Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Sport
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5989
De la 07 Ianuarie 2003
123641414

Editorial

Academicianul Leon Dănăilă, ajuns bătaia de joc a Homosexualilor

  • Ioan Rotundu
  • 19 March 2017, 23:00

Academicianul Leon Dănăilă, născut la Darabani, oraş unde şcoala îi poartă numele şi are amenajat un muzei privind personalitatea şi creaţia ştiinţifică a acestuia, considerat unul dintre marii neurochirurgi ai lumii, a ajuns să fier batjocorit de către nişte personaje pe care eu le consider a fi, din punct de vedere anatomic, accidente genetice . Homosexualii, includ în această categorie lesbiene, gay, bisexuali si persoane transgender, sunt fiinţe umane care din naştere au suferit o serie de modificări genetice care se abat de la normalitate în ce priveşte actul de reproducere, acest mecanism biologic care asigură perpetuarea fiinţelor vii evoluate pe scara regnului animal.
Academicianul, care nu are egal prin România şi puţini sunt în lume cei care-i pot sta alături pe piedestalul ştiinţei neurologice, este o autoritate de necontestat în ce priveşte cunoaşterea şi funcţionarea creierului uman.
Când a afirmat că "Un homosexual poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, poate sa-i achiziţioneze pe alte cai. Să-i înveţe să devină tot aşa", omul de ştiinţă a avut în vedere exact modul în care funcţionează creierul acestor devianţi de la normalitatea anatomiei omeneşti.
Orice om întreg la minte, normal din punctul de vedere al raţiunii umane, nu poate considera homosexualitatea manifestare etică şi morală a omenirii. Desigur, nu avem dreptul să-i desconsiderăm, să-i umilim, să-i respingem din societate pentru că din celelalte puncte de vedere, inteligenţă, educaţie, creativitate pot fi superiori unui om normal. Dar nu putem să le ridicăm defectul genetic la rang de virtute umană şi să-l valorizăm social, luându-l ca exemplu.
În opinia mea, homosexualii se pot căsători legal aşa cum o fac şi oamenii normali, pot divorţa, pot face sex cât îi ţin puterile, dar în intimitatea locuinţei lor şi fără manifestări de gingăşie în public. Ce educaţie poate primi un copil preşcolar sau de şcoală primară când va vedea pe stradă doi gay giugiulindu-se?
Sub nicio formă să nu primească dreptul de a înfia copii pe care să-i educe. Cum va descoperi viaţa un copil înfiat de mic când va afla că el nu are mamă ca toţi cei de vârsta lui şi de ce el are doi taţi? Avem dreptul să decidem noi viaţa unui copil abandonat de părinţi, care la vârsta lui nu înţelege cine sunt cei care îl cresc? Vă daţi seama ce şoc poate avea când va descoperi cine-i sunt părinţii iar sănătatea lui mintală poate fi afectată pentru tot restul vieţii?
Sunt convins că academicianul, când şi-a exprimat punctul de vedere, a gândit în acest sens, a gândit pentru ca sănătatea mintală a unui copil neajutorat să nu fie pusă în pericol.
S-a găsit o asociaţie de care n-am auzit, şi sunt cu duiumul astfel de asociaţii a căror finanţare nu o cunoaştem, să-l reclame pe academician la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Cică i-a discriminat pe homosexuali. Nu i-a discriminat în niciun fel. A atras atenţia în mod public că această categorie socială n-are dreptul să ceară copii în adopţie pentru că li se pune în pericol sănătatea mintală şi viitorul unei vieţi normale.
Sunt curios cum vor organiza cei de la CNCD judecarea academicianului. Ca să-l acuze pe academician de discriminare vor trebui să-i pună în faţă argumente ştiinţifice că homosexualii sunt oameni normali, cu drepturi sociale depline, că ei nu sunt accidente genetice, ci viitorul normalităţii omenirii. Adică vom dispărea noi, ca oameni normali., şi ne vor lua locul homosexualii care se vor înmulţi artificial şi nu pe cale naturală.
Am eu o teorie legată de homosexualitate. Homosexuali cu reale capacităţi intelectuale, bine pregătiţi profesional, au ajuns să ocupe în viaţa publică funcţii cheie în a se lua decizii care să ne călăuzească viaţa. De pe aceste poziţii înalte, homosexualii au început să-şi creeze cardul legal de a se impune în viaţa noastră socială şi a ne obliga să-i recunoaştem cu drepturi egale în spaţiul public. Cum adică, trecând prin parc şi văzând două femei, una în braţele celeilalte, sărutându-se, să accept aşa ceva ca manifestare normală şi n-am dreptul să zic nimic că le discriminez?
Dacă-i aşa, atunci schilozii să-şi arate şi ei în public, mergând pe stradă, la evenimente publice, cioatele de la mâni sau picioare, cei operaţi să-i expună cicatricele în public, cei afectaţi de poliomelită să-şi arate membrele strâmbate sau neevoluate normal, pentru că şi toţi aceştia sunt o categorie socială care se poate considera discriminată. Dimpotrivă, aceste persoane fiind victime ale unor intervenţii chirurgicale de pe urma accidentelor, sau a unor boli, sunt mult mai îndreptăţite decât homosexualii să-şi strige public handicapul, transformându-l în valoare morală şi etică.
Vor homosexualii ca pictorii să-i picteze nud făcând act sexual şi să expună tablourile în expoziţii publice pentru a fi admirate de noi ceilalţi a căror normalitate ne este pusă la îndoială de către nişte asociaţii formate în spirit de gaşcă? Consider că a sosit timpul să revizuim acuzaţia de discriminare prin a o filtra în spiritul eticii şi moralei normalităţi sociale şi să protejăm spaţiul public de manifestări care distrug valorile unei societăţi normale.
Apoi, discriminarea să nu mai opereze pe tărâmul ştiinţei. Dacă ştiinţa medicală a stabilit că homosexualitatea este o abatere de la normalitatea anatomiei umane, nu judecă adunătura de membri ai CNCD puşi acolo politic deciziile sau opiniile oamenilor de ştiinţă.
Prin citarea academicianului Leon Dănăilă la CNCD, cei care-l vor ancheta se află în situaţia de accepta sau respinge argumentele omului de ştiinţă. Sunt ei în măsură să-l judece pe academician? Cred că s-a mers prea departe cu slugărnicia faţă de anumite foruri europene pline de homosexuali şi prea s-a dat nas unor asociaţii fantomă şi formate de grupări de interese cum că reprezintă societatea civilă. Astfel de găşti formate din interese oculte nu mă pot reprezenta,
Nu pot fi dea cord nici cu acea adunătură de pretinşi credincioşi care susţin că apără credinţa ortodoxă şi familia tradiţională. Homosexualii sunt în majoritatea lor creştini, au fost botezaţi, nu este un păcat homosexualitatea. Sunt pline mănăstirile de călugări homosexuali şi călugăriţe lesbiene şi nu a fost nimeni trăsnit de Dumnezeu. Dacă homosexualii vor să se căsătorească legal, să li se permită, dar să-şi ducă viaţa de cuplu în intimitate şi fără dreptul, de adopţie. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Educaţia copilului
Horoscopul zilei de 20.03.2017
Prioritatile familiei Dragnea, urgentele Romaniei:
porci, centre de agrement si abuzul in serviciu
Cupa Mondiala, gimnastica: Catalina Ponor, aur la barna si sol
Liviu Dragnea anunta ca se lucreaza intens la o lege a achizitiilor strategice pentru derularea mai rapida a licitatiilor
MAI va inlocui actualele carti de identitate cu carti electronice.
Acestea vor putea fi emise, la cerere, inca de la nastere si vor inlocui si cardul de sanatate. Documentele vor putea fi folosite pentru autentificari online
Daniel Constantin a parasit sedinta Delegatiei Permanente a ALDE
sustinand ca este nestatutara: "Nu voi candida la postul de preşedinte, dar nu accept ca cineva din afara ALDE să ia decizii în partid"
Lumea lu' Rptumfu: Emisiunea din 17.03.2017
Tristeţe eminesciană la Lacul cu nuferi
Ioan Rotundu
Ieri, Lucullus a luat prânzul la Lucullus
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog