Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3066
De la 07 Ianuarie 2003
123154314

pnl

Botoşani: Domnule preşedinte, daţi-i afară pe cei din conducerea Nova Apaserv

  • 18 November 2013, 23:00

La societatea Nova Apaserv debandada care domină ansamblul activităţii pare să nu se mai sfârşească. Nici dacă ar fi fost vorba de un blestem şi tot nu s-ar fi ajuns ca activitatea acestei societăţi de a cărei servicii depinde peste jumătate din populaţia judeţului să fie atât de debusolată.
N-a trecut bine luna de zile de când în faţa Uverturii Mall din Botoşani s-au efectuat lucrări de reparaţii în urma unei avarii la conducta de apă. Ţâşnise atunci apa din pământ vreme de vreo 2 zile până ce au venit la faţa locului muncitorii să facă reparaţiile. Avaria s-a produs într-un week-end iar lucrătorii au început reparaţiile abia în ziua de luni. După reparaţii, urmele săpăturilor în asfalt şi pe spaţiul verde au stat mărturie lipsei de interes şi a celor din Primăria Botoşani, care n-au urmărit ca terenul să+ fie adus la starea iniţială.
Abia după ce s-a filmat pata de ruşine lăsată pe imaginea oraşului Botoşani şi am difuzat reportajul, cineva a considerat să refacă terenul aşa cum a fost înainte de săpături. Iată că şi în acest week-end, în acelaşi loc de rândul trecut, apa a ţâşnit din nou din pământ. Şi din nou lucrătorii societăţii au desfăcut asfaltul abia turnat pentru a repara avaria. Din nou lucrările de reparaţii au început lunea, ca şi rândul trecut.
Avaria a căzut şi într-un moment când botoşănenii erau supăraţi foc pe societate pentru că le oprise apa curentă şi caldă în chiar zilele de sfârşit de săptămână, când gospodinele spală şi botoşănenii fac baie. Se pare că societatea Nova Apaserv tinde spre un trist record de a-i lăsa pe botoşăneni fără apă în prag de iarnă şi a Sărbătorilor de iarnă.
În vremea preşedintelui Mihai Ţâbuleac am fost lăsaţi fără apă în chiar noaptea de revelion. Acum, am fost lăsaţi fără apă în prag de iarnă pentru că toată vara cei de la societate n-au avut timp să rezolve problema unei conducte . Probabil că după ce reparaţiile la conducta principală s-au terminat şi s-a dat drumul la apă, racordul din faţa Mall-ului n-ţa rezistat presi8unii şi a plesnit din nou.
Povestea acestui racord s-a născut odată ncu înlocuirea ţevilor de metal cu cele de plastic de către firma bucureşteană Hidroconstrucţia. De atunci au trecut câţiva ani, dar racordul cedează când îţi este lumea mai dragă. Nu înţeleg ce reparaţii se fac la acest racord că la numai câteva luni cedează din nou.
Cred că a sosit momentul ca Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, ca for tutelar al societăţii, să-i dea afară pe cei aflaţi în conducerea societăţii şi să angajeze specialişti capabili să conducă o astfel de activitate vitală pentru viaţa de zi cu zi a botoşănenilor. S-o facă până-n revelion, ca nu cumva să se repete „fenomenul Ţâbuleac”.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Profesoara lui Bulişor
Gastronomie: Friptură de porc delicioasă
Preşedintele Hollande s-a prăbuşit în sondaje
Marine Le Pen ii cere să dizolve Adunarea Naţională
Guvernul a publicat Ordonanţa prin care majorează semnificativ impozitarea aplicată contribuabililor
Nagâţul Cosmin Andrei încă umblă drogat
Ioan Rotundu
Petru Bogatu: UE accept㠄divorţul civilizat” cu Transnistria?
Vremea se răceşte. Prognoza meteo până pe 1 decembrie
După ce a sponsorizat un forum in SUA, conducerea Complexului Energetic Oltenia trimite angajaţii în şomaj tehnic şi concedii fără plată
Crin Antonescu: Relaţia cu Partidul Conservator nu mai există
Furaje distruse într-un incendiu provocat
Incendii din neglijenţă
Mormolocii din opoziţia botoşăneană
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog