Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24867
De la 07 Ianuarie 2003
118411410

Ticăloşi şi în postul Paştelui

  • Ioan Rotundu
  • 1 April 2018, 23:00

Consilierii municipali ai PSD n-au vrut să voteze propunerea primarului Cătălin Flutur de a prelua obiectivele finalizate din parcul Cornişa pentru ca de sărbătorile Paştelui botoşănenii să se poată bucura de oportunităţile oferite şi să-şi ducă copii să se joace în parcul de distracţii destinat lor.
În mod repetat consilierii municipali ai PSD s-au opus unei astfel de decizii, adică de a se prelua şi da în folosinţă obiectivele finalizate, şi au făcut-o în mod conştient şi din ordinul primit de la partid. Mă mir că nu-i este ruşine viceprimarului Cosmin Andrei care în cei patru ani cât a făcut echipă cu fostul primar PSD Ovidiu Portariuc n-a fost capabil să finalizeze această investiţie.
Cum de nu-i este ruşine consilierului municipal PSD Mihai Tincu care vreme de patru ani, cât s-a străduit să fie pentru Portariuc un fel de Meternich, mult mai malefic decât originalul, n-a fost capabil să-l îndrume să finalizeze investiţia Cornişa. Acum, şi Cosmin Andrei şi Tincu se opun cu acelaşi tupeu al incompetenţei să ne priveze pe noi, botoşănenii, de a putea beneficia de un spaţiu recreativ realizat din banii noştri.
Explicaţia cerbiciei celor din PSD de a nu putea Flutur să pună la dispoziţia botoşănenilor această investiţie ar fi dorinţa lor de-al compromite pe actualul primar arătându-l cu degetul că nu este în stare să ducă la bun sfârşit o investiţie care îi aparţine ca iniţiativă. Ticăloşia lor politică trece dincolo de limitele bunului simţ şi respect pentru populaţia unui întreg municipiu, punând deasupra interesele lor meschine.
Celălalt viceprimar, Marian Murariu, slugă a PSD-ului, care se laudă că a muncit în construcţii prin Germania şi care este inginer constructor de profesie, n-a învăţat nimic din cultura şi educaţia nemţilor. Sau dacă a învăţat ceva, toată ştiinţa sa despre democraţia germană s-a evaporat în faţa ordinilor primite de la conducerea PSD, de la nevasta .şoferului care este Doina Federovici, altă murătură politică stricată de către vântul de primăvară care va trebui să dea socoteală, când îi va sosi ceasul, botoşănenilor pentru bătaia de joc pe care o practică faţă de ei.
Cei din PSD se cred aleşi pe viaţă, se cred la putere pentru veşnicie. Bieţii nevolnici n-au capacitatea de a conştientiza că nimeni n-a scăpat de judecata societăţii şi a istoriei
Ceasul când gruparea de analfabeţi funcţionali care au acaparat în prezent în România puterea politică şi executivă, de impostori cu diplome cumpărate ajunşi miniştri pentru că l-au slujit pe Dragnea în intimitate este aproape. Le amintesc acestor borfaşi politici că vor afla cu adevărat ce sunt astăzi atunci când nu vor mai fi pe funcţii şi vor fi chemaţi la judecata cea dreaptă de care nu vor scăpa nici în mormânt pentru că există şi judecata post-mortem.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Alin Mituță: Peste 16.000 de membri înscriși în Mişcarea România Împreună în primele 48 de ore
MRI, partidul lui Cioloş, între speranţă şi dezamăgire
Ioan Rotundu
Vicepremierul Paul Stănescu: SPP va fi restructurat
Despăgubirea deţinuţilor va costa statul român între 370 şi 550 milioane de euro,
susțin sindicatele din Administrația Penitenciarelor
42 de mii de lei, bani donați de români pentru contestarea amenzilor aplicate protestatarilor împotriva legilor justiției
Cazul Skripal: Ministrul german de Externe vrea să reconstruiască încrederea cu Rusia,
după expulzările diplomaţilor
Horoscopul zilei de 2.04.2018
Bancul zilei: Nedunerure la radio Erevan
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii II Vocea Romaniei
Dinamica economiei: Târgul prodduselor tradiţionale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă