Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23794
De la 07 Ianuarie 2003
112934632

Botoşani: Gaşca preotului Ivasuc contraatacă

  • Ioan Rotundu
  • 16 May 2013, 23:00

Reportajul intitulat „Păcală în sutană”, difuzat sâmbăta trecută pe Tele’M Botoşani în cadrul emisiunii Lumea lu’ Rotundu a avut un impact deosebit nu numai în satul Buhăceni, ci peste tot unde se recepţionează postul, inclusiv de pe site-ul Jurnalului.
Comentariile favorabile confirmă din plin faptul că reportajul a abordat o temă de actualitate nu numai pentru comunitatea satului Buhăceni ci de interes general. Pe scurt, pentru cei care n-au văzut încă reportajul care se mai poate viziona pe You Tube, fostul preot paroh Cosmin Ivasuc, câtă vreme a slujit la biserica din satul Buhăceni a avut un comportament complet imoral. Şi-a bătut cucoana preoteasă, cadru didactic, până ce femeia şi-a luat lumea-n cap şi l-a părăsit. Preotul aducea femei la casa parohială, atât eleve de la liceul din Truşeşti cât şi ibovnice din satul Buhăceni şi Păsăteani.
Casa parohială devenise cuibuşor de nebunii, cu chefuri prelungite zile şi nopţi, cu orgii sexuale care-i înspăimântau pe vecini. Deşi reclamat la Protopopiatul Botoşani şi Mitropolia Iaşi, protejat de preotul inspector Chirilă de la Mitropolie, preotul Ivasuc a continuat să slujească la parohia din Buhăceni până în vara anului trecut, când în urma reportajelor realizate în cadrul emisiunii Lumea lu’ Rotundu, în faţa dovezilor de necontestat privind imoralitatea preotului, Mitropolia Iaşi lo-a retras.
După plecarea din parohie, sătenii au descoperit că preotul, cu banii creştinilor, a cumpărat pământ pentru casa parohială dar pe numele său ca persoană fizică. Noul preot venit în parohie nu se poate folosi de grădina casei parohiale pentru că Ivasuc îi cere suma de 3.500 euro, preţ de răscumpărare de la el.
În Săptămâna Paştilor, preotul a revenit în Buhăceni, unde pe pământul cumpărat cu banii enoriaşilor are o căsuţă şi a tras un chef de i s-a dus veste. A adunat ibovnicele mai vechi, femeile şi fetele depravate din sat, o gaşcă de hoţi din familia Buceag care a băgat spaima în săteni cu furturile lor şi a chefuit până în noaptea Învierii.
În urma reportajului, Ioan Plăcintaru, cel care şi-a asumat responsabilitatea de a recupera de la Ivasuc pământul parohiei l-a contactat pe avocatul Marius Anton. Acesta, analizând situaţia, le-a promis sătenilor că au toate ;ansele de a câştiga procesul cu Ivasuc. Contra unui onorariu de 1200 lei, avocatul îl va invita pe preotul Ivasuc la un dialoga amiabil. Părintele mai are o condamnare de un an şi jumătate închisoare cu suspendare pentru că a fost prins băut la volan şi riscă să-şi complice situaţia cu un proces care-i poate aduce o nouă condamnare. Ioan Plăcintaru va plăti onorariul avocatului din buzunarul său numai să recupereze pământul pe care părintele Ivasuc la cumpărat pe numele său cu banii parohiei.
Duminica aceasta, sătenii din Buhăceni sunt chemaţi să-şi aleagă un nou consiliu parohial. Gaşca lui Ivasuc, clica de hoţi ai lui Buceag, ibovnicele şi curvele de chef ale părintelui, au răspândit prin sat zvonul că părintele revine în parohie aşa că sătenii să nu aleagă un nou consiliu parohial pentru că este deja cel ales de părintele Ivasuc.
Clica de chef a părintelui (foto) are tot interesul să menţină în sat o stare de tensiune, de incertitudine şi de a-l descuraja pe noul părinte adus în locul lui Ivasuc să plece de unde a venit.
La Buhăceni, creştinii s-au împărţit în gaşca lui Ivasuc, puţini la număr şi cam toţi cei decăzuţi social şi majoritatea celor care sunt mulţumiţi de prestaţia noului preot. Dar Ivasuc n-a renunţat la anturajul său din Buhăceni, chiar dacă Mitropolia l-a trimis în parohia Stroeşti, comuna Lunca, unde slujeşte tatăl său. Preotul Ivasuc este un alcooli greu de recuperat şi de o imoralitate greu de conceput. Cu toate acestea, la Mitropolia Iaşi preotul inspector Chirilă îl vede preot cu har, banii primiţi de la tatăl acestuia, cum spun sătenii, fiind mai preţioşi decât imaginea Bisericii.
La Buhăceni, stafia preotului Cosmin Ivasuc cutreieră satul la vreme de zi şi noapte, iar periodic apare şi el în carne şi oase, punând de câte un chef straşnic urmat de orgii sexuale care i-ar face geloşi şi pe cei mai buni regizori de filme porno.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Scorpia
Valentin Naumescu: Basarabia, a 9-a regiune a României?
România are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate
Bulgaria: Fostul premier Boïko Borisov cere anularea alegerilor parlamentare
Ministrul Rovana Plumb, mărul discordiei în USL
Profesorul Gheorghe Popescu a plagiat şi i se va desface disciplinar contractul de muncă
Aglomeraţie mare pe cele şapte locuri în Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica
Senatorul Sorin Roşca Stănescu tulbură apele în USL
Mic raport pentru uzul unor ambasade. Indicaţii preţioase pentru noii procurori şefi
Dan Tapalaga
Regionalizarea redesenează harta Roniei
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă