Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4272
De la 07 Ianuarie 2003
113097080

Nămeţii îmbogăţesc firma HSR şi isterizează şoferii botoşăneni

  • 22 January 2010, 23:00

La Botoşani, isteria numită HI Speed Recovery sau HSR este amplificată de zăpada căzută din abundenţă, care a acoperit semnele de pe asfalt ce indică locuirile special amenajate. Consilierul liberal Romulus Eram a declarat, ieri, că angajaţii HSR îşi fac de cap mai ales când vine vorba de locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap, de care se folosesc pentru a întinde veritabile „capcane” şoferilor grăbiţi care caută disperaţi un loc să-şi lase maşina printre nămeţii din parcările autorizate.
„Văd că înţelegerea dintre primărie şi firma care întreţine parcările nu funcţionează, parcările sunt necurăţate şi a găsi un loc de parcare este foarte greu. Se degajează cu adevărat doar parcările rezervate persoanelor cu handicap, care devin un fel de capcană şi momeală pentru ăştia de la HSR, că toţi se duc pe acele locuri pentru că parcarea e curăţată, chiar azi au ridicat câteva maşini parcat pe zona destinată persoanelor cu handicap, vânătoarea asta continuă şi mai ales acum prin curăţirea asigurată numai în acele zone, parcările fiind cu plată ar trebui să fie degajate în toată plenitudinea lor. Şi nu i-am văzut pe ăştia de la Poliţia Comunitară, pentru că acţiunile astea se fac doar în colaborare cu ei şi nu i-am văzut”, a declarat Romulus Eram (foto).
Cu toate că acesta s-a dovedit un combatant vehement în şedinţele de Consiliul Local în ce priveşte practicile firmei HSR, nu s-au înregistrat progrese importante în maniera de aplicare a regulamentului de către reprezentanţii societăţii menţionate. Consilierul botoşănean a scos în evidenţă faptul că reprezentanţii HSR nu mai aplică politica de blocare a roţilor, ci pur şi simplu trec la ridicat în câteva minute, acţionând imediat ce maşina este parcată în spaţii găsite libere. Asta în situaţia în care tot oraşul este plin de nămeţi care acoperă parcările.
„Încă un lucru nu este luat în calcul. La minus 18 grade, parcomatele nu funcţionează. Omul vrea să scoată bon, dar dacă sunt blocate... Acolo e de fapt un calculator, cum să funcţioneze la temperatura asta” a spus sursa citată.
Şi deputatul Ţurcanu a plătit pentru recuperarea a 15 maşini. „Ştii cum o ridică, fuge cu ea…Mi-a fost ridicat şi BMW-ul şi maşina Parlamentului…M-am dus să plătesc şi o îmbulzeală acolo, m-au pus să stau la rând. Le-am zis stai, domnule, că sunt de la Parlament, am treabă, nu m-au lăsat să plătesc. Când a fost vizita lui Crin Antonescu în Botoşani ne-a ridicat la rând maşinile colegilor din comunele judeţului. Am scos şi eu şi domnul Grigoraş din buzunar şi am plătit. Că oamenii spuneam, ajutaţi-ne că ne-au luat maşinile. Cum să vă ajut, fraţilor, doar să vă plătesc, că altfel nu am cum să vă ajut”, a precizat Florin Ţurcanu.
Potrivit acestuia, reprezentanţii HSR pândesc momentul când la sediul PNL este câte o şedinţă şi dau iama în maşinile parcate. „Dacă le parchează aici lângă partid, spun că e spaţiul verde. Băi, dar e zăpadă mare, ce spaţiu verde vezi? Au un target de realizat şi nu se uită” a mai adăugat deputatul Florin Ţurcanu. (Lavinia Preda).

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Cu un ochi să râdem, cu celălalt să plângem!
Ioan Rotundu
Ţurcanu şi educatoarea din CJ vor capul maestrului Cobâlă
Zăpadă multă, utilaje puţine, dezastru pe străzi…
Exod către PDL Botoşani
Majoritatea actuală din Consiliul Judeţean va fi zdruncinată curând de PDL
Primarii oportunişti ai PDL vor pierde sprijinul şefilor de partid
Senatorul Marcu ne vorbeşte despre şmechereala politică
Omul - otravă pentru animale
Comentariul comentariilor (XI)
Ioan Rotundu
Bolnavii cronici, vulnerabili de la frigul de afară
Bani mai mulţi pentru medicii de familie
Frigul scoate mai mulţi bani din buzunarele patronilor
Memorie întinată politic
Senatorul Corneliu Grosu a demisionat din partid
el s-a alăturat grupului de independenţi
Nu vom tolera ucrainizarea Rusiei sau deriva spre despotism
Ion Iliescu este o relicvă a istoriei
el a condus România după o emoţionalitate bolsevicănu mai are loc la masa de decizii
Miron Mitrea a anunţat oficial că va candida la preşedinţia PSD
Apel, către Preşedinţii celor două state româneşti, pentru unitatea naţională
Biden: "Moldova trebuie să intre în UE"
Iluzia ucraineană
Stăpâni şi slugi
Petru Bogatu: Climategate şi conspiraţia mondială
Sfântă liturghie în Salonic de Ziua Unirii Principatelor Române
Basarabeanul care a creat banca îndrăgostiţilor din Paris
Panică la mall
Logodnica periculoasă
Horoscop
Comunicat de presa Teatrul "Mihai Eminescu"
Nemernicie! România va experimenta pe populaţie produsul cancerigen inittum
dacă nici acum nu reacţionăm atunci când
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă