Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1852
De la 07 Ianuarie 2003
111177180

Botoşani: Ex-miliţianul Zmău vrea cenzură asupra emisiunii Presa-n gura lu’ Rotundu

  • 1 April 2016, 23:00

Botoşani: Ex-miliţianul Zmău vrea cenzură asupra emisiunii Presa-n gura lu’ Rotundu Vineri după amiază, cu puţin timp de a realiza emisiunea Presa-n gura lu’ Rotundu, am fost sunat de către un coleg jurnalist de la Tele’M pentru a-mi transmite că a sunat Dumitru Zmău şi i-a ameninţat că dacă rostesc numele lui în emisiune va chema postul tv. în judecată.
Tupeist fostul miliţian devenit prin impostură şi fraudă morală politician, poziţie de pe care-şi permite să ne dea lecţii de etică şi morală. Cu neruşinarea politicienilor de a mă ameninţa să nu îi critic sau să le comentez faptele sunt obişnuit de ceva ani. Mi se pare normal ca aceşti politicieni să încerce să-şi salveze imaginea prin a nega cele scrise sau, cei cu ceva educaţie politică, să trimită redacţiei un drept la replică conceput civilizat.
Dar ca să trimită un drept la replică mai trebuie să ştie să scrie cât de cât gramatical, pentru că am obiceiul de a-i face de râs şi sub aspectul cunoştinţelor de limbă română şi de gramatică: De la Zmău n-am primit niciodată un drept la replică, ceea ce mă face să cred că afirmaţiile foştilor colegi de Miliţie că nu prea le are cu scrisul ci numai cu silabisitul au un sâmbure de adevăr.
Dar Zmău a întrecut măsura cerând să mi se cenzureze emisiunea prin ameninţarea cu un proces. Zmău a dat dovadă că noţiunea de stat democratic şi de drept cum este în momentul de faţă România îi este străină şi de neînţeles. Zmău, cerând să-mi fie cenzurată emisiunea, a demonstrat că habar n-are ce cuprinde Constituţia României cu privire la libertatea de exprimare şi dreptul la opinie, că în România sunt permise toate genurile de presă, inclusiv pamfletul.
Dar oare o fi ştiind Zmău ce-i acela un pamflet? O fi ştiind el că în istoria României o singură dată s-a întâmplat ca Statul Român să fie făcut de râs de către instituţiile sale judecând şi condamnând un poet pentru pamfletele scrise? Cine o fi acest poet este peste putinţa lui Zmău de a şti, că dacă ştia tăcea naibii din gură şi nu suna la Tele’M să ceară cenzurarea emisiunii mele.
Deşi am tot repetat, o mai fac odată pentru a pricepe şi Zmău, cu puţinele sale cunoştinţe despre ce înseamnă să te pui dezinteresat în slujba comunităţii. Când am pornit lupta cu escrocii şi ticăloşii din mediul politic am avut grijă să nu pot fi şantajat cu ceva. Nu am avere personală, casă sau maşină, nu am venituri ca să pot fi expus unor executări silite de pe urma unor soluţii date de către judecători aserviţi politic. Motiv pentru care nici nu-mi pierd vremea cu procesele intentate în scop de hărţuire sau intimidare.
Să mai ştie Zmău că eu nu sunt angajatul Tele’M ci am un contract prin care mi s-a opus la dispoziţie un spaţiu de emisie pe care-l folosesc cum cred de cuviinţă iar răspunderea juridică, prin contract, îmi aparţine. Aşa că degeaba a sunat la Tele’M să-i ameninţe cu procesul pentru că ei n-au nicio răspundere asupra conţinutului emisiunilor mele.
A mai spus Zmău colegului de la Tele’M că am fost plătit să-l denigrez. Săracul miliţian fost nu poate concepe că m-am pus dezinteresat în alujba comunităţii botoşănene şi că tot ce fac nu o fac pentru şi pe bani. Dar dacă tot ştie cine m-a plătit, îl provoc public să spună cine este acel plătitor şi ce interes ar fi avut şi eu i l-am realizat.
Se apropie campania electorală iar ticăloşii de politicieni vor să mă sperie să nu spun botoşănenilor cine sunt ei cu adevărat şi ce urmăresc. Vor ca din nou prin fraudă morală să se cocoţe în funcţii publice. Îi avertizeze că eu nu renunţ la lupta în care m-am angajat, nu mă las intimidat şi nici cumpărat cum crede Zmău. Eu nu am preţ pentru cei ca el care în viaţă n-au făcut un pas fără a urmări un scop personal, un beneficiu material sau financiar.
Îi transmit ex-miliţianului Zmău un sfat cifrat din motive pe care el le ştie foarte bine de ce procedez aşa: Duşmanul lui nu sunt eu. Să-şi pună o oglindă la spate şi întorcându-se va descoperi cine-i este cel mai crunt duşman. Am zis!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Reţeta zilei: Ciorbă haiducească
Bancul zilei: La ce mai poate fi bună o fantomă
Horoscopul zilei de 2.04.2016
Carmen Dinca, anuntata initial candidat PMP la sectorul 6 a reclamat la DNA ca i s-au cerut 15.000 de euro
pentru campania electorala
Politia Romana cauta 1.900 de agenti de ordine publica
Radu Mazare si fratele sau, trimisi in judecata de DNA in dosarul campusului social Henri Coanda
Dosar la Parchet in cazul celor doua tinere musulmane agresate
Deputatii vor sa interzica filmarea votului cu bile.
Biroul Permanent discuta luni modificarea Regulamentului
Google si-a retras gluma de 1 aprilie, dupa ce mai multi utilizatori au avut probleme din cauza ei
ANI: 19 fosti sau actuali alesi locali, in incompatibilitate si conflict de interese
Doi indivizi cu documente false similare cu cele din Romania, arestati pe un aeroport din Italia
Bogdan Aurescu: Crearea unei Curti Internationale impotriva Terorismului
ar descuraja statele care ar putea fi considerate refugii sigure pentru teroristi
Blaga, inainte de Liga Alesilor Locali:
"Nu este normal sa aiba nimeni pensii speciale. Primarii au nevoie de salarii"
Kovesi despre nominalizarea lui Lazar la functia de procuror general:
Nu comentez; am doar relatii profesionale cu candidatii
Amicul Ralucai Pruna si al familiei Kovesi la Parchetul General. Din culisele propunerii
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 1.04.2016
La volan, sub influenţa băuturilor alcoolice
Şapte posturi scoase la concurs, la ISU Botoşani
Lumea lu' Rotundu: Coţuşca - Între români nu există graniţă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă