Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12614
De la 07 Ianuarie 2003
120837080

PSD Botoşani boicotat din interiorul partidului

  • 14 July 2011, 23:00

Ieri, primarii social-democraţi şi-au văzut spulberată şi ultima speranţă de a li se alimenta conturile subţiri cu bani de la Consiliu Judeţean. Bani, de care, consideră aceştia, au fost vitregiţi în ianuarie, când prin votul PNL şi PDL, s-a împărţit bugetul.
Procesul aflat pe rol ca urmare a demersului făcut de PSD în Instanţă, anume de a ataca Hotărârea CJ, s-a amânat a treia oară. Următorul termen, abia pe 5 octombrie, indiferent de soluţia Instanţei, va găsi un buget al CJ secătuit de parcursul unui an şi câţiva primari PSD care vor număra bruma de lei care o mai au de drămuit pentru alimentarea conturilor salariaţilor şi plata ajutoarelor sociale.
Consiliul Judeţean a fost reprezentat de „preşedintele” în funcţiune, adică vicele Mihai Aroşoaie, care a preluat prerogativele pe perioada în care Mihai Ţâbuleac este în concediu. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că la dosar se află o solicitare de amânare a judecării cauzei, din partea celui care a fost investit cu încredere de către parlamentarii şi consilierii PSD să reprezinte interesele în acest caz.
„Am fost azi (joi n.r.) la procesul intentat de noi, consilierii şi parlamentarii PSD, atunci când s-a montat în ianuarie acel buget împărţit între liberali şi democrat-liberali. Noi am contestat acea Hotărâre de Consiliul Judeţean, pentru că am considerat-o cel puţin neprincipală, adică nu-i corect să dai tot la unii şi ceilalţi…Şi de atunci, tot ne judecăm.
Astăzi, am fost la proces şi am constatat că s-a cerut o nouă amânare, de către Narcis Ştefan (foto), care este reprezentantul legal al nostru, al social-democraţilor în acest proces. Motivul său a fost că nu este în localitate, este plecat în concediu. Asta a fost a treia amânare”
a descris vicepreşedintele Mihai Aroşoaie situaţia jenantă.
Termenul stabilit de completul de judecată pentru o nouă înfăţişare a fost stabilit cu mult după vacanţa judecătorească, decizie ce a căzut ca trăsnetul, făcând praf speranţele social-democraţilor care credeau cu adevărat într-o revanşă, la adăpostul unui act de dreptate.
„Ei, şi acum a dat termen pe 5 octombrie când îl conexează cu alt proces de-al nostru. Deja atunci este tardiv, este consumat şi bugetul şi orice hotărâre s-ar da nu mai contează. Narcis trebuia să spună că avea bilet, să întrebe se poate face ceva, pot să pun pe altcineva…Dar nimeni nu a ştiut. M-am dus acolo cu consilierul juridic al instituţiei şi am rămas surprinşi” a adăugat, învins, vicepreşedintele Mihai Aroşoaie. (Lavinia Preda)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Sex… fără ţinere de minte
Horoscop
CE a dat unda verde în domeniul energiei regenerabile din România
Cazul Borbely este o scamatorie
DNA a ajuns ca-n povestea cu Petrica şi lupul
Guvernul şi BNR monitorizează atent situaţia din Italia
Noi avem avantajul că ne-am făcut temele
Apartament incendiat de fiul proprietarei
Autoturism distrus într-un incendiu la Vorona
Steagul lui Stefan Cel Mare si Sfant ar putea fi expus la Chisinau
cu ocazia sărbătoririi independenţei celui de-al doilea stat românesc faţă de Moscova
Caricatura zilei
Azi, angajaţii din spitalele din Botoşani află ce lefuri primesc
Centrele de permanenţă medicală n-au sediu
S-au alocat bani pentru reabilitarea sediului Serviciului Epidemiologic
Serviciu public de transport local integrat în municipiul Botoşani
Centru de perfecţionare pentru personalul medical
centrul va funcţiona la Casa Garabet – Ciomac
De trei ori trădare?!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă