Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9789
De la 07 Ianuarie 2003
118489015

Macaleţi îşi ia în serios rolul de viitor primar al Botoşanilor

  • 16 July 2007, 23:00

Deputatul Costică Macaleţi şi-a dat oficial acordul de a candida pe liste social democrate pentru Primăria municipiului Botoşani la alegerile din 2008. Acesta este liber să îşi selecteze propria echipă, cu doi viceprimari şi o serie de consilieri, în vederea intrării în campania electorală. „Deocamdată deputatul Macaleţi este candidatul nominalizat de noi pentru funcţia de primar. Noi vom încerca să ne ocupăm mai mult de partea organizatorică a partidului”, a declarat preşedintele social democraţilor botoşăneni Constantin Conţac. Acesta i-a dat mână liberă deputatului să îşi construiască o echipă din care nu vor lipsi doi viceprimari şi consilierii municipali. Conţac l-a asigurat public pe Macaleţi de întreg sprijinul social democraţilor botoşăneni. „Aşa cum am promis, fiecare echipă va fi gândită de cel care va candida la funcţia de primar. Acelaşi lucru se va întâmpla şi în municipiul Botoşani”, a declarat Constantin Conţac. pozaConţac.
Deputatul social-democrat nu a dorit să facă în momentul de faţă nominalizări cu privire la echipa pe care o va conduce în campania pentru alegerile locale de anul viitor. „Parte din consilierii actuali vor rămâne pe listă, parte vor fi nume noi. Toată echipa trebuie să primească votul Delegaţiei Permanente. Până la fixarea listelor mai este suficient timp”, a declarat Costică Macaleţi. Acesta nu exclude faptul că fostul primar Egner ar putea fi propus pentru una din funcţiile de viceprimar, având în vedere experienţa acestuia în administraţie. Preşedintele social-democraţilor botoşăneni anunţă eventuale surprize, prin scoaterea la rampă a unor femei social-democrate care s-au impus prin perseverenţă precum Manela Zarug sau doctorul Tamara Ciofu. Macaleţi a fost nominalizat din 20 de persoane, iar preşedintele Conţac susţine că lupta pentru un loc în echipa actualului deputat social democrat abia începe. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Conţac trage semnale de alarmă asupra calităţii drumurilor
Seceta pune probleme Direcţiei Silvice
Câmpanu începe vizita prin spitale
Şi conservatorii şi-au stabilit candidaţii la primării
Liberalii speră în sprijinul lui Orban, dar mai spre toamnă
Conţac aşteaptă cu nerăbdare fondurile structurale
Societate din Păltiniş amendată de comisarii de mediu
Profesorii au susţinut examenul de titularizare
APIA începe controalele în teren
Şomerilor le place să fie şomeri
Ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră
Şi-a pus capăt zilelor
De la discotecă în stare gravă la spital
Tare-n clanţă
(Cârcotaşul)
Comentariu la comentarii (CXLV)
Horoscop
Program TELE’M Botoşani, marţi, 17 iulie
Cardinalul si papa
Citate şi cugetări din Ungaria
La 20 de ani vrea să muncească. O angajaţi?
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă