Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
17309
De la 07 Ianuarie 2003
112767660

Primarul Lungu a blocat manifestările liberalilor

  • 20 May 2008, 23:00

Liderul liberal botoşănean, Liviu Câmpanu a ieşit iar la interval. De data asta nemulţumirea sa este îndreptată vizavi de comportamentul adoptat de Sergiu Lungu, primarul pedelist de Dorohoi, ce candidează pentru un nou mandat. Pentru a doua oară, primarul Lungu le pune beţe în roate liberalilor, respingându-le două cereri dintr-un foc. Este vorba de două manifestări electorale pe care Organizaţia Municipală PNL Dorohoi intenţiona să le desfăşoare pe 21 şi 24 mai.
„Ambele cereri ne-au fost respinse. Am primit un răspuns destul de lung şi bine elaborat, în care se motivează printre altele şi faptul că organizaţia municipală a PSD nu a respectat nu ştiu ce prevederi de articole. Noi n-avem treabă cu organizaţia PSD, vrem doar să ne desfăşurăm în condiţii civilizate activitatea de campanie în acel municipiu. Nu este pentru prima dată când domnul primar Sergiu Lungu are un asemenea comportament faţă de noi”, a declarat Liviu Câmpanu.
Acesta îi aminteşte lui Sergiu Lungu, în caz că a uitat, că este primar al municipiului şi nicidecum proprietar. Printre altele, a mai atenţionat că a luat deja legătura cu un avocat. „Vrem să vedem care sunt posibilităţile noastre de a desfăşura aceste acţiuni în condiţiile acestui refuz şi vom lua o decizie cu privire la ce vom face în continuare”, a mai adăugat liderul liberalilor botoşăneni.
În replică, primarul dorohoian, Sergiu Lungu susţine că s-a respectat legea. ,,Avizul nu-l dă primarul, ci toţi cei din conducerea primăriei. Am analizat cu legea în faţă şi le-am dat răspunsul negativ. În patru ani de zile nu au adus nici un ban la Dorohoi şi acum pentru un spectacol vor să distrugă ceea ce este în centru şi în parcul Brazi”, a declarat primarul Lungu.
Liberalii vor organiza cele două acţiuni, chiar dacă în alte locaţii decât cele pe care şi le planificaseră iniţial. Astăzi, la Dorohoi, vor concerta formaţii de muzică populară din Suceava, Dorohoi şi Iaşi, iar sâmbătă va avea loc un spectacol susţinut de Teatru de Revist㠄Constantin Tănase” Bucureşti. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Comentariul comentariilor (CXVIII)
(Ioan Rotundu)
O nouă obrăznicie E.ON
la Clubul Pensionarilor contorul aleargă
Liberalii se tem de trădare
Problema sporurilor de noapte nu prezintă interes electoral
Artiştii plastici au schimbat impresii cu colegii din Hliboca
Cod galben pentru Moldova
Situaţia testelor cu subiect unic
Proiectul Comenius a fost îndulcit cu rahat turcesc
Tudor Stoleru – un mecanic de succes în Italia
PIR: Ameninţările Italiei la adresa românilor, praf în ochi
Tătuca Lenin şi-a falsificat diploma de studii superioare
Chişinăul şi Tiraspolul şi-au unit forţele împotriva României
Drame sociale generate de incapacitatea de plată faţă de creditele ipotecare
Program Tele'M Botoşani miercuri, 21 mai
Primăriţa liberală Vamanu a n-a uitat imnul PD-L-ului
24 de echipe şi-au disputat premiile concursului electoral de tenis cu piciorul
Ofertă generoasă
Horoscop
Abia şi-a ridicat vila, şi trebuie s-o vândă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă