Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Politică
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24433
De la 07 Ianuarie 2003
112935271

PNL Botoşani: Comunicat de presă

  • 23 December 2015, 23:00

Moș Crăciun liberal pentru copiii de la Stîncești cărora le-a ars casa Cinci suflete nevinovate și doi părinți care muncesc cât e ziua de lungă străduindu-se astfel să le ofere cât se poate strictul necesar micuților greu încercați de soartă.
Casa lor a ars recent într-un incendiu și de atunci trăiesc cu spaima și teroarea flăcărilor care le-au luat acoperișul de deasupra casei. Părinții lor, cei doi oameni brăzdați de griji și probleme, au ridicat alături o casă din te miri ce, pentru că venitul lor înseamnă doar alocațiile celor cinci micuți din care doi școlari și ajutorul social.
Acum, pe timp de iarnă, se îngrămădesc cu toții în odaia strâmtă cu soba din care trosnește focul alimentat de tatăl care face tot ce poate ca micuților să nu le lipsească lemnele. O odaie curată, încălzită de soba lipită de perete și sufletele lor curate. Aceasta este viața lor.
Nici mama, nici tata copiilor nu au bani suficienți să le cumpere piticilor un brad care să le decoreze acum în prag de sărbătoare casa lor nouă. Despre cadouri de la Moș Crăciun nici nu mai poate fi vorba. Din acest motiv, tinerii de la organizația municipală de tineret PNL Botoșani au încărcat două portbgaje cu jucării, hăinuțe, cărți, fructe, dulciuri și le-au umplut căsuța cu bucurie.
„Am dorit ca și acești copii încercați atât de greu de soartă să aibă parte de moș Crăciun în aceste zile. Am rămas cu toții impresionați de vrednicia părinților de a ridica această căsuță pentru ca acești copilași să aibă unde locui. Este o familie frumoasă care merită mai mult pe care ne bucurăm că am putut s-o cunoaștem”, a declarat Oana Saucă, președintele Organizației Municipale de Tineret PNL Botoșani.
Organizația municipală de Tineret PNL Botoșani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscopul zilei de 24.12.2015
Bancul zilei: Expresia feţei
Reţeta zilei: Răcituri moldoveneşti
Contrabandişti ucraineni depistaţi pe teritoriul României
Penitenciarul Botoşani: Comunicat de presă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă