Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
770
De la 07 Ianuarie 2003
123652756

Câmpanu zice că primarii PD sunt deformaţi genetic

  • 21 September 2007, 23:00

Refuzul de a acorda autorizaţii liberalilor de a organiza manifestări în Săveni şi Dorohoi este interpretat de conducerea PNL Botoşani drept o directivă de partid. După ce primarul dorohoian Sergiu Lungu a refuzat să autorizeze Festivalul Toamnei organizat de liberali la Dorohoi, un nou refuz vine şi din partea primarului Traian Romaniuc, reprezentant ca şi Lungu al formaţiunii politice democrate.
Consilierul judeţean Ioan Ciobanu şi-a manifestat dezacordul faţă de atitudinea dictatorială a primarului Lungu, ce în opinia sa, în loc să ajute comunitatea pe care o reprezintă îi aduce numai prejudicii. „Noi, liberalii, nu am încercat să fim răi în Consiliul Judeţean. Nu am fost împotriva comunităţii locale, ci împotriva unui asemenea personaj ce nu mai are ce căuta în fruntea Dorohoiului. Sper ca electoratul dorohoian să se gândească foarte bine la alegerile viitoare şi să treacă pe lista neagră acest individ”, a declarat Ioan Ciobanu.
În opinia sa, primarul de Dorohoi nu merită să se laude în faţa cetăţenilor că a adus bani. Consilierul Liviu Andronic subliniază că nu este întâmplătoare atitudinea primarului dorohoian, pentru că nici la Săveni nu s-a dat autorizaţie. Preşedintele liberalilor botoşăneni susţine că motivaţia lui Traian Romaniuc a fost că nu vrea, prin realizarea acestui eveniment, să rişte deteriorarea Pietonalului abia finalizat.
„Se pare că este o directivă de partid a democraţilor având în vedere că nici la Săveni nu obţinem autorizaţie. Iată că suntem obstrucţionaţi în demersurile noastre de a realiza nişte manifestări pentru populaţia celor două oraşe”, a declarat Liviu Andronic. Acesta crede că este de râsul lumii ca un primar care ştie că are de realizat o asemenea manifestare precum cea dedicată împlinirii a 600 ani de la prima atestare documentară a localităţii Dorohoi să nu îşi creioneze un buget pentru realizarea manifestărilor.
Festivalul va fi totuşi organizat în ambele localităţi. Aceasta este promisiunea preşedintelui liberalilor botoşăneni Liviu Câmpanu. El susţine că va găsi nişte locaţii private unde nu va mai avea nevoie de autorizaţia primăriei pentru desfăşurarea evenimentului. Din păcate Festivalul de la Dorohoi va fi amânat cu o săptămână din cauza condiţiilor meteo.
În ceea ce îi priveşte pe cei doi primari democraţi, preşedintele liberalilor botoşăneni consideră că aceştia sunt deformaţi genetic. „Ei se cred moşieri pe o anumită zonă. Nu m-aş mira să găsim la intrările din Săveni şi Dorohoi semne de circulaţie cu interzis PNL. Noi le promitem acestor „Tovarăşi” că vom face tot ce ne stă în putinţă să le ducem nisip, lopăţele şi găletuşe şi să îi lăsăm să îşi construiască propriile orăşele unde se pot comporta ca a tot stăpânitori”, a concluzionat Liviu Câmpanu. Acesta consideră că singurul lucru realizat de Sergiu Lungu a fost să scape de un proces penal legat de utilizarea unor fonduri. În plus, când se termină de prundit un tronson de şosea se apucă să strice din partea cealaltă.
Câmpanu susţine că nici la Săveni realizările nu sunt atât de mari. Pietonalul a fost realizat prin alocarea de fonduri din partea unui Guvern condus de un liberal şi nu din banii familiei primarului Romaniuc. Singurul primar lăudat pentru atitudinea sa a fost dărăbăneanul Corneliu Aroşoaie, care nu s-a opus organizării acestei manifestări liberale, dând necondiţionat autorizaţie pentru desfăşurarea evenimentului. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Vrea să otrăvească relaţiile dintre Romaniuc şi Târzioru
Conducerea Termicii speră să recupereze de la Guvern banii ce i se cuvin
Plictisit de ţărani, Furtună se îngrijeşte de soarta bugetarilor
Nord Proiect acuzat că a proiectat la mântuială un sediu de primărie
La Coşula se sapă adânc după apă ...şcolară
Vii dispăruţi, căutaţi morţi pe ogoare
Deputatul Câmpanu şi-a băgat din nou coada de şarpe cu clopoţei
Cucoana preoteasă păcătuieşte, când ţine secret numele unei firme
Marş pentru "O zi fără maşină în oraşul meu"
Consiliul Local Dersca amendat cu 150 milioane lei vechi
Minorii din Penitenciar au vizitat Muzeul Judeţean
Primarul liberal Ţuca a deschis pârtie taxei rurale de salubrizare
gestul său de a mai pune un bir pe ţărani i-a încântat pe cei de la APM
Incendiu provocat de o lumânare
Bătrân lăsat fără păsări
Concursul Jurjac bate la uşă
Zilele Europene ale Patrimoniului marcate şi la Botoşani
Nu dă doi bani pe moţiunea PSD
Plecare urgentă, la muncă, în Cipru
Anunţ important
Consumul de alcool - simptom, cauză, soluţie
Horoscop
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog