Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10933
De la 07 Ianuarie 2003
118490159

Botoşani: Inginerul Grigoriu le-a dat protestatarilor o lecţie de civism

  • 1 July 2014, 23:00

Botoşănenii care au tranzitat ieri Pietonalul Unirii au dat nas în nas cu un protest inedit. Un botoşănean a protestat în favoarea preşedintelui României, Traian Băsescu, sătul de afirmaţiile celor care atacă măsurile dure luate de Guvern .
Şerban Grigoriu a fost inginer mecanic la UPSS şi profesor la fostul liceu Electrocontact, iar în prezent este pensionar. Omul spune că demersul său s-a născut dintr-o furie la adresa celor care protestează împotriva Guvernului. Şi-a prins de gât două pancarte şi a lăsat trecătorii să-i înţeleagă protestul mut.
„Lumea este dezinformată total. Preşedintele ţării nu dă legi, nu poate tăia salarii, pensii. E o minciună. Ce? În Ungaria, Portugalia nu s-au tăiat salarii?”, a ţinut să atragă atenţia protestarul.
Şerban Grigoriu spune că de vină pentru toate tensiunile din ţară este Opoziţia care nu face nimic concret pentru a scoate ţara din criză.
„Opoziţia are patru soluţii de criză: Jos!Jos!Jos! şi ultima Noi sus! Lumea s-a împărţit în două, nu mai vorbesc cu prietenii din cauza divergenţelor de opinii. Uite, când joacă Steaua şi Dinamo, suporterii se bat, se rănesc, dar când joacă România, ei strigă la unison. Aşa şi în politică: lumea ar trebui să se unească pentru binele ţării acesteia”, a adăugat botoşăneanul. (Lavinia Preda)
martie 2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Demolatorul
Avem ce ne-a lipsit vreme de 14 ani
Bancul zilei: Eroul din Afganistam
Horoscopul zilei
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă