Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11826
De la 07 Ianuarie 2003
123789416

Botosani: Noul viceprimar, umilit din prima zi de lucru

  • 22 May 2014, 23:00

Prefectul județului Botoșani, Costică Macaleți, a dat undă verde Hotărârii de Consiliu Local prin care Eugen Țurcanu a fost validat de aleșii locali ca viceprimar. Astfel, de joi, noul edil și-a început activitatea, iar schimbul de ștafetă nu a fost nici pe departe la înălțimea recentei schimbări de vicepreședinți la Consiliu Județean, unde în mod elegant, chiar după votul consilierilor, Cristian Achiței a primit cheile biroului de la predecesorul său.
La Primăria Botoșani, de ani de zile, cele două birouri de vicepreședinți au fost aceleași, la etajul clădirii, indiferent de fluctuația impusă de alianțele politice. De data aceasta, Eugen Țurcanu nu va beneficia de același tratament și de confortul oferit de un birou destul de spațios pentru că primarul Ovidiu Portariuc a dat dispoziție ca în ca în biroul fostului viceprimar Andrei s-a instalat managerul public al instituției Cristian Țebecailo.
Noul viceprimar a primit un birou mai mic, la parter, alături de un salariat al instituției. A primit de asemenea și atribuțiile , iar edilul-șef i-a recomandat să lase mofturile și să treacă la treabă.
,,Domnul Țurcanu de astăzi și-a primit atribuțiile. Am rugămintea aceasta să se apuce de treabă. Îl aștept să arate lucrul acesta și aștept să lase spectacolul deoparte pentru că nu este timp”, a declarat Ovidiu Portariuc. Cât despre Cosmin Andrei, acesta va rămâne să lucreze în Primăria Botoșani, după ce se va întoarce din concediul de două săptămâni. S/a vehiculat o vreme că ar prelua postul lui Eugen Țurcanu sau ar înlocui-o pe Adriana Zăiceanu, city-managerul, dar ambele situații nu ar fi conforme cu realitatea. (Liliana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Vaca lui Bulă la Paris
Horoscopul zilei
Sfârșitul campaniei pentru prezidențiale
Marina Ene - Consultant politic
PNL Botoșani . ,, Nu am fost și nu suntem scutiți de lucrurile rele ale politicii”
PSD Botoșani: „De ce se teme PDL de sloganul „Mândri că suntem români?” (P)
Spațiul de joacă cu intrare gratuită din Parcul Mihai Eminescu va fi deschis curând
Asociația Pro Democrația Botoșani predă tinerilor procesul de votare
Ingineră la mop
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog