Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Social
Horoscop
Umor
Decese
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14459
De la 07 Ianuarie 2003
120838925

Alegeri la UNPR Botoşani

  • 19 December 2010, 23:00

Sâmbătă, la Botoşani, au fost alegeri în sânul formaţiunii nou înfiinţate, UNPR. Lucrările Conferinţei Judeţene, la care au participat peste 250 de delegaţi, au fost conduse de către omul de afaceri Constantin Conţac şi supervizate de oaspeţi d ela Bucureşti, preşedintele Marian Sârbu, Cristian Diaconescu şi a ministrului Apărării Gabriel Oprea.
Invitat de onoare a fost Gheorghe Flutur, preşedintele PDL Suceava, parlamentarul de Iaşi, Luminiţa Iordache. De asemenea, invitat a fost şi Gheorghe Emacu, secretar de stat în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. În numai oră, liderul interimar al UNPR Botoşani, Ioan Domonco a devenit preşedinte cu acte în regulă, acesta primind 241 de voturi pentru, patru abţineri, Doi dintre delegaţi s-au declarat împotrivă.

„La muncă! Şi să nu mai aşteptăm să ni se dea, să ni se facă...”
Conferinţa Judeţeană a UNPR Botoşani a desemnat, şi cei 13 vicepresedinţi ai filialei, care vor face echipa cu Ioan Domonco, dar şi cu secretarul filialei Roxana Bordeianu. Lista vicepreşedinţilor îi cuprinde pe Manuela Zarug, Daniel Răzvan Ciobanu, Doru Tomac, Chirica Nazare, Vasile Cheptanaru, Andrei Jeneriu, Daniel Sofroni, Maria Pricop, Bogdan Binghiu, Ştefan Ionescu, Maricel Popescu, Victor Axinte, Mihaela Calancea.
„Voi promova pe oricine va dori să intre în partid, indiferent de condiţia financiară, cu condiţia să nu fi fost compromişi politic. Suntem un partid care dorim binele României şi o putem face, avem soluţii. Dar trebuie să pună umărul la muncă toţi să ieşim din această stare. Hai să contribuim cu toţii la binele ţării. Să nu ne gândim întâi la avantaje. Întâi muncă şi apoi avantaje....Eu am patru servicii. Sunt profesor la o şcoală, sunt director la o altă şcoală, sunt psiholog şi intructor auto. Dacă dorm două ore într-o noapte. Deci vă solicit: La muncă! Şi să nu mai aşteptăm să ni se dea, să ni se face...Deci competiţie şi implicare în tot ceea ce facem” a fost cuvântul preşedintelui cu acte în regulă la UNPR, Ioan Domonco.
„Domnul preşedinte” aşa cum l-a numit ministrul Oprea pe Constantin Conţac, s-a declarat extrem de mulţumit de desfăşurarea procesului privind alegerile.
„M-am implicat în acest proiect pentru că eu cred că este ceva sănătos şi avem nevoie de sănătate la ora actuală. Nu am depus încă adeziune, dar dacă am declarat că susţin partidul şi lucrez pentru partid nu totul stă într-o hârtie, ci important este să putem să facem multe împreună. A munci nu e o ruşine şi nu trebuie să fii neapărat după o umbrelă, aici am fost cel aproape de ceea ce gândesc şi chiar îmi place ce s-a realizat astăzi aici” a spus şi omul de afaceri Constantin Conţac, care se declară un susţinător înfocat al UNPR. (Lavinia Preda)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Gustul lui Boc
Buhaiul şi nElena Udrea
Băse şi pensionarii
Factura la energie ar putea creşte în 2011 cu 2 lei
în urma contribuţiei pentru cogenerare
Nu-i recomand lui Ponta sa candideze la preşedinţie, e prea devreme
Din Finanţe vor pleca circa 2000 de angajaţi.
Avem cel putin 1,5 milioane de oameni care lucreaza la negru
Bugetul pe 2011 asigură plata pensiilor si majorarea cu 15% a salariilor bugetarilor
A murit actriţa Rodica Tapalagă
Crăciun îndoliat - drama familiei Cireş continuă
Transportul local în oglindă
S-a cam terminat cu pomana ajutoarelor sociale
Statistic, numărul şomerilor scade
Comercianţii de brazi au început să lase din preţ
IŞJ Botoşani ăşi dă cu părerea despre abandonul şcolar
Din ianuarie se pot înscrie elevii în clasa I-a
Colindători, mascaţi, capre şi căiuţi, urşi pe străzile din Botoşani
Judeţul Botoşani are un nou subprefect
La Botoşani, Cristian Diaconescu a fost desemnat candidat la preşedinţia României
„Unii lideri din PSD nu au fontanela închisă”
este de părere preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur
Manuela Zarug s-a întors în politică
Parlamentarul UNPR Luminiţa Iordache ţinută la poarta judeţului de gropile din asfalt
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă