Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23939
De la 07 Ianuarie 2003
118528720

Botoşani: Răfuieli liberale marca Florin Ţurcanu

  • 19 April 2015, 23:00

Vineri seară, la Cabana Rediu, Florin Ţurcanu a organizat o masă festivă de despărţite de colegii din partid. De la festivitate a lipsit Gheorghe Sorescu (foto 1), liberalul care i-a luat locul lui Florin Ţurcanu„jos”. Ţurcanu a ţinut să mai precizeze că nu-i este teamă de puşcărie dar că pe Sorescu l-a ajutat în multe împrejurări şi nu s-a aşteptat ca tocmai din partea acestuia să aibă cea mai mare opoziţie în a rămâne la conducerea PNL după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare.
Gheorghe Sorescu ar cam trebui să ia în serios ameninţarea lui Florin Ţurcanu pentru că în trecutul politic al acestuia există cel puţin două cazuri în care a uzat de aplicarea unei bătăi fizice pentru a-şi atinge scopul urmărit.
Pe vremea când răsărise politic la nivel de judeţ, un funcţionar din Primăria Suliţa şi-a permis să-i atragă atenţia că are datorii la bugetul local. În loc să-şi achite datoriile, Ţurcanu i-a aplicat o bătaie zdravănă ca pe viitor să nu-i mai pozamai permită astfel de „obrăznicii”.
În campania electorală parlamentară din toamna anului 2008, fiind concurent pe Colegiul Săveni la Camera Deputaţilor cu Paul Popa, pe atunci subprefect PSD, într-o confruntare politică în satul Cotârgaci, comuna Roma, Ţurcanu i-a aplicat şi acestuia o corecţie fizică să-l înveţe minte că nu-i bine să-i fie adversar politic. Iată că, acum, i-a venit rândul lui Gheorghe Sorescu să fie ameninţat. Şi cum Ţurcanu este iute la mânie şi grabnic dătător cu pumnul, să nu ne mirăm dacă vom auzi că într-o zi Sorescu a încasat-o.
Dar până când Florin Ţurcanu va trece la fapte, mult mai la îndemână i-ar veni lui Sorescu să dea jos panourile publicitare cu numele lui Florin Ţurcanu montate prin curţile tuturor instituţiilor publice subordonate Consiliului Judeţean Botoşani. Numai pe strada Călugăreni, unde-şi au sediul vreo patru astfel de instituţii, stau şir panourile cu textul din fotografie.
De vreme ce Ţurcanu nu mai este ce-a fost şi a devenit din nou ce era înainte de-a fi , panourile publicitare care-i poartă numele nu-şi mai au rostul. Dealtfel demontarea acestor panouri l-ar pune bine pe Sorescu şi cu senatorul PSD Doina Federovici care niciodată n-a privit cu ochi buni la această iniţiativă publicitară a lui Ţurcanu.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Portariuc iar o caută cu lumânarea
Ioan Rotundu
Nerestituirea iazului Obştii Dracşani, simbolul corupţiei din Prefectura Botoşani
Bancul zilei: Şoapte… dar nu amoroase
Reţeta zilei: Luscos
Horoscopul zilei
Vladimir Putin: Rusia este un partener de incredere pentru ca "nu danseaza dupa cum ii canta altii"
Bilantul real al autostrazilor dupa trei ani de guverne Ponta
ZERO km inceputi si finalizati de cabinetele Ponta
Summit-ul de primavara al FMI si Bancii Mondiale
Preocupare in crestere ca Statele Unite pierd suprematia la conducerea economiei mondiale
Grecia, in pragul unui acord de miliarde cu Rusia
Cucul nemţesc, bizonul american şi cucuveaua românească
Ioan Rotundu
Discipolul îşi copiază mentorul
Cristian Roman - Facebook
Decizie bombă a Curţii Europene de Justiţie: Timbrul de mediu impus de Rovana Plumb este ilegal
Europa se confrunta cu o amenintare reala din partea Rusiei, NATO trebuie sa ramana unita
Senatoarea Steliana Miron (PNL): Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor
Providenţa îi dă lui Flutur o şansă
Ioan Rotundu
Praznic politic
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă