Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25986
De la 07 Ianuarie 2003
118412529

Doino, Alexandra îţi cere să demisionezi!

  • Ioan Rotundu
  • 23 August 2023, 16:59

Nu intră în preocupările mele să public ştiri despre tâlhării, accidente, incendii, manifestări violente sau ştiri dictate de politicieni etc., pentru că de peste 10 ani de zile mă ocup de corupţia din justiţie, poliţie, administraţie şi politic. Iar cititorii care îmi apreciază munca se numără cu miile.
Mulţi mă încurajează să nu abandonez această luptă pentru că nimeni altcineva din presa locală nu va îndrăzni aşa ceva.
Tragedia Alexandrei Ivanov, mama a 3 copii, care a fost lăsată să moară în chinuri groaznice într-un salon din Maternitatea Botoşani, a dat la iveală cât de mare este dimensiunea corupţiei care domină în Spitalul Judeţean „Mavromati” Botoşani, unitate spitalicească patronată de către Consiliul Judeţean Botoşani prin preşedinta PSD Doina Federovici.
De la instalarea în funcţie în toamna anului n2020, aceasta da făcut la acest spital ciudate numiri de manageri.
Ultima numire, acum 2 săptămâni, a pus capac la toate abuzurile Doinei Federovici comise în dubla sa calitate de preşedinte PSD şi al CJ. Iată cum îl descrie G4Media pe managerul numit de Doina Federovici:
Doina Federovici (PSD), preşedintele Consiliului Județean Botoșani, l-a numit în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” pe Angel Iulian Călin (56 de ani). El are zero experiență în domeniul sănătății. A terminat liceul ca lăcătuș mecanic, apoi a făcut un curs de contabilitate și a terminat facultatea de management la 41 de ani.”
O altă publicaţie a scris şi mai aplicat: „Angel Călin, membru PSD, a fost numit politic la conducerea Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Numirea sa a venit după demisia Doinei Caba, fostul manager, în urma protestelor personalului medical. Numirea lui Angel Călin a stârnit controverse mai ales fiindcă acesta nu avea experiență în domeniul medical, ocupând anterior funcția de director adjunct al Age nției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani.”
Cu un tupeu de neimaginat, aflând despre tragedia de la Maternitate, Doina Federovici a cerut demisia medicilor obstetricieni, fără a spune şi cine va asigura continuarea activităţii. A ieşit cu prăjina înainte ca să abată atenţia de la adevărata cauză as dezordinii din secţiile Spitalului „Mavromati”,, sperând să nu se va ajungă la managerul Angel Călin, protejatul său şi al PSD, priceput la lăcătuşărie şi contabilizarea banilor destinaţi partidului.
Autorul moral al tragediei Alexandrei Ivanov este, fără îndoială, preşedinta CJ, Doina Federovici. De acolo, din ceruri, Alexandra, îndurerată că şi-a părăsit 3 copii atunci când aveau mai mare nevoie de ea, îi cere Doinei Federovici demisia. „De onoar!!”, aşa cum şi le-a cerut şi ea medicilor.
Dacă Angel Călin a demisionat, conform imaginii din fotografie, dacă tot o ţine de mână pe Federovici, s-o tragă după el.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Primăria Mihai Eminescu - Comunicat
Horoscopul săptămânii 21 – 27.08.2023
Bancul săptămânii: Soluţia rabinului
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Cine sunt fraţii Corneschi din Vama Stânca?
Ioan Rotundu
Bibilica - comisar la CJPC Botoşani în faţa unei porţi din Suliţa
Ioan Rotundu
După dezvăluirile făcute, CJ otoşBani se mai codeşte
Ioan Rotundu
Noile tarife, cu titlu de mită, practicate în Vama Stânca
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă