Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14385
De la 07 Ianuarie 2003
108603209

Samahoanca şi agresorul victimă

  • 18 July 2011, 23:00

Multe mi-au fost date să văd în viaţă, dar ce-am putut filma ieri pare să fie de domeniul fantasticului. Precum am anunţat, de luni întreaga redacţie suntem în vacanţa de vară până pe 18 august. Numai că mie mi-au rămas o serie de codiţe de filmat la Lumea lu’Rotundu, emisiunea săptămânală de pe Tv SOMAX.
O astfel de codiţă am rezolvat-o ieri, filmând un reportaj în satul Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni. Numai că ce mi-a fost dat să filmez n-am putut să las să comentez după venirea din vacanţă, aşa că am comentat acum.
Am fost sesizat că în satul Aurel Vlaicu există familia Petruşcă, o familie generatoare de conflicte şi bătăi sângeroase. Cum reclamaţiile venite la Lumea lu’Rotundu erau mai multe, am decis să filmez cele ce se petrec în acest sat.
Petruşcă este un ţâr de om, dar are un palmares mai bogat ca al boxerului Bute. Prezint isprăvile sale în rezumat, pentru a nu strica surprizele pe care le va oferi privitorilor difuzarea reportajului intitulat „Bătăuşul satului”
Un prim sătean bontănit de Petruşcă se numeşte Alexandru Ababei. De la o altercaţie verbală cu Petruşcă, nea Sandu s-a ales cu capul spart. Enervat, Petruşcă a pus mâna pe o şină de fier şi l-a trosnit pe nea Sandu în moalele capului de l-a făcut una cu pământul. De faţă era şi Dumitru Dorohonceanu, un alt sătean şi vecin de-a bătăuşului Petruşcă.
După ce l-a altoit cu şina pe nea Sandu, Petruşcă s-a dus iute la Botoşani cu nevasta şi i-a scos certificat medico-legal cum că a bătut-o nea Sandu. Iar poliţiştii, procurorii şi judecătorii au constatat că vinovat este nea Sandu, aşa că l-au amendat cu patru milioane lei vechi.
Pentru că Dumitru Dorohonceanu a văzut cum Petruşcă i-a dat cu şina de fier în capă lui nea Sandu şi a mers martor la proces. Petruşcă n-a lăsat gestul martorului nerăsplătit.
Continuare pe blog

: Continuare dati clik aici)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Umor în viersuri
Parcă-i dracul gol!
Ioan Rotundu
Au scăpat de indezirabili!
Ioan Rotundu
Mamă, tată săru’mâna pentru masă…
Expediaţi brutal în negura uitării
Caricatura zilei
Drum modernizat Prisecani - Odaia Veche - video
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă