Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12186
De la 07 Ianuarie 2003
120807459

PNL a adunat noi oportunişti democraţi

  • Drăguş se bucură că PNL îi curăţă partidul de neaveniţi
  • 19 October 2007, 23:00

Liberalii botoşăneni scot la rampă noi achiziţii. Dacă săptămâna trecută promiteau prezentarea unor membri de vază ai PRM care au venit spre principalul partid de Guvernare, în ultimul moment conducerea PNL a decis să scoată la rampă alţi doi foşti membri PD, ce săptămâna acesta au decis să îngroaşe rândurile liberalilor botoşăneni.
De data aceasta este vorba de două lidere ale organizaţiilor de femei, preşedintele organizaţiei municipale de femei a PD profesorul Alina Voinea şi preşedinta organizaţiei PD Bucecea, Dorina Flutur. Fiecare are motivaţia sa oficială. Dacă Dorina Flutur a revenit la o dragoste mai veche, fiind anterior intrării în PD membru PNL, Alina Voinea îşi motivează plecarea prin speranţa că va găsi o echipă în care orgoliile să nu primeze intenţiilor şi ideilor bune.
„Am ale acest partid pentru că din câte am discutat până acum aici nu există loc pentru orgolii, iar idele bune sunt preluate indiferent de cine le promovează”, a declarat Alina Voinea (foto). Dorina Flutur consideră oficial că în PNL va găsi asemeni integri. Cele două au fost aduse de cei doi noi membri Dorin Botnar şi Constantin Luşneac.
Buceceanca Dorina Flutur se plânge că la PD Bucecea nu avea cu cine să facă echipă, motiv pentru care după două luni în funcţia de preşedinte a organizaţiei a luat drumul liberalilor renunţând la funcţia pe care o ocupa. „Am ales ca decât să fiu preşedinta unei organizaţii slabe să fie un simplu membru într-o organizaţie liberală puternică”, a declarat Dorina Flutur.
În replică la plecările din ultimele două săptămâni, preşedintele democraţilor botoşăneni a ţinut cu ironie să mulţumească liberalilor că au grijă să îi cureţe partidul. „Cea mai mare realizare a Alinei Voinea a fost că a reuşit la referendum marea performanţă să convingă zece oameni să voteze împotriva demiterii preşedintelui Băsescu. Mă aştept să mai plece şi alte persoane pentru că foarte mulţi nu se văd în diferite funcţii, ce ar trebui să vină după alegerile de anul viitor”, a precizat Radu Drăguş.
Deputatul democrat susţine că funcţiile nu vor fi acordate aşa cum se doreşte, iar la 40%, aşa cum arată sondajele, unii se consideră pe nedrept pretendenţi puternici la funcţii din cadrul deconcentratelor. Democraţii au avut o şedinţă de birou judeţean ieri, prin care şi-au completat funcţiile rămase vacante în urma plecării unor membri. Din punctul său de vedere cei care au plecat doreau mai mult decât puteau duce.
Radu Drăguş afirmă că unul din membrii PD a fost contactat de către liberali promiţându-i-se rezolvarea oricărei probleme personale, condiţionat de trecerea la PNL. „Acelaşi lucru îl făcea şi PSD în 2004, ce oferea orice avantaje numai să treci în barca lor. Sigur că unii sunt mai uşor de tentat cu asemenea promisiuni. Guvernul Năstase s-a dus, la fel se va duce şi Guvernul Tăriceanu”, a subliniat democratul botoşănean. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Concesiuni ilegale şi alte afaceri dubioase ale primarului Micuţaru
Decontarea transportului să se recupereze din buzunarul primarului
Moriştile primarului Câşlaru
Teatrul şi literatura pătrund în casele săteşti graţie elevilor
Tânăr cu nu mai puţin de 10 furturi şi spargeri
Dispăruţi fără urmă
Interviu cu Gilles Sohm, director general al AG2R Fond de pensii (II)
Se vor putea recolta din păduri, lemn pe picior, 18,5 milioane de metri cubi
Interdicţii privind distracţiile în aer liber
Nevasta sau amanta?
Horoscop
Anunţ important
Omul nu glumeşte, pune banul jos
Laboratorul de la Spitalul de boli contagioase va intra în reparaţii
Botoşănenii s-au înghesuit să vadă expoziţia figurilor de ceară
Petrom a solicitat închiderea a două staţii de benzină din judeţ
Comercianţii botoşăneni vor fi controlaţi de inspectori din judeţele învecinate
Dispărută pentru a cincia oară de acasă
"Acces la educaţie pentru grupuri dezavantajate" s-a finalizat
Primele patru ambulanţe au sosit la Botoşani
Câmpanu promite un aparat de radiologie profundă
Prefectul a sărbătorit 25 de ani de numismatică la Botoşani
Sărbătoare la Sindicatul Pensionarilor
Sorescu este suspectat că-şi face campanie electorală
Câmpanu ia din nou la ochi un director democrat
Liberal democraţi pregătesc lansarea unui site
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă