Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9127
De la 07 Ianuarie 2003
110929597

Schimb de amabilităţi între politicieni cu pretenţii

Ghiorghiţă a vorbit ca proasta-n târg, iar Câmpanu este analfabet

  • Câmpanu şi-a propus să-i facă lui Ghiorghiţă cunoştinţă cu judecătorii
  • 22 October 2008, 23:00

Liderul liberal botoşănean, Liviu Cîmpanu (foto) intenţionează să depună o plângere penală împotriva viceprimarului Florin Ghiorghiţă pentru calomnie şi insultă. Asta după ce recent, Florin Ghiorghiţă i-a sugerat deputatului să se retragă la „ţară”, la Darabani, acuzându-l totodată că face trafic de influenţă pentru unele şcoli sau comune conduse de primari liberali ca să aibă de unde să-şi satisfacă „absolut toate poftele financiare, economice şi chiar personale”.
Referitor la partea cu originea sa, liberalul vrea chiar să îi mulţumească pedelistului pentru serviciul făcut. „Vreau să îi mulţumesc pentru prezentarea pe care mi-a făcut-o. O voi folosi în campanie. Voi spune oamenilor de la ţară că eu, Câmpanu Liviu, mă pricep la ţară şi nu am nicio problemă din acest punct de vedere. Îi mai mulţumesc că mi-a mai ridicat o minge la fileu pentru a arăta oamenilor cam ce părere are un preşedinte de Organizaţie PD-L faţă de cei care trăiesc şi muncesc zi de zi în comunele şi satele judeţului Botoşani”, afirmă Câmpanu.
Din punctul său de vedere, viceprimarul Florin Ghiorghiţă „s-a trezit vorbind ca proasta în târg” şi îl roagă să justifice acuzaţiile aduse în Instanţă. „Cât despre casa pe care am cumpărat-o prin credit ipotecar la Alfa Land îi spun că am făcut acest lucru transparent, pe numele meu, scrie şi pe declaraţia de avere. Asta, spre deosebire de domnul Ghiorghiţă, care îşi cumpără diferite locaţii pe care le trece pe anumite societăţi comerciale. Îşi cumpără maşini la fel, ca să nu fie trecute pe declaraţia de avere, îşi construieşte garaje în mijlocul târgului, garaj care de fapt este bar. Îi mai aduc aminte că cel care trezeşte suspiciuni e domnia sa şi l-aş ruga în spiritul transparenţei să prezinte modalitatea prin care a achiziţionat la Săveni un ansamblu de blocuri de locuinţe pentru reabilitare”, a mai adăugat Liviu Câmpanu.
În replică, Florin Ghiorghiţă informează că are maşina declarată pe numele său personal, iar despre celelalte locaţii chiar nu pricepe ce vrea liberalul să insinueze. Referitor la ansamblul de blocuri din Săveni, precizează că aparţine unei societăţi din Botoşani, unde o mare implicare are cineva din partidul liberal. „Pentru garaj deţin autorizaţie, spaţiul fiind intabulat şi plătesc taxe şi impozite. Eu nu m-am îmbogăţit în ultimii 4 ani ca alţii, care de la o Dacie au ajuns să aibă gipane şi bijuterii de aur de sute de mii de Euro. O să descoperim cu toţii că dacă i-a murit pisica, mai moşteneşte şi de la ea 500.000 de Euro sau cine ştie ce dividende. În ce priveşte plângerea penală îl sfătuiesc mai întâi să înveţe să scrie. În afară de note informative nu ştie să scrie altceva şi nu am auzit să facă ceva mai bun pentru judeţ. Să îşi păzească mai bine spatele la el în partid, fiindcă am înţeles că după alegeri nu va mai fi preşedinte de partid. În momentul de faţă i se face anticampanie chiar la el pe Colegiul unde candidează”, a subliniat Florin Ghiorghiţă. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Clienţii fraudaţi de bănci, le pot da în judecată GRATIS !
UDMR, “Uber Alles!”
Primarul Racz Karoly, monument al şovinismului maghiar
Români, va ordon, învăţaţi ungureşte!
Vodafone va arunca în stradă o bolnavă pensionară, şi-i va confisca garsoniera
Comunicat de presă
Horoscop
Pretenţiile moşului
O afacere imobiliară barosană dar...zona e problematică
Comentariul comentariilor (CCXXII)
(Ioan Rotundu)
Este candidat cu patalama de la BEJ
Candidatul Oprişanu la Senat a mai dat o lovitură de imagine
Tot mai puţine incendii provocate de copii
Sanitarii vor grevă, deşi criza economică i-ar putea împuţina ca număr
Bătrână, victimă a unui atac sălbatic din partea unui câine comunitar
Lăsaţi fără colegii, ţărăniştii vor să devină chibiţii cuiva
Staţie PECO amendată cu 60.000 lei pentru că nu avea autorizaţie de mediu
Liderul ţărăniştilor, Marian Miluţ, l-a lăsat pe Furtună fără „coledziu”
Doina Dreţcanu a uzat de baie de imagine
Şi, totuşi, cui i se cuvine coroana de lauri?
Lansarea candidaţilor liberali la Polivalentă a fost blocată
Ţiprigan vrea grevă cu orice preţ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă