Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ofertă de afaceri
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23986
De la 07 Ianuarie 2003
111405259

Lăsându-l pe Mimor să răsufle niţel, Câmpanu îl sufocă pe Diaconu

  • 22 July 2007, 23:00

Liberalii botoşăneni se îndreaptă cu acuzaţii asupra directorului Termica, Ioan Diaconu. Aceştia îi promit sprijin în ideea întoarcerii lui Diaconu la meseria pe care cred ei că o practica plin de succes, de filmare şi fotografiere a nunţilor. Săptămâna trecută a avut loc AGA ce nu a avut pe ordinea de zi lucruri privitoare la cum se poate optimiza acordarea de energie termică populaţiei şi cum se pot acoperi găuri negre, constând în datoriile Termicii. „Principalul punct pe ordinea de zi a fost mărirea salariului managerului general. Creşterea a fost aprobată la 45 milioane, fără a se lua în discuţie sporurile, ce ar duce salariul la peste 60 milioane. Trebuie să fii un bun actor, să fii echipat cu un mare grad de ipocrizie să acţionezi astfel”, declară preşedintele liberalilor botoşăneni Liviu Câmpanu.
Săptămâna viitoare, în şedinţa Consiliului Local, va fi aprobat bugetul societăţii. Există acolo şi un capitol pentru pierderi, care din păcate creşte de la an la an, în pofida investiţiilor realizate în cadrul societăţii de termoficare botoşăneană. În acest sens, Liviu Câmpanu cere colegilor liberali din Consiliul Local, şi roagă ceilalţi consilieri municipali de altă coloratură politică, să gândească de două ori înainte de aprobarea bugetului societăţii de termoficare.
Dintele pe care îl are deputatul Câmpanu faţă de directorul general al societăţii se explică şi prin faptul că acesta din urmă este vicepreşedinte al polului răzvrătit ce a părăsit formaţiunea politică liberală. „El e vicepreşedintele acelui Pol Labil Depresiv şi probabil aceasta este politica pe care vor să o consacre. Este politica desfăşurată sub sloganul „Interesul poartă fesul” pentru că nu vin cu soluţii, propuneri de rentabilizare a societăţii, ba vor măriri de salarii” , a declarat preşedintele liberalilor botoşăneni.
Acesta susţine că băieţii deştepţi de care vorbeşte Băsescu se află chiar în rândul partidului său satelit PLD. Din punctul său de vedere directorul Termica sfidează beneficiarii, imaginându-şi că poate hotărî după bunul plac modul în care societatea îşi poate permite să ofere servicii. Câmpanu susţine că lipsa concurenţei în această activitate naşte monştri. În concluzie, Câmpanu îi promite lui Diaconu că îl va sprijini dacă pleacă din fruntea societăţii de termoficare. „Îl rugăm ca ultim semn de respect pentru populaţia municipiului şi ne oferim să îl sprijinim să se ocupe de ce se pricepe mai bine. Îi facem oferta de a ne contacta la numărul de telefon de la sediu pentru a-i intermedia filmările tuturor membrilor PNL la nunţi şi botezuri, cu scopul de a lăsa populaţia să beneficieze de servicii bune, plătite la preţul corespunzător” , a concluzionat şeful liberalilor.
Se pare că şeful liberalilor are pregătită o întreagă ofensivă asupra şefilor care au părăsit partidul sau n-au acceptat să devină liberali. După shimbarea lui Ionel Tacu de la conducerea Spitalului de recuperare, după ce-a oscilat între a fi sau a nu mai fi alături de Mimor, sacrificându-l, iată că a venit rândul liberalului rebel Ioan Diaconu, managerul general al societăţii Termica. Este interesant de urmărit ce deznodământ va avea această confruntare, pentru că, spre deosebire de celelalte victime ale lui Câmpanu, Diaconu are o poziţie mult mai bine consolidată, politic şi administrativ. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Maria Olaru prezintă Ştirile din sport
Programul TELE’M Botoşani, luni, 23 iulie
A început să-şi dea arama pe faţă
Ioan Rotundu
APIA efectuează controale la crescătorii de animale
Educatoarele vor şi pensie şi să lucreze
Profesori la munca de jos, din străinătate
Tare-n clanţă!
(Cârcotaşul)
Staţia de tratare a apei va fi reabilitată
Consiliu pentru promovarea drepturilor copiilor
Minor din Penitenciarul Botoşani cercetat pentru viol
Moartea tragică a unui preot dorohoian
Două surori s-au înecat sub privirea tatălui
Comentariu la comentarii (CL)
(Ioan Rotundu)
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Invitaţie în Rai, fără discriminare de vârstă
Baronul Vălucă a părăsit proza, pentru a cocheta cu poezia
Punct de prim ajutor în sediul PNL
Municipiul Botoşani va avea trotuar amprentat
Flutur va introduce iluminatul arhitectural
Penegiştii vor videoconferinţe cu Becali
Urban Serv lucrează la capacitate normală
Zona cea mai circulată a Botoşanilor va fi închisă
Furtună are probleme cu mica ciupeală
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă