Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4637
De la 07 Ianuarie 2003
111179965

Chirilă ar trebui să ştie că minciuna n-a avut niciodată picioare lungi

  • 20 January 2008, 23:00

Pentru facturile din luna decembrie la căldură botoşănenii au fost nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunare. Spre deosebire de factura la luna noiembrie majoritatea botoşănenilor au plătit în medie cu 150 lei în plus. Cu toate acestea reprezentanţii societăţii Termica Botoşani susţin că facturile plătite de botoşăneni în acest sezon rece sunt ceva mai mici faţă de cele din sezonul precedent. Dacă la un apartament cu patru camere factura a fost mai mare cu peste 150 lei, nici la garsoniere proprietarii nu au scăpat prea ieftin. "Sunt facturi mai mici ca anul trecut cu 10 la sută şi pentru şi asta pentru că şi-au pus mai mulţi repartitoare şi astfel şi-au redus consumul", a declarat Nicolina Chirilă, şeful serviciului de furnizări din cadrul Termica Botoşani.
Potrivit administratorilor de asociaţii facturile pentru luna decembrie au crescut cu câteva zeci de lei. După cum susţine Nicolina Chirilă, factura medie pentru un apartament cu două camere în luna decembrie a fost de 160 lei. În aceste condiţii, potrivit lui Chirilă, spre deosebire de iarna trecută facturile sunt mai mici cu 10%, datorită faptului că tot mai mulţi botoşăneni au preferat repartitoarele.
Având in vedere că în ultima perioadă, declaraţiile Nicolinei Chirilă făcute la sediul PRM, partid a cărui membră este, sunt tot mai contradictorii, o suspectăm pe aceasta că face anumite jocuri de natură politică. După ce-a declarat că sute de botoşăneni cer rebranşarea la Termica, fapt combătut energic chiar de botoşăneni, acum susţine că facturile la plata energiei sunt mai mici cu 10% faţă de anul trecut.
Numai că realitatea o contrazice, iar facturile sunt mult mai mari la preţ. Poate că directorul Ion Diaconu ar face bine ca astfel de declaraţii, care vizează esenţa activităţii societăţii Termica, să nu fie lăsate pe seama membrilor din conducere, care fac politica unui partid sau altuia. Poate că Diaconu ar trebui să-şi asume responsabilitatea faţă de botoşăneni şi să le spună adevărul. Pentru că minciuna n-a avut niciodată picioare lungi. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Aparenţe îmşelătoare
Ioan Rotundu
Românul şi topurile
Comentariul comentariilor (XXIX)
(Ioan Rotundu)
Planuri mari pentru Spitalul Judeţean
Centre comerciale amendate de către Garda de Mediu
Mobilier nou pentru spitale
Cu ochii pe evazionişti
Drăguş pregăteşte terenul pentru o eventuală guvernare PD-L
Păzea, vin miniştrii!
Democrat-liberalii construiesc de zor
Jubileu pentru Liceul de art㠄Ştefan Luchian”
Se impune un nou demers de suspendare a preşedintelui Băsescu
Pregătiri de reabilitare a stadionului municipal
Angajează numai persoane serioase
Salată de iarnă cu vitamine
Adevăr către soţie… condimentat cu pudră de talc
Horoscop
Sute de posedaţi şi schizofreni, liberi pe străzi
„Şacalul alb” este botoşănean
usturoiul a fost leacul tămăduitor al botoşăneanului
Loialitatea faţă de un partener repudiat în întreaga lume (II)
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă