Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25334
De la 07 Ianuarie 2003
118411877

Proaspăt uns în funcţia de şef la OJPC Botoşani

Ţurcanu a împărţit amenzi şi l-a ameninţat pe primarul Flutur

  • 15 May 2008, 23:00

În cadrul zilei de ieri a avut loc prima conferinţa de presă susţinută de noul inspector sef al Oficiului Judeţean de Protecţia Consumatorului, Mihai Turcanu. Astfel, în ultima săptămână au fost depuse un număr de 38 de reclamaţii, dar au trebuit rezolvate şi cele rămase cu o săptămână în urmă. Aşa că numărul amenzilor de aplicat s-a ridicat la 45, fiind întocmite tot atâtea procese verbale de sancţiuni contravenţionale. Au fost aplicate 31 de amenzi în valoare de 393.300 lei, iar valoarea produselor scoase de la comercializare a fost de 1281 lei. „În număr foarte mare şi aproape în fiecare zi sunt reclamaţii la adresa firmei E-on. Au mai fost depuse reclamaţii şi pentru telefoanele mobile care, chiar dacă sunt noi, nu funcţionează. Amendată a fost cu suma de 3 mii lei o firmă de construcţii pentru neefectuarea corespunzătoare a instalaţiei de termoizolare. De asemenea s-a mai amendat o farmacie care avea la comercializare produse fără specificarea termenului de valabilitate”, a declarat Mihai Ţurcanu. Potrivit declaraţiilor acestuia, săptămâna viitoare va prezenta la sediul din Iaşi activitatea instituţiei pe care o conduce.
În acelaşi timp, proaspătul şef a mai declarat că în cursul acestei săptămâni un cetăţean al oraşului Botoşani a trimis la sediul pozasediul OJPC Botoşani o reclamaţie privind locul de joacă destinat copiilor din zona Sucevei. Inspectorii OJPC au demarat controale imediate în această zona, mai ales că reclamaţia era bine documentată, deosebit de riguroasă, însoţită fiind şi de fotografii. „Am mers la faţa locului şi am găsit foarte multe nereguli. De la scândurile care lipseau până la scaune rupte. Ceea ce m-a deranjat cumplit a fost faptul că locul de aterizare era acoperit de beton. De aceea noi am înaintat o adresă primăriei prin care am rugat să rezolve această problemă în termen de 10 zile. Nu spunem că ar fi doar vina primăriei, se pare ca există o firmă responsabilă de aşa ceva. Este vorba despre „Trei coline” noi cerem însă rezolvarea situaţiei” a declarat inspectorului şef al OJPC Botoşani Mihai Ţurcanu, susţinând că au fost efectuate controale şi în celelalte zone, cum ar fi zona complexului comercial Tati, zona Stejari şi Primăverii. Contactat telefonic, pentru a răspunde acuzaţiilor care s-au adus primăriei ce-oi conduce, primarul Cătălin Fluture a declarat că „Nu răspund provocărilor electorale. Domnul Ţurcanu a fost pus la OJPC de către liberali, iar acum se recompensează faţă de fratele său, Florin Ţurcanu. Este problema lor de familie liberală.” (Andreea UNGUREANU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Spitalul „Mavromati” a primit un aparat medical unic pe Moldova
Şeful comunitarilor şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe treabă
Acum ne trebuie un dram de minte!
Ioan Rotundu
Guvernul a operat modificări privind actele de stare civilă
Diplomaţii de la Chişinău apără tratatul Ribbentrop-Molotov
Continuă reacţiile la inscripţiile antiromâneşti din Spania
Pedepse mai mari pentru firmele care păcălesc emigranţii trimişi la muncă
Gabi Jugaru, farse cu termopane şi permise auto
Comentariul comentariilor (CXIV)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Vrerea nevestei
Vinde în regim de urgenţă
CARTEL AFLA - Campanie de sindicalizare
Program Tele'M Botoşani vineri, 16 mai
Sorescu este comparat cu un virus liberal gen „Ţurcanu”
Sugerează că judecătoarea BEC Botoşani este aeriană
Asistenţii comunitari botoşăneni stau în stres dacă îşi iau sau nu banii
Tinerii însurăţei vor fi premiaţi şi felicitaţi
Caravană medicală în judeţ
Asfaltul vălurit taie elanul şoferilor din Dorohoi
Ofertă comercială
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă