Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11856
De la 07 Ianuarie 2003
118210942

Vicele Ghiorghiţă dă lecţii de etică şi morală liberalului Câmpanu

  • 20 October 2008, 23:00

Liderul liberal botoşănean, Liviu Câmpanu este deranjat de comportamentul primarului Cătălin Flutur vizavi de prefectul Sorescu, ce a dat nu demult câştig de cauză social democraţilor la contestaţia cu privire la majorarea taxelor la salubritate şi a preţului la gigacalorie. „Nu am făcut noi contestaţie pentru că au contestat cei de la PSD şi pe bună dreptate. Nu e o soluţie să fie majorate taxele, ci să fie eficientizată activitatea la acele societăţi. Din păcate, Termica Botoşani reprezintă gaura neagră pentru bugetul municipiului Botoşani. Pe aceste considerente am susţinut demersul PSD fiindcă nu mi se pare normal ca oamenii să fie puşi să plătească suplimentar pentru servicii din ce în ce mai proaste”, a precizat Liviu Câmpanu.
Totodată, liberalul readuce în atenţie sloganul pedeliştilor: „Noi aducem bani europeni” , subliniind că abia acum i-a desluşit înţelesul. „Fiindcă nu au fost în stare să aducă bani din exterior, intenţia nu e alta decât a aduce bani europeni din buzunarele cetăţenilor botoşăneni. Că doar România a aderat la Uniunea Europeană şi botoşănenii sunt şi ei europeni. Am înţeles adevărul înscris pe banner”, afirmă Câmpanu.
Referitor la acest aspect, pedelistul Florin Ghiorghiţă (foto) spune că afirmaţiile lui Liviu Câmpanu „sunt de doi lei” şi numai el le poate înţelege. Şi ca să afle şi deputatul în caz că nu ştie, viceprimarul Ghiorghiţă îl informează că o administraţie funcţionează pe nişte principii foarte clar stabilite şi bugetul local se formează din taxe şi impozite locale. „Domnul Câmpanu, după patru ani de deputăţie ar trebui pozamăcar lucrul ăsta să îl înţeleagă şi să fie ferm convins că la casa pe care şi-a luat-o, aşa cum şi-a luat-o, în Alfa Land, o să plătească şi acolo taxe şi impozite locale. O să plătească şi el taxă de salubritate. Nu o să mai fie ca la el la Darabani. Că el obişnuit, într-adevăr să trăiască la ţară. Dar venind la oraş o să vadă că sunt anumite reguli şi taxe pe care trebuie să le plătească, la nivel de oraş, nu de comună. Fiindcă, din punctul meu de vedere, Darabani este o comună”, punctează Florin Ghiorghiţă.
Acesta este de părere că totuşi, Câmpanu ar trebui să spună câte fonduri europene a adus el ca deputat şi apoi să îşi permită să comenteze. „Noi, dacă am adus bani europeni, am adus fonduri nerambursabile. El a făcut un trafic de influenţă pentru a atrage ceva bani în judeţ, la unele şcoli sau comune conduse de primari liberali pentru a avea de unde să-şi satisfacă absolut toate poftele financiare, economice şi chiar personale. Asta ca să li se întoarcă surse mari de bani pentru campania electorală. Banii pe care i-a adus de la Guvern i-a adus tot din banii noştri pentru că toţi plătim către bugetul de stat. Liviu Câmpanu ar trebui să se retragă acolo unde se pricepe, la ţară”, a mai adăugat Florin Ghiorghiţă, ignorând faptul că afirmaţiile sale pot genera ură împotriva candidaţilor PDL, în comunele în care primarii au beneficiat de aceşti bani . (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Comentariul comentariilor (CCXX)
(Ioan Rotundu)
Ministrul Nicolaescu a cedat presiunii distribuitorilor de medicamente
Un milion de euro, miza procesului dintre Spitalul judeţean şi CAS
Criminalul de război Wass Albert comemorat în România cu bani din Ungaria
Când lăcomia nu se potriveşte cu economia de piaţă
sau cum Petrică de la Flămânzi stă cu producţia nevândută
Horoscop
Dedicaţie muzicală… cam scumpă
Omul îşi vinde casa în condiţii avantajoase
Cum se traduce Agamiţă Dandanache în ungureşte?
de la centru a plouat cu unguri pe fiecare Colegiu botoşănean
Unde n-au izbândit Ţâbuleac şi Ţurcanu a reuşit Conţac
Câmpanu umblă cu plângeri penale, iar pedelistul Ghiorghiţă îi numără zilele
Ţâbuleac a început selecţia bobocilor aflaţi în fruntea unităţilor subordonate
Nicolau a demisionat, dar nu vrea să plece din Apa Grup
O femeie din Lunca şi-a pierdut întreaga avere în… flăcări
666 – numărul botoşănenilor „compostaţi” de câinii comunitari
Războiul preţului la medicamente s-a încheiat, consecinţele mai persistă
Salarii majorate pentru medicii rezidenţi
Şomerii nu prea au chef de cursuri de calificare
De ce “Gelu Strajeru`”?
Comunicat de presă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă