Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11714
De la 07 Ianuarie 2003
118210800

Botoşani: Bucuria Marilenei Mardare în faţa unei săli deprimant de goală

  • 18 November 2011, 23:00

Femeile liberale şi-au ales ieri preşedinta. Evenimentul s-a consumat în Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu şi a fost supervizat de către vicepreşedinta Organizaţiei Naţionale a Femeilor Liberale, deputatul Graţiela Gavrilescu.
Pe lângă membrele cu drept de vot, în sală, puzderie de bărbaţi, consilieri, primari, viceprimari, au admirat ţinutele şi „ţinuta” colegelor iubitoare de politică. O prezenţă strălucitoare a fost de departe preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator, Camelia Lupaşcu şi preşedinta Organizaţiei municipale de femei a PSD, Tereza Nica.
Strălucitoare a fost şi şefa de la Bucureşti, deputatul Graţiela Gavrilescu. La eveniment a poposit pentru câteva clipe şi deputatul Relu Fenechiu, preşedintele PNL Iaşi. Pe parcursul întâlnirii s-au succedat discursuri electrizante ale celor invitaţi care au vorbit despre „genocidul” PDL-ist şi de importanţa politicii USL-iste.
Alegerile propriu-zise au început tocmai la timp, liberalele începând să se foiască pe scaunele de la Teatru după două ore de discuţii. La preşedinţia Organizaţiei botoşănene de Femei a aspirat o singură membră, Marilena Mardare, directoare la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”.
Din cele 183 care au votat, 180 au fost de acord cu opţiune. Trei dintre liberalele cu fustă au avut dificultăţi în a bifa sau debifa singurul nume de pe buletinul de vot pentru preşedinte, pozapreşedinte, aşa explicându-se cele trei voturi anulate.
Cătălina Lupaşcu, care a asigurat interimatul la şefia Organizaţiei de Femei a PNL Botoşani nu a candidat din motive personale. Celelalte 18 membre ale Biroului Permanent al organizaţiei, votate de femeile prezente, sunt nume destul de importante pe lista partidului.
Roxana Anuşcă - şefa de cabinet a deputatului Florin Ţurcanu şi Aneta Gireadă - soţia primarului de Mihai Eminescu au dobândit funcţii de vicepreşedinte Vicepreşedinte a fost ales şi soţia lui Constantin Bursuc, preşedintele liberalilor dorohoieni. Nici numele de Zâna Andronic, soţia fostului consilier judeţean Liviu Andronic, actual director al Şcolii Populare de Arte şi Meserii, nu este de neglijat, aceasta fiind aleasă doar membră de delegatele prezente.
Dintre cele 24 înscrise pentru cele 18 locuri în Executiv, Cătălina Lupaşcu a primit cele mai multe voturi. Procesul de votare şi numărare a fost destul de lung, ceea ce le-a pus pe fugă pe delegatele la conferinţa de alegeri.
A fost neplăcut pentru noua preşedintă a Organizaţiei de Femei Botoşani să se bucure singură de victorie, în faţa unei săli deprimant de goală pentru un lider care îşi doreşte să facă lucruri măreţe şi să ducă o luptă electorală anul viitor destul de inegală. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Care-i nebunul?
Reţeta zilei: Budincă de vişine cu migdale
Localitatea Marisel, baza de comandă a primului satelit românesc
PE încurajează programul alimentar pentru săraci
Atentatul eşuat de la Casa Albă implica o armă fabricată în România
Mediul de afaceri nu are de suferit de pe urma anti-corupţiei.
Mişcarea "Noua Republică" ar putea deveni partid în martie 2012
De ce nu poate Guvernul să se laude cu creşterea economică din T3
România are una dintre cele mai mici datorii publice din UE
După Mircea Geoană, va urma excluderea lui Năstase şi Iliescu din PSD
Neutrinii au depăşit viteza luminii şi după ce experimentul a fost refăcut
Fiul unei profesoare a fost arestat pentru trafic de minori
Povestea cu Greceanîi a fost o cacealma?
Primarul cel isteţ şi ţurloaiele blendei
Ioan Rotundu
Propuneri de facilităţi financiare pentru neasiguraţii la CAS
Botoşani: Fonduri excedentare pentru salariile profesorilor
Dispute între cadrele didactice privind bătaia elevilor
Pe 1 Decembrie se inaugurează noua faţă a Centrul Vechi
Un bărbat din Coşula printre femeile liberale
Florin Ţurcanu are păreri bune despre sine
Amanetul - posibilă ieşire din necaz
Urban Serv şi curăţenia oraşului
Lumea lu' Rotundu - Postul Crăciunului
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă