Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15001
De la 07 Ianuarie 2003
112992436

Botoşani: Prefectul Nechifor a stat cu tizul contestat la dreapta sa

  • Ioan Rotundu
  • 20 March 2016, 23:00

Miercuri, 16 martie, la sediul Prefecturii Botoşani a avut loc o şedinţă a Comisiei de Dialog Social la cererea sindicatului angajaţilor de la Staţiunea Popăuţi. Sindicaliştii au cerut intervenţia prefectului Dan Nechifor (foto) la forurile superioare ale Staţiunii, Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice Bucureşti, Ministerul Agriculturii şi chiar premierul Dacian Cioloş pentru a salva unitatea de cercetare de la dezastrul economic şi patrimonial în care a fost adusă de către liberalul Ionică Nechifor, pus ilegal în funcţia de director de către conducerea Academiei, demis şi pus apoi în postul de cercetător, deşi nu întruneşte condiţiile legale, ca apoi să se inventeze special pentru el funcţia de inginer şef.
Contestat de către sindicat, denunţat la Poliţia Botoşani, DNA Suceava şi Academie că a comis mai multe ilegalităţi asupra patrimoniului imobiliar şi genetic al Staţiunii, Ionică Nechifor pare de neînvins. Miercuri, la întâlnirea cu prefectul Dănuţ Nechifor, Ionică Nechifor s-a aşezat la dreapta acestuia, deşi el era cel acuzat. Mai mult chiar, Ionică Nechifor a un moment dat a preluat conducerea discuţiilor, spre stupefacţia celor de la sindicat.
Cum a fost posibil ca prefectul să accepte în preajma sa un personaj compromis şi contestat, există o explicaţie. Ionică Nechifor este vicepreşedinte la PNL şi face parte din gaşca Florin Ţurcanu, Verginel Gireadă şi Costel Şoptică, gaşca care se laudă că l-a făcut prefect pe Dănuţ Nechifor. Aşa că, tuipeist cum este, Ionică Nechifor a ţinut să se afişeze în public că el este cel care l-a făcut pe Dănuţ Nechifor prefect şi că acesta execută ce-i spune el şi nu sindicaliştii. Cam acesta a fost mesajul lui Ionică Nechifor când voit s-a aşezat la dreapta prefectului.
Încă o dovadă că prefectul a ajuns în funcţie pus de către gruparea liberală penală din PNL Botoşani şi că neutralitatea lui politică este doar un moft guvernamental menit să să-i prostească pe creduli.
La instalarea în funcţie Dănuţ Nechifor a declarat că el n-a ajuns prefect prin susţinere politică. A minţit şi continuă să mintă pentru că toate ieşirile sale publice demonstrează că este protectorul găştii liberale penale. Nu-mi dau seama dacă Dănuţ Nechifor conştientizează că se face părtaş la jaful la care este supusă Staţiunea Popăuţi şi că are mari şanse ca în viitor să fie şi el întrebat ce măsuri a dispus atunci când a fost înştiinţat de ce se petrece în unitatea de cercetare.
Răspunderea penală intervine şi atunci când se constată o omisiune nu numai când cel în cauză s-a implicat direct în acte de corupţie sau de protejare şi tolerare a unor astfel de manifestări.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 18.03.2016
Botoşani/Dobârceni: Elev bătut bestial de preot la ora de Religie
Soţia preotului este directorul Şcolii Dobârceni
Reţeta zilei: Paste cu chifteluţe
Bancul zilei: Soţia descurcăreaţă
Horoscopul zilei de 21.03.2016
Lumea lu' Rotundu: Răzbunarea
Un tribunal din SUA a decis ca Hulk Hogan sa primeasca 115 mil. $ de la un site
ce a publicat un video in care wrestlerul facea sex cu sotia unui prieten
Genomul uman arata ca Homo sapiens are o istorie sexuala mai aventuroasa decat se credea
Romania traieste doar din consum si ignora semnalul de alarma.
Ce risca economia tarii in perioada imediat urmatoare
Ucraina: Pietre si fumigene contra homosexualilor, la Liov
Atacurile de la Paris: Salah Abdeslam a declarat politiei ca intentiona sa se arunce in aer, dar s-a razgandit
Rădăuţi Prut: Primarul Nichiteanu şi-a sărbătorit cu fast ziua de naştere
Spre necazul şi invidia potenţialului contracandidat al PSD
Vorbe contra fapte
Ioan Rotundu
Grevistul foamei de la Suharău se mută la Prefectură
Alt grevist îi la locul la Primăria Suharău
Portariuc iar a bravat pe seama Cornişei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă