Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14066
De la 07 Ianuarie 2003
123805617

Cu un jurământ pe măsura faptelor,

Regina Minciunii a fost învestită în funcţie

  • Ioan Rotundu
  • 24 October 2020, 13:21

Vineri, în prezenţa prefectului de Botoşani, Dan Nechifor, senatorul şi preşedintele PSD Botoşani, Doina Federovici, a fost învestită în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, funcţie pe care a câştigat-o cu brio în faţa liberalului Costel Şoptică, Federovici fiind mult mai abilă în a promite fără a se ţine de cuvânt.
Iată şi un fragment din cuvântul său citit de pe „hârtiuţă” imediat după depunerea jurământului: „Cu mâna pe inimă, cu credinţă de Dumnezeu si cu simţ de răspundere, am depus astăzi pentru a V-a oară jurământul în faţa cetăţenilor, de două ori ca şi consilier judeţean, de două ori ca senator și astăzi ca preşedinte al Consiliului Judeţean.
Prin depunerea jurământului pentru reprezentarea judeţului Botoşani în calitate de Preşedinte al Consiliului Judeţean îmi iau angajamentul instituţional şi moral de a vă reprezenta cu cinste, onoare şi profesionalism la cel mai înalt nivel.”

Cu mâna pe inimă s-a văzut, dar cu credinţă în Dumnezeu nu prea de vreme ce a ajuns să ocupe funcţia prin minciună, ipocrizie şi impostură. A jurat strâmb şi când a afirmat că ne va „reprezenta cu cinste, onoare şi profesionalism la cel mai înalt nivel.”. Dacă este aşa, să nu-şi mai pună pe cumătrul Dan Deleanu (după cum se aude) manager la Spitalul judeţean şi alte neamuri şi incompetenţi din PSD în funcţii publice. Ceea ce nu prea cred că se va întâmpla.
Cum ne va putea reprezenta cu cinste, şi onoare de vreme ce, în calitate de preşedinte al PSD Botoşani şi preşedintă a femeilor PSD pe ţară l-a acceptat pe imoralul şi impostorul Lucian Trufin să candideze pe un loc eligibil pentru încă un mandat de senator?
Nici profesional nu ne poate reprezenta pentru că nu dispune de aşa ceva, fapt atestat de Constantin Conţac, fost preşedinte al PSD şi CJ, care a afirmat public despre Federovici că „nu ştie nimic, doar să facă cafele”
E greu să conteşti afirmaţia lui Conţac de vreme ce în discursul său de învestire Federovici n-a făcut referire la cum va fi rezolvată problema apei potabile la nivel de judeţ şi stăvilirea creşterii preţului, nimic despre cum va uşura situaţia financiară a societăţii Nova ApaServ prin eliminarea din schemă a puzderiei de directori, şefi de serviciu şi birou care se cală pe picioare pentru un salariu de zeci de mii de lei lunar. Nu ne-a spus cum va reforma activitatea de la Protecţia Copilului care suge cei mai mulţi bani de la bugetul Consiliului şi cum va proceda cu căminele sociale din judeţ pline şi ele de funcţionari analfabeţi, abili în a jumuli banul public.
Dar, pentru că în campania electorală, prin Dorin Birta, alt impostor ajuns în funcţia de vicepreşedinte al CJ fără să ştie pentru ce merite, a tot dat comunicate că au început lucrările la drumurile judeţene, am arătat prin mai multe anchete jurnalistice că aceste afirmaţii erau mincinoase.
Chiar în ziua învestirii în funcţie a Doinei Federovici m-am dus din nou la drumul judeţean Prăjeni – Plugari pentru că Federovici anunţase că s-au început lucrările de modernizare a celebrului segment de vreo 3 km care de doi ani stă mărturie a incompetenţei conducerii CJ formată din social-democraţi, dar mai ales prin prezenţa vicepreşedintelui Dorin Birta. Nimic lucrări! Linişte, praf şi înjurături din partea şoferilor. Din fotografia alăturată realizată vineri, 23 octombrie, se poate vedea adevărul şi realiza cât de mincinoşi sunt social-democraţii ajunşi în funcţii publice.
Printr-un comunicat din 23 septembrie a.c. acelaşi Dorin Birta anunţa că au început lucrările de modernizare a DJ Coţuşca – Ghireni. Altă minciună gogonată pentru că pe acest drum, în afară că se fură piatra din depozitul creat, de doi ani de zile nu s-a întâmplat nimic.
Regina Minciunii a fost învestită în funcţie. Are în faţă 4 ani de zile să demonstreze că, aşa cum a „gavarit” după depunerea jurământului, este în măsură să ne reprezinte cu cinste, onoare şi profesionalism iar eu am să scriu cu litere mari că Doina Federovici nu mai este Regina Minciunii, cea de acum patru ani.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Dosarul zilei: Prorocirile lui Conţac
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din16.10.2020
Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Îndemn la erotism malefic
Nevolnicilor, nu tulburaţi tihna morţilor!
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 19 – 25.10.2020
O nouă ticăloşie pusă la cale de liberalii botoşăneni
Ioan Rotundu
Strigăt disperat din Spania. Birocraţia a omorât omenia
Încă un upercut aplicat DNA-ului de către Curtea de Apel Suceava
Ioan Rotundu
Cumătra preşedintă îşi va pune cumătrul, celebru incompetent, manager
Ioan Rotundu
ANUNŢ CU PRIVIRE LA TAXA DE SALUBRIZARE
Cercetaţi penal, imorali, impostori, dar viitori parlamentari
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog