării mafiote condusă de infractorul Liviu Dragnea, grupare care au luat România prizonieră şi vrea să înlăture valorile democraţiei europene pentru a ne izola de lumea civilizată şi a ne depune din nou ofrandă pe altarul sângeros al Moscovei pentru a fi măcelăriţi şi împânziţi prin întreaga Siberie.
Iar pentru a nu lăsa vreo îndoială că ei n-ar fi credincioşi lui Dragnea, l-au invitat pe acesta vineri, 19 aprilie, să participe la Conferinţa judeţeană a PSD-ului de alegere a noii conduceri care de fapt s-a dovedit a fi tot cea veche. Aşa s-a ajuns ca în ajunul Paştelui pământul sfinţit de marele Eminescu să fie pângărit de infractorul Liviu Dragnea.
Acest gest lipsit de orice respect pentru valorile etice şi morale ale societăţii botoşănene, faţă de valorile umane cu care ne mândrim în ţară şi în străinătate, ne arată de cât dispreţ faţă de noi este în stare această conducere a PSDF Botoşani care, în nevolnicia ei, se crede stăpână peste viaţa noastră.
Cum să nu te îngrozeşti şi să nu ţi se facă pielea găină cânt s-a putut vedea cum botoşăneni care abia au cu ce trăi de azi pe mâine s-au îngrămădit să-l atingă pe Liviu Dragnea de parcă ar fi fost un sfânt vestitor de sărbători pascale. Adularea unui infractor care de vreo trei ani face numai rău ţării, care a determinat milioane de români, majoritatea tineri învăţaţi, să plece de acasă pentru a îndura umilinţa prin străini a arătat că printre noi încă bântuie stafia comunismului, cea aducătoare de crime şi puteri discreţionare pentru un grup de privilegiaţi ajunşi la putere prin fraudă electorală şi morală.
Adunătura care l-a elogiat pe Dragnea a simţit în sufletul ei falsa măreţie a momentului, după care s-a întors la drama vieţii ei plină de neajunsuri, îmbătaţi de euforia promisiunilor deşarte. Se vor trezi în curând că sunt mai săraci decât ieri dar cel venerat şi gaşca lui mult mai bogaţi.
De fapt, trăim o dramă naţională să-i vedem pe cei săraci cum îi venerează pe cei bogaţi şi le încredinţează votul pentru a-i face stăpâni peste sărăcia lor care le seacă vlaga vieţii. Aceştia sunt captivii mirajului promisiunilor electorale şi care şi-au pierdut capacitatea de a vedea şi înţelege realitatea care-i înconjoară. Otrăviţi zi de zi cu informaţii mincinoase, această gloată socială şi-a pierdut busola vieţii şi orbecăi în întunericul ignoranţei.
Călcându-se pe picioare să se remarce în faţa Satanei venită să zdruncine puterea credinţei la botoşăneni, să semene între noi sămânţa discordiei pentru a ne putea apoi subjuga intereselor sale, gloata adunată în jurul lui Dragnea a avut mintea prea întunecată ca să realizeze că de fapt cel venit prin invitaţie nu face decât să pângărească pământul sfinţit de Eminescu.
Cât priveşte alegerea noii conduceri a Organizaţiei judeţene PSD Botoşani, totul a fost o mascaradă tipic comunistă. Au fost votaţi cei dinainte stabiliţi, verificaţi să fie loiali actualei puteri demolatoare de drepturi şi libertăţi cetăţeneşti, o putere care apără infractorii şi pedepseşte cinstea şi corectitudinea acelor români care dovedesc verticalitate în apărarea valorilor naţionale tradiţionale.
Modul în care a fost primit vineri la Botoşani, Liviu Dragnea va rămâne o zi a ruşinii pentru întreaga comunitate botoşăneană. Istoria va consemna evenimentul şi-l va transmite urmaşilor urmaşilor noştri pentru ca aceştia să ştie ce fel de bunici şi părinţi au avut unii dintre ei . Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

RSBancul săptămânii
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 15 - 21.04.2019â
Rodul creaţiei artistice a maestrului sticlar Bordeianu va ajunge în Italia
Ioan Rotundu
Lumea lu’ Rotundu în febra pregătirilor pentru Italia
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 12.04.2019
Dănuţ Huţu vrea să intr4e într-o grupare elitistă. Pentru ce merite?
Ioan Rotundu
ANUNŢ - concurs angajare Primăria Ibăneşti
Procesul în care Vâlcov este judecat pentru trafic de influență și spălare de bani a fost amânat pentru 11 iunie
Cine ar putea să-l înlocuiască pe Toader la ministerul Justiției:
Eugen Nicolicea, Robert Cazanciuc și Șerban Nicolae, pe lista scurtă - surse
Expozitie de jucarii la Dorohoi
Când Dragnea minte (ce supriză!)
Interpelările parlamentarilor adresate miniștrilor României, rămase fără răspunsuri
Secretele din CV-ul lui Eugen Nicolicea, susținut de PSD pentru Justiție:
unde a făcut Facultatea de Drept și cum a obținut certificatul de revoluționar
Emilia Șercan, jurnalist: Am fost amenințată cu moartea
Dinamica economică: Târg de produse tradiţionale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă