Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25314
De la 07 Ianuarie 2003
112936152

Şedinţă cu uşile închise, că aşa au vrut cei din MIRA

  • 19 February 2008, 23:00

Corpul de control al ministrului internelor şi reformei administrative, format din 18 membri, a ajuns ieri la Botoşani. Şeful echipei de control, Ioan Ţincu, a avut dimineaţă o întâlnire cu conducerea Instituţiei Prefectului, a primăriei municipiului Botoşani, precum şi cu directorii serviciilor publice deconcentrate. Până vineri, 29 februarie, comisia de control va inspecta modul în care funcţionează administraţia publică la nivelul judeţului.
Controalele vizează relaţia Instituţiei Prefectului cu serviciile publice deconcentrate, controlul legalităţii actelor, modul de acţiune în cazul situaţiilor de urgenţă, activitatea serviciilor de eliberare a permiselor de conducere şi a paşapoartelor, managementul resurselor umane, auditul intern, activitatea financiar-contabilă şi managementul logistic, precum şi stadiul aplicării legilor de fond funciar.
De asemenea, va fi evaluată imaginea instituţiei, activitatea compartimentului de relaţii cu publicul, modalităţile de obţinere a feedback-ului din partea populaţiei, dar şi climatul organizaţional. „Am înţeles că echipa de la MIRA urmează să ne controleze activitatea şi aşteptăm instrucţiuni. Să vedem dacă ne-am desfăşurat activitatea corespunzător în cursul anului trecut. Nu ne aşteptăm să fim scuturaţi. Ne putem scutura singuri dacă e nevoie”, a declarat directorul Autorităţii de Sănătate Publică Botoşani, Gabriel Oprişanu, convocat şi el la întâlnirea de ieri dimineaţă. La solicitarea membrilor echipei de control, şedinţa s-a desfăşurat cu uşile închise, accesul presei fiind interzis.
Sorin Clim, şeful de cancelarie al prefectului i-a trasat ca sarcină gardianului Prefecturii, imediat după intrarea echipei de control în sala de şedinţe: „Din momentul acesta, nu mai intră nimeni în Prefectură”. Dorinţa echipei de la nivel central fiind îndeplinită cu succes, presei dându-i-se doar prilejul de a fotografia prea înaltele feţe centrale. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Comentariul comentariilor (LIV)
(Ioan Rotundu)
Papricaş ardelenesc de pui
Cerere de recompensă respinsă
Horoscop
Ploaie de directori ai E-ON la Prefectura Botoşani
Bugetul local la mâna consilierilor
Eltrans vrea să mai achiziţioneze 10 tramvaie de la nemţi
Pesediştii botoşăneni vor face campanie prin viu grai
Probleme pentru cei care nu vor să achite taxa de salubritate
Copiii botoşăneni studiază ... bancnotele
Dezinsecţie sau fotbal?
Vorona, la loc de cinste
LSI doreşte modificări la concursul pentru directori de şcoli
Elevii cu potenţial violent vor fi vânaţi chiar de cei plătiţi să-i educe
Judeţul nu stă extraordinar cu spaţiile verzi
IŞJ a semnat un parteneriat cu Grupul Educativa
Spicul 2 Dorohoi amendat cu 7000 lei de OJPC
Program TELE’M Botoşani, miercuri 21 februarie
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă