Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15777
De la 07 Ianuarie 2003
112993212

Aseară, după emisiunea Acces direct, poliţistului Gorgan i-a sunat ceasul

  • Ioan Rotundu
  • 15 January 2018, 23:00

Aseară, în emisiunea „Acces direct” de pe postul Antena 1, a fost invitată Lăcrămioara Cojocariu, femeia din localitatea Vf. Câmpului care de ani de zile este hărţuită sexual de către agentul şef de poliţie Romică Gorgan.
Cu un curaj greu de crezut că ar putea fi întâlnit la o femeie din provincie, Lăcrămioara a relatat, destinsă şi coerent, cum de ani de zile suportă avansurile sexuale, mârlăniile şi jignirile poliţistului şi cum şefii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani îl susţin şi chiar încurajează pe poliţist în bădărăniile sale de fost miliţian îmbrăcat în haine de poliţist.
Din dezbaterile purtate în cadrul emisiunii s-au confirmat încă odată că toate cele scrise de mine despre poliţistul Romică Gorgan sunt absolut reale, inclusiv faptul că poliţistul l-a bătut pe cetăţeanul Satcou în sediul Poliţiei până i-a distrus sănătatea. Invitaţii la emisiune, un avocat şi u n fost poliţist au pus întrebări invitatei Lăcrămioara Cojocariu şi au rămas miraţi de faptul că reclamaţiile sale adresate IJP Botoşani,. Ministerului de Interne, Parchetelor sunt nefinalizate în cercetări de aproape patru ani de zile.
S-au lămurit când de la Vf. Câmpului, reporterul emisiunii a intrat în direct de la familia Satcou, Marieta Satcou explicând abuzurile incredibile ale poliţistului şi ale şefilor lui de la Botoşani, cel mai încriminat fiind fostul şi actual comisar şef Viorel Şerbănoiu, deşi nu i s-a rostit numele în clar.
Mai mult, reporterul aflat la Vf. Câmpului a dorit să stea de vorbă cu Gorgan. Îndrumat la noua casă a lui Gorgan (foto 1), vecină cu sediul primăriei şi peste drum de sediul Poliţiei, acesta se afla în curte cu o fiică a sa. La vederea reporterului a dispărut. Contactat la telefon, Gorgan a declarat că este în exerciţiul funcţiunii în autoturismul Poliţiei. Minţea cum îi este caracterul, pentru că reporterul l-a filmat la geamul casei cu camera ascunsă. Întrebat dacă doreşte să-şi exprime un punct de vedere legal de acuzaţiile ce i le-a adus Cojocariu, Gorgan a replicat scurt „Nu comentez!”.
Nici purtătorul de cuvânt din cadrul IJP Botoşani, inspectorul de poliţie Maria Carp, n-a acceptat dialogul. Sunată în timpul emisiunii, aceasta a declarat că nu are un punct de vedere. Plătită din bani publici, aflată într-o funcţie publică, poliţista Maria Carp a sfidat fără jenă sutele de mii de români care urmăreau emisiunea. Gestul lui Gorgan şi al Mariei Carp i-a lămurit pe toţi cei din platou şi din faţa televizoarelor despre starea de fapt din poliţia botoşăneană.
Cu certitudine că de la Ministerul de Interne vor apărea reacţii şi un control la IJP Botoşani şi Poliţia Vf. Câmpului va fi iminent. În ce-l priveşte pozape poliţistul Romică Gorgan, după emisiunea de aseară i-a sunat ceasul pentru ieşirea din sistem, urmând a răspunde pentru faptele sale, chiar dacă încă se bucură de protecţia unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, respectiv a prim-procurorului Valeriu Chihaia care îi instrumentează dosarul.
Mafia despre care vă tot vorbesc de câţiva ani încoace că ar domina justiţia botoşăneană a mai repurtat un succes. Avocatul Lăcrămioarei Cojocariu a cerut strămutarea anchetei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani la un alt parchet de grad egal din ţară.
Cu adresa nr. 3090/C/13.12.2017 Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a răspuns că prin Ordonanţa 3090/C/2017 dată cu privire la strămutarea Dosarului nr.391(P/2014 aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani s-a respins strămutarea dosarului, nefiind „motive rezonabile”.
Măi să fie, faptul că cercetările trenează din 2014 n-a fost un „!motiv rezonabil”, faptul că este vorba de hărţuire sexuală nici atâta. Dar cel mai cumplit este că gestul poliţistului de a se deschia la pantaloni şi a arăta penisul copilului de 9 ani al Lărcămioarei nu constituie „un motiv rezonabil”. Probabil că în viziunea procurorilor de la Ministerul Public un astfel de gest de pedofilie făcut de un funcţionar al statului pus să apere liniştea şi ordinea publică nu este ceva grav şi periculos pentru educaţia unui copil.
Procurării ăştia, plătiţi cu bani mulţi, nici măcar n-au avut curiozitatea să se uite prin dosar şi să ia act de fărădelegile poliţistului, fărădelegi care stau nesancţionate de ani de zile pentru că are complici în rândul procurorilor botoşăneni.
Vă atenţionam într-un reportaj mai vechi că Gorgan s-a bucurat de favorurile sexuale ale unei agente de poliţie aflată în subordinea sa şi care a cum este ofiţer în cadrul Serviciului de Resurse Umane din IJP Botoşani şi-l ţine la curent cu tot ce apare la şefi legat de activitatea sa.
Agenta a stat în chirie în casa Vlasov, vecină cu sediul Poliţiei. Vlasov fiind fost secretar la primărie şi aflat în divergenţă cu Gorgan. După moartea lui Vlasov, Gorgan a făcut sex cu agenta în toate camerele casei (foto 2) ca răzbunare pe Vlasov. Cel puţin aşa s-a lăudat către colegi şi prieteni dar este mărturia sub anonimat a unei bătrâne care cunoaşte în detaliu aventurile amoroase ale celor care bătrână se teme, ca toţi cei din localitate, de răzbunarea lui Gorgan. Să nu se mai teamă. Lăcrămioara Cojocariu le-a dat aseară o lecţie de curaj civic şi demnitate. Să facă bine sătenii să-i urmeze exemplul iar Gorgan să-şi primească pedeapsa pentru toate faptele sale abuzive şi reprobabile.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscopul zilei de 16.01.2018
Bancul zilei: Demnitatea papagalului
Umiliţi de unguri ]n propria noastră Casă
Ioan Rotundu
Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functie
Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx:
Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilo
Profund in neregula, neprincipial daca s-au strans semnaturi pentru demiterea lui Mihai Tudose
PressOne: Vicepresedintele CSM Codrut Olaru si-ar fi plagiat toata teza de doctorat.
Lucrarea este coordonata de Tudorel Toader
Un mare sindicat denunta "umilirea" profesorilor:
salarii mai mici decat secretare si soferi din primarii
Placa Ambasadei Romaniei din Ungaria, acoperita cu steagul Tinutului Secuiesc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă