Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6807
De la 07 Ianuarie 2003
123784397

Botoşani: Cum s-a împăunat Portariuc cu meritele lui Flutur şi Diaconu

  • 20 October 2014, 23:00

În cursul zilei de vineri, 17 Octombrie 2014, la instituția Primarului municipiului Botoșani a sosit delegația oficială a International Finance Corporation (IFC). Aceasta a fost constituită din trei persoane: domnul Arto NUORKIVI (IFC Finlanda), domnul Alexander Sharabaroff ( IFC Washington) și doamna Olena Anfimova (IFC Istanbul), cei care au întocmit raportul de consultanță livrat la începutul anului în curs municipalității botoșănene. Invitații au fost întâmpinați de către primarul municipiului Botoșani, Ovidiu PORTARIUC, în sala de ședințe a Consiliului Local BOTOȘANI.
Principalul scop al întâlnirii a constat în evidențierea recomandărilor și concluziilor cuprinse în raportul de consultanță IFC. Aspectele supuse dezbaterii au vizat îmbunătățirea activității de profil a operatorului municipal de agent termic, extinderea infrastructurii specifice, cât și atragerea unui număr suplimentar de consumatori prin racordarea lor la sistemul centralizat. În atenție au fost aduse analize și studii comparative cu alte orașe din țară și străinătate.
„Nu este prima dată când Botoșani excelează, de data aceasta la capitolul tehnologic. Reprezentanții IFC au apreciat în mod deosebit eforturile și nivelul tehnic avansat de care Modern Calor beneficiază și implicit utilizatorii finali ai acestuia, cetățenii orașului nostru.
Suntem dați drept exemplu de bună practică atât în țară, cât și în afară, municipalități precum Craiova sau Suceava inspirându-se din soluțiile adoptate de către noi în plan local.
Putem afirma fără niciun fel de exagerare că la ora actuală avem cel mai bun sistem de termoficare din țară. Pe termen lung, este foarte important ca populația să înțeleagă avantajele nete ale racordării la Modern Calor, prețul scăzut, siguranța și confortul fiind doar câteva dintre acestea.”
, a declarat Ovidiu PORTARIUC.
După întâlnirea protocolară de la sediul Primăriei unde au fost trecute în revistă aspectele tehnice și de marketing, delegația IFC s-a deplasat la sediul Modern Calor unde s-a continuat cu aprofundarea aspectelor tehnice împreună cu staff-ul operatorului municipal de agent termic.
Ciudat în toată această vizită a fost comportamentul primarului Ovidiu Portariuc. Este ştiut de toţi botoşănenii că modernizarea de la Modern Calor se datorează fostului primar Cătălin Flutur şi directorului Ioan Diaconu. Fără nicio jenă, acum primarul Portariuc s-a mândrit cu aceste modernizări fără a pomeni şi cui revine meritul. Mai ales că imediat ce a fost instalat primar, Portariuc a încercat pe toate căile ilegale să-l schimbe pe Diaconu din fruntea societăţii Modern Calor şi chiar să-l dea afară din societate.
Iată că în faţa reprezentanţilor Băncii Mondiale primarul Portariuc s-a împăunat cu meritele lui Flutur şi Diaconu fără ca măcar să clipească, ceea ce ne spune multe despre caracterul său de politician.
Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Emoţii înainte de nuntă
Varza murata
Horoscopul zilei
Rovana Plumb si-a inmatriculat o masina in Bulgaria
fentand taxa de poluare introdusa chiar in timpul mandatului sau
Atacuri de campanie: PSD, despre eurodeputatul german Elmar Brok, care il sustine pe Klaus Iohannis
Un antiroman/ S-a raportat la romani ca la niste animale
Inca o lovitura pentru Ungaria. Ar putea fi exlusa din Comunitatea Democratiilor
Iliescu, fostul sef al SPP, i-ar fi dat ilegal informatii lui Viorel Hrebenciuc despre mandatele de ascultare
Plus: Mitica Iliescu avea o cartita in DNA
Prognoza meteo pe 2 saptamani
Dan Sova, urmarit penal de procurorii DNA pentru trafic de influenta
Hrebenciuc i-ar fi promis ca, daca promoveaza legea amnistiei, il va numi presedinte al PSD-ului
Flutur nu vrea să fie ca ei
Ioan Rotundu
Sova: Amnistie şi graţiere obligatoriu!
Hrebenciuc: Clar că te impui la partid. Hrăneşte-i orgoliul lui Oprişan
Anchetă la Maternitatea Botoșani după moartea unui nou-născut
Săvinenii mai au de așteptat până vor avea apă curată la robinet
Victor Ponta: Nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem preşedinte la un partid
trebuie să rămânem în limitele Constituţiei
Care Corrado Cattani?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog