Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9645
De la 07 Ianuarie 2003
110930115

În opinia lui Câmpanu

Flutur este amantul care conduce gospodăria femeii cu care se culcă

  • liberalii au decis să-l excludă pe Flutur din partid
  • 21 December 2007, 23:00

Liberalii botoşăneni nu se declară surprinşi de decizia PD-L de la nivel central de a-l numi pe Cătălin Flutur preşedintele PD-L Botoşani. Liviu Câmpanu susţine că la plecare lui Mihai Ţâbuleac din PNL l-a avertizat că va fi unica victimă politică a noii construcţii.
„Îmi pare rău că previziunea mea de oracol s-a materializat atât de curând, dar iată că Mihai Ţâbuleac a fost nevoit să demisioneze din funcţiile din PLD şi apoi PD-L, nemulţumit că Flutur a obţinut un statut şmecheresc datorită găselniţei lui Valeriu Stoica de a permite statutul de preşedinte invitat cu drept de vot”, a declarat preşedintele liberalilor botoşăneni Liviu Câmpanu.
Acesta a subliniat că la mijloc este vorba de o situaţie în care amantul conduce gospodăria femeii cu care se culcă. Câmpanu susţine că degeaba mai există soţul, dacă amantul stabileşte tot. Preşedintele liberalilor botoşăneni susţine că personal se bucură pentru primarul municipiului Botoşani pentru că este convins că până acum nu a avut o poziţie confortabilă minţind.
„Flutur pe 25 noiembrie era liberal, apoi a spus că va candida pentru PD-L. Situaţia actuală îi asigură un confort comportamental lui Cătălin Flutur şi nu mă mir pentru că a fost pozafost convins tocmai de Blaga, cel care vrea să legifereze legea prostituţiei”, a precizat Liviu Câmpanu subliniind că astfel, odată intrată în vigoare această lege, Flutur va intra în legalitate. În opinia sa, ca orice femeie uşoară, Flutur se poate plimba pe tot eşichierul politic botoşănean. Din punctul de vedere al lui Câmpanu, moral din partea membrilor PNL ar fi să îl ajute pe Flutur să îşi facă treaba la PD-L şi să îl excludă astfel din partid.
„Prin comportamentul său Cătălin Flutur încalcă statutul. Din moment ce adoptăm sancţiuni către alţi membri ar trebui să aplicăm sancţiune şi pentru el. El ar trebui să îşi dea demisia, dar la prima şedinţă de Birou Permanent vom aduce în discuţie excluderea lui Flutur”, a declarat Liviu Câmpanu.
Acesta susţine că toţi membrii trebuie judecaţi cu aceeaşi unitate de măsură astfel că şi Flutur va fi probabil exclus din partid. În opinia liberalului botoşănean PD-L îşi atârnă o piatră de gât prin aducerea la conducerea filialei PD-L Botoşani a primarului Flutur. Câmpanu susţine că îi doreşte succes în continuare pentru construcţia pe care şi-o asumă, dar susţin că tot un liberal va câştiga primăria Botoşani. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Conducerea Penitenciarului colindată de elevii deţinuţi
Număr mare de voluntari la serviciile pentru situaţii de urgenţă
Comentariul comentariilor (XVI)
(Ioan Rotundu)
Poliţiştii au vrut să-l bage la zdup pe cercetătorul ştiinţific Hrincă
orchestraţia a fost demontată de judecătorul Ghineţ
Horoscop
Nedumerirea barmanului
Scump domnule terenul, prea scump!
PNL a închis calea lui Ciubotaru spre primăria Botoşani
Pofta ce-o pofteşte Câmpanu
S-a stabilit conducerea PD-L Botoşani
Hora aduce speranţă în pragul sărbătorilor
Adoraţi de străini, ignoraţi în Botoşani
Ansamblul Balada a reputat un nou succes în afara judeţului
Zâmbete şi sprijin pentru creativitate
Concursul de educaţie sexuală şi-a desemnat câştigătorii
ISU şi-a prezentat bilanţul la final de an
Sume mai mari decontate de CJAS Botoşani
Executorii judecătoreşti vor încasa mai puţini bani
Bugetarii vor primi primele restante cu ocazia plecării în concediu de odihnă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă