Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14240
De la 07 Ianuarie 2003
120838706

Tupeul poliţistului Romică Gorgan a uimit comuna Vf., Câmpului

  • Ioan Rotundu
  • 15 April 2018, 23:00

În octombrie 2012 am fost solicitat de domnişoara Liliana Sârbu din satul Ionăşeni, comuna Vf. Câmpului să realizeze un reportaj despre modul în care ea era hărţuită sexual pe Internet şi telefon. Am dar curs solicitării sale şi am realizat reportajul intitulat „Din dragoste”.
Pentru că în ancheta reportericească a apărut invocat şi numele agentului şef de poliţie din Vf. Câmpului, Romică Gorgan, acesta fiind acuzat că mai mult şi-ar fi dorit o partidă de amor cu domnişoara decât să rezolve reclamaţiile sale, am încercat să obţin un punct de vedere şi de la poliţist.
M-am prezentat la postul de Poliţie Vf. Câmpului şi am intrat în biroul de la parterul clădirii, cerându-i unuia dintre cameramani să mă însoţească cu camera deschisă, ştiind din cele păţite că de obicei poliţiştii au reacţii nu tocmai civilizate. Am intrat în biroul de lucru al poliţiştilor unde am găsit doi agenţi de poliţie. Unul stătea la un birou iar cel mai învârstă privea plictisit pe geam.

M-am prezentat şi am cerut să stau de vorbă cu agentul şef de poliţie Romică Gorgan, necunoscându-l pe acesta. Poliţistul care privea plictisit pe geam s-a întors către mine şimi-a spus că nu este la sediu, fiind plecat la Dorohoi. Nu ştiam că cel cu care stăteam de vorbă este chiar poliţistul Romică Gorgan.
Cu un tupeu grei de crezut, Gorgan, crezând că nu este filmat, mi-a explicat că cel pe care-l caut va veni la post în jurul amiezii. Pur şi simplu m-a expediat la Poliţia Mihăileni, post de care aparţinea şi Poliţia Vf. Câmpului ca şi coordonare. N-am ştiu vreme de ani că de fapt cel cu care am dialogat era chiar poliţistul Romică Gorgan.
Pentru că poliţistul a apărut în scandalul de hărţuire sexuală şi alte abuzuri comise, am reprogramat reportatul la difuzare, la data când l-am realizat în comuna Vf. Câmpului nu exista în grila de programe pe raza comunei postul Tele’M Botoşani, postul fiind introdus în grilă vreo trei ani mai târziu. Mult s-au mai amuzat sătenii din Vf. Câmpului când au văzut reportajul şi când eu dialogam cu Gorgan, căutându-l de fapt chiar pe cel cu care dialogam. După difuzarea reportajului, ajuns prin comună, oamenii mi-au explicat că cel cu care eu dialogam era de fapt poliţistul Romică Gorgan, care şi-a negat identitatea pentru a nu fi interpelat şi filmat, având suficiente motive să nu fie interogat.
Aşa tupeu de poliţist mai rar de întâlnit în viaţă. Dar la poliţistul Gorgan nimic nu trebuie să ne mire. El este în stare de orice, Chiar să-şi cheme în judecată victimele de care şi-a bătut joc. Filmuleţul cu dialogul meu în sediul Poliţiei poate fi vizualizat dându-se clik pe imaginea de faţă.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Meteorologii anunţă scăderi de temperatură şi precipitaţii în toate regiunile în perioada următoare
Preluarea producătorului de îngheţată Betty Ice de către Unilever, în atenția Consiliului Concurenței
Marș împotriva violenței domestice, la Cluj
Armata vrea să recruteze peste 3.000 de români. Care sunt condiţiile pentru “rezerviştii voluntari”
Sute de mii de susținători ai independenței Cataloniei au ieșit în stradă la Barcelona
Vladimir Putin: "Noi atacuri asupra Siriei vor crea haos"
Horoscopul zilei de 16.04.2018
Bancul zilei: Autocritică medicală
A murit Nicolae Mischie (PSD),
fost preşedinte al Consiliului Județean Gorj
Proces generat de ambiţiile prosteşti ale primarului Gânga
Ioan Rotundu
Presa-n gura şu' Rotundu: Emisiunea din 13.04.2018
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă