Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9391
De la 07 Ianuarie 2003
120644020

Până la urmă Mincă i-a pus la treabă pe cei de la Telekom

  • Ioan Rotundu
  • 20 June 2017, 23:00

Marţi, am primit mai multe telefoane de la cetăţeni din satul Cândeştiul Rusesc, abonaţii Telekom cu telefon fix, să mă anunţe că au din nou semnal la telefon. Pentru cine nu este la curent cu cele întâmplate la Cândeşti reamintesc că în urmă cu aproximativ o lună de zile persoane necunoscute au furat cablul de la reţeaua telefonică a Telekom, lăsând abonaţii din sat fără semnal la telefonul din casă.
Cetăţenii mi s-au adresat cerându-mi ajutorul, aşa cum au procedat şi alţi abonaţi ai Telekom de prin satele judeţului, păţind şi ei cam acelaşi necaz. Am sunat la Telekom Bucureşti dar cei de la această companie nu s-au arătat îngrijoraţi de faptul că proprii lor clienţi nu mai beneficiază de serviciile contractate. S-au limitat să-mi spună că pe perioada cât nu au semnal la telefon nu vor fi puşi la plată.
Constatând indiferenţa celor de la Telekom faţă de abonaţi, am contactat-o telefonic pe Liliana Mincă, vicepreşedinte la Autoritatea Naţională pentru Protecţiei Consumatorilor Bucureşti care m-a pus în legătură cu Mirel Rogalschi, şeful APC Botoşani.
Au trecut zile, apoi săptămâni, dar cei de la Telekom nu au acţionat în nici un fel, aşa că am revenit cu noi articole, acuzându-o pe Mincă de comportament tolerant faţă de cei de la Telekom şi nu a luat măsuri de sancţionare.
S-a supărat vicepreşedinte pe mine aşa că, luni, această săptămână am făcut publică conversaţia mea telefonică cu Mincă. Poate în urma insistenţelor mele, poate că enervată şi ea de atitudinea celor de la Telekom, n-am habar, dar luni a apărut în sat o echipă de liniori care a început să refacă reţeaua. Marţi pe la amiază abonaţii au primit semnal la telefon.
Fără îndoială că reacţia celor de la Telekom este consecinţa discuţiile cu Liliana Mincă, dar rămâne neclarificată situaţia facturării, pentru că deja abonaţii au primit factura pe luna mai fiind puşi la plată ca şi cum au beneficiat de servicii întreaga lună, deşi din 18 mai n-au mai avut semnal la telefon.
Sper că Liliana Mincă va urmări rezolvarea problemei până la capăt, conştientizându-i pe cei de la Telekom că ei nu sunt stat în stat şi că în România legea este valabilă şi pentru ei, chiar dacă sunt o companie multinaţională.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Probleme financiare la Tv SOMAX Botoşani
Ioan Rotundu
Basescu: PMP va avea un om la comisia de numarare a voturilor de la motiunea de cenzura
Adriana Saftoiu: PNL va fi prezent maine la dezbaterea motiunii.
Vom fi atenti sa se respecte Regulamentul, dar nu vom vota
Urmatorul termen in dosarul lui Liviu Dragnea - 5 septembrie
Anunt DJTS Botosani
Optimizare fiscala sau evaziune fiscala?
Fermă salvată de la lichidare pe „litoralul” din nordul Moldovei
Iohannis, in cazul in care trece motiunea de cenzura:
Nu am de gand sa fac rabat de la criteriile de anul trecut. Nu voi desemna decat un premier integru
Klaus Iohannis: PSD nu trebuie sa negocieze vreun fel de autonomie pe criterii etnice
Decizia CCR privind condamnatul care nu poate fi ministru
Horoscopul zilei de 21..66.2017
Bancul zilei: Dragoste mistuitoare
Iohannis construieste afara, Dragnea darama in tara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă