Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34189
De la 07 Ianuarie 2003
112784540

Doina Melinte a supervizat alegerile în PDL Botoşani

  • 1 April 2011, 23:00

Ieri seară, s-au desfăşurat alegeri în sânul Organizaţiei municipale a PDL Botoşani. Peste 230 de membri s-au întâlnit pentru a vota o nouă conducere. Invitat de onoare a fost ministrul secretar de stat Doina Melinte, care a urmărit procesul de votare alături de primarul Cătălin Flutur, Cristian Achiţei, dar şi de invitaţi din partea PNL
Dan Humelnicu a fost ales preşedinte la organizaţia municipală a PDL cu 178 de voturi din 184 exprimate. Prim-vicepreşedinţi sunt Ioan Diaconu şi Florin Ghiorghiţă, care au obţinut 145, respectiv 165 de voturi. Cătălin Alexa a fost votat doar de 40 de persoane.
Secretar general este Carmen Bălăucă, care a obţinut 183 de voturi, iar secretari generali adjuncti sunt Eugen Ţurcanu şi Lucel Butnariuc ambii obţinând 172 de voturi. Iata şi cei zece vicepreşedinţi aleşi din cei 19 candidaţi: Mircea Aionesei-152 voturi; Apotroşoaei Iulian Gabriel-151 voturi; Bucşinescu Lidia-161 voturi; Costin Volinaşi-155 voturi; Ilaş Cezar-154 voturi; Ivănescu Victor-169 voturi; Lazarec Elena-156 voturi; Luca Ovidiu Daniel-170 voturi; Mihai Ştefan-150 voturi; Semenescu Nicolae-156 voturi. Cristian Achiţei a recomandat participanţilor la alegeri să nu voteze un candidat înscris în cursa pentru funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PDL, pe motiv că soţia acestuia este de altă culoare politică, respectiv este membru PSD.
„Vă asigur că domnul deputat Ţurcanu va avea mari probleme în 2012, la o nouă candidatură. Dar. până una-alta, astăzi (nr. vineri) sunt alegeri la municipiul Botoşani, iar dacă sunt alegeri trebuie să alegem cele mai bune opţiuni. Ca lucru negativ, nu pot să cred că un om care candidează la o funcţie de vicepreşedinte a organizaţiei municipale Botoşani poate fi în PDL, iar soţia lui în PSD. De aceea, vă rog frumos, să nu-l susţineţi”, a spus Cristian Achiţei, referindu-se la Daniel Alexandru, de la ANRSC.
Primarul Cătălin Flutur a avut un discurs atractiv, care a smuls ropote de aplauze din partea participanţilor.
„Am venit acum singuri la guvernare în cea mai grea perioadă, probabil după cel de-al doilea război mondial. Nu probabil, sigur, pentru că asta o spune toată lumea. Am venit şi am guvernat într-o perioadă de criză care nu a fost numai în România.
A fost o perioadă de criză în toată lumea, dar în Romănia mai pregnant. De ce? Pentru că România nu a fost administrată până la începerea crizei aşa cum au fost administrate alte ţări din UE. România a fost administrată până la începerea crizei pe o politică social-democrată, pe o politică socialistă, pe o politică care a încurajat nemunca şi care a dat bani cu nemiluita la cei care nu meritau.
Probabil, dacă era o guvernare de dreapta în România nu trăiam criza atât de greu. Am făcut eforturi să scoatem România din criză. Am ştiut că nu puteam să facem singuri. Am făcut pactul şi cu dracul, în 2009, am guvernat împreună cu PSD în condiţiile în care nimic nu ne apropia. Am ştiut de la bun început că ne vor trăda.
Au plecat ca nişte laşi după vreo nouă-zece luni. Noi suntem cei care până la urma urmei, şi eu sunt mândru că fac parte din acest partid, nu am plecat de acolo, pentru că ţara trebuia guvernată, trebuia guvernată şi cu efecte dureroase până la urmă pentru partidul nostru, dar sunt mândru că am rămas, că am stopat criza”
, a declarat primarul Cătălin Flutur care a mai precizat că ţi-ar dori să iasă cei mai buni şi cei care au chef de muncă, nu cei care au chef de funcţii. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Bulă şi negresa
Au fost reluate lucrările la principalul pod din comuna Lunca
Caricatura zilei
Rezervele valutare ale BNR au urcat la 32,7 miliarde de euro
la ce e bună rezerva BNR şi la ce nu se poate utiliza
Botoşăneanca Turcan susţine plafonarea salariilor la profesori
Dan Diaconescu a rămas fără partid
Mandat de arestare emis pe numele celui mai bogat om de afaceri din Alba
Rusia va desfiinţa 3 depozite cu muniţie din Republica Moldova
Codul Muncii a fost publicat in Monitorul Oficial.
Vezi principalele modificări care vor intra în vigoare la 1 mai
100 de milioane de dolari pentru o casă în California
Masacru la un Birou ONU din Afganistan
Singurul sanatoriu TBC din judeţ a fost desfiinţat
Profesorii botoşăneni nu renunţă la salariile lor majorate
Spitalul din Truşeşti a dispărut de pe lista căminelor de bătrâni
Paul Onişa se delimitează de USL
Ţurcanu susţine că precetul este părtinitor
PDL este acuzat de hărţuirea aleşilor liberali
Urban Serv Botoşani - spot publicitar
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă