Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
44925
De la 07 Ianuarie 2003
111220253

Botoşani: Portariuc a mai făcut un pas în schimbarea lui Titi Isac

  • metodele comuniştilor sunt perfect aplicabile şi în prezent
  • 16 July 2014, 23:00

După ce jandarmii s-au plâns că situaţia din Piaţa Centrală scapă de sub control din cauza monopolului pe care l-a pus Titi Isac, şeful Platoului agroalimentar şi după ce numeroşi cetăţeni au pus plângeri peste plângeri, primarul Ovidiu Portariuc a luat atitudine.
Omenii s-au plâns că în Piaţa Centrală ilegalitatea este la ea acasă şi atribuirea meselor se face discreţionar şi contra unor recompense. În consecinţă, primarul Ovidiu Portariuc a cerut conducerii Urban Serv analizeze dacă cele sesizate se confirmă, urmând ca măsurile ulterioare să fie radicale.
„În urma sesizărilor privind desfăşurarea lucrurilor în Piaţa Centrală am solicitat conducerii Urban Serv să ia masuri. Am avut o discuţie şi cu domnul director Toma. Dacă toate aceste lucruri se confirmă, cred că in cel mai scurt timp va fi necesară schimbarea şefului pieţei. Avem sesizări şi oficiale că în Piaţa Mare s-ar întâmpla lucruri nu tocmai legale, inclusiv de la Inspectoratul de Jandarmi şi de la alte instituţii şi atunci va trebui să luăm măsuri. E vorba de anumite ilegalităţi. Sunt şi contravenţii şi infracţiuni”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc. Cu ceva timp în urmă, noi am anticipat că în locul lui Titi Isac este pregătită o altă persoană, postul fiind unul profitabil. Afirmam noi că se vor căuta motive pentru ca Isac să fie schimbat, aşa cum s-au căutat motive ca Gheorghe Pricopi să fie schimbat vde la conducerea societăţii Urban Serv pentru a face loc liberalului Toma.
Şi cum se puteau găsi motive pentru a-l acuza pe Isac, care de ani de zile face aceleaşi lucruri pe care le face şi de când la conducerea urban Serv a fost pus Toma: s-au pus la cale reclamaţii împotriva sa, că reclamagii se găsesc pe toate drumurile. Este metoda clasică folosită de comunişti. Vrei să schimbi un şef, pui un subaltern să-l reclame şi ai la dosar motivul schimbării. Metoda, cu eficienţă maximă în comunist, dă roade şi la şefii social-democraţi de acum, cum este şi Ovidiu Portariuc.
Titi Isac nu-i cheie de biserică şi de când este şeful Pieţei a adunat o avere frumuşică. Schimbarea lui însă nu este o măsură în favoarea îmbunătăţirii activităţii din piaţă ci înlocuirea unui profitor cu un altul de la PNL, care a dat obolul cuvenit la partid sau chiar şefului cel mare. . (Lavinia Preda)
17.10.2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Nu cred în spusele primarului Portariuc
Noi dezvăluiri despre starea jalnică a Poliţiei botoşănene
Bancul zilei: La starea civilă
Horoscopul zilei
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă