Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2935
De la 07 Ianuarie 2003
123100010

pnl

Câmpanu predică-n pustiu, şefii de la Centru nu-l iau în seamă

  • 1 June 2007, 23:00

Liberalii botoşăneni pun embargo relaţional Biroului Permanent Central PNL. Decizia se vrea un semnal de alarmă pentru conducerea centrală, cu atât mai mult cu cât 19 din cei 25 de membri ai Biroului Teritorial Botoşani vor să îşi dea demisia. Nemulţumirea botoşănenilor vine din faptul că miniştrii vin la Botoşani şi fac promisiuni pe care le uită cum ajung în Capitală. Preşedintele liberalilor botoşăneni Liviu Câmpanu susţine că la această concluzie a ajuns în urma discuţiilor cu majoritatea membrilor Biroului Politic Teritorial Botoşani.
Judeţul Botoşani are o serie de probleme specifice. Este un judeţ cu economie preponderent agrară, cu mare grad de sărăcie, mortalitatea este cea mai mare din ţară, infrastructură defectuoasă, iar sistemele de apă şi canalizare au probleme. Acestea sunt câteva din probleme, care nu au apărut însă în ultima perioadă. Atitudinea liberalilor botoşăneni vine însă din faptul că sunt sătui de lipsa de interes a unora din reprezentanţii Biroului Politic Central care sunt şi membri ai Guvernului. Liviu Câmpanu acuză şi lipsa de aplecare a Guvernului faţă de problemele administraţiei locale.
„Din păcate, mare parte din cei care conduc direcţiile deconcentrate au drept scop rezolvarea propriilor interese, trecând în plan terţiar interesele judeţului. Măsura pe care o propun este determinată de faptul că încercăm să detensionăm o situaţie creată de intenţia colegilor de a-şi depune demisiile”, a declarat preşedintele liberalilor botoşăneni. Câmpanu susţine că este vorba de un semnal de alarmă pe care botoşănenii încearcă să îl tragă celor de la centru. Din punctul său de vedere organizaţia nu se gândeşte nici pe departe să treacă la PLD, va rămâne în barca liberală.
„Noi suntem liberali şi rămânem liberali. Considerăm că cel mai democratic partid este PNL. Vrem să tragem atenţia că electoratul de la Botoşani care ne-a susţinut are nevoi”, susţine Liviu Câmpanu. Exprimându-se plastic, acesta susţine că se simte un soldat care trebuie să meargă la luptă fără însă a şti care este ţinta. Câmpanu este nemulţumit însă de faptul că nu a fost ascultat de Guvernanţi în privinţa acuzelor aduse prefectului Cristian Roman. „Sunt convins că foarte mulţi din colegii mei nu pot accepta să avem un prefect suspicionat de abuz în serviciu, e acuzat că încearcă să influenţeze angajările în instituţiile bugetare, care este suspicionat de intervenţii în relaţionarea traficului de alcool, ţigări în Botoşani”, a declarat Liviu Câmpanu.
Acesta susţine că în mod normal partidul s-ar fi sesizat şi ar fi scos prefectul din funcţie. Nici prim procurorul de la Botoşani nu a scăpat deputatului Câmpanu. În ceea ce îl priveşte pe acesta, Câmpanu afirmă ca nu poate înţelege de ce „linge clanţele prefectului zi de zi”. „Biroul Politic de la Botoşani refuză, până la rezolvarea unor probleme, să joace teatru, să plimbe miniştrii veniţi la Botoşani, care fac tot felul de promisiuni şi care când se întorc la Bucureşti fac exact invers”, a declarat Liviu Câmpanu. În momentul de faţă Câmpanu critică Guvernul preponderent liberal şi colegii de partid, plasându-se în opoziţie cu aceştia. Liberal democraţii, prin vocea vicepreşedintelui Ioan Diaconu, consideră că deputatul liberal a făcut declaraţiile măcinat de frustrări cu privire la poziţia Guvernului faţă de păstrarea în funcţie a primului reprezentat al Guvernului în teritoriu. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Poet, patriot şi mare român
Hram la Capela Penitenciarului
Constantinescu susţine că profesorii trăiesc mai bine datorită lui
Liceenii cer confidenţialitate şi promit că se lasă de fumat
Simpozion „Noi şi Natura”
Minor căruia i-a spart faţa unchiul unui coleg de şcoală
Accidentate pe trecerea de pietoni
Comentariu la comentarii (CXI)
(Ioan Rotundu)
Anunţ
Horoscop
Bunul simţ, vinul prost şi imaginea de ţară
Bacuri cu adolescente
Citate şi maxime din Cervantes şi alţii
Un teren de vilă, o ingineră textilistă...
3000 lei pentru câştigătorul premiului Naţional „Nicolae Iorga”
În cursele ilegale de maşini Poliţia este depăşită
Guraliuc vrea să copie modele sucevene
Câmpanu ţine lecţii de moralitate directorilor democraţi
Liberalii vor demisia lui Negrescu şi Biolan
Gheorghe Flutur zice că a fost tradus de către cei din PD
Gheorghe Flutur ne promite lecţii de guvernare PLD
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog