Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10225
De la 07 Ianuarie 2003
118209311

Acţiune comună a DNA şi DIICOT la Poliţia de Frontieră Rădăuţi Prut

  • Ioian Rotundu
  • 5 May 2022, 18:41

Astăzi, 5 mai a.c. la Punctul de Trecerea Frontierei Rădăuţi Prut a fost agitaţie mare. Poliţişti ai DNA şi DIICOT au efectuat mai multe perchetziţii menite să adune probe privind contrabanda cuz ţigări despre care eu scriu de peste 4 ani că a luat amploaree iar judecătorii nîi absolvă pe organizatorii contrabandei de orice vinovăţie pe motiv că prin cele scrise presa le-a afectat imaginea imacutată de poliţioşti cinstiţi. Asupra acestei acţiuni voi reveni cu detalii importante. Redau acum doar Comunicatul de presă al DNA Bucureşti:

Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție–Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada februarie-aprilie 2022. În cursul zilei de 05 mai 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în șapte locații dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul domiciliile/sediile unor persoane fizice și juridice situate pe raza județului Botoșani.
În cauză procurorii Direcției Naționale Anticorupție cooperează în cadrul unei echipe comune de anchetă cu Procuratura Anticorupție din Republica Moldova.
Echipa comună de anchetă beneficiază și de sprijinul Eurojust – Agenția Uniunii Europene pentru cooperare judiciară în materie penală.
Organele de urmărire penală din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Brigăzii Speciale Intervenție „Vlad Țepeș”.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Este, sau nu, corupt şeful Secţiei de Poliţie Rurală Hlipiceni?
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 2 - 8.05.022
Bancul săptămânii: Asta…, da surpriză!
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă