Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
31928
De la 07 Ianuarie 2003
108620752

Botoşani: Ovidiu Portariuc nu vrea să-i sperie pe cei din PDL

  • vrea doar să le provoace ceva griji
  • 23 July 2014, 23:00

Parlamentarul botoşănean, Cătălin Buhăianu, nu a fost impresionat defel de strategia PSD care a făcut o victimă în persoana lui Gabriel Oprişanu.
Deputatul este de părere că oricine putea anticipa mişcarea legată de mazilirea medicului. „Este o decizie normală având în vedere evenimentele din ultima vreme. În acelaşi timp, Ovidiu Portariuc este un tânăr care din punctul meu de vedere nu poate să ducă în spate povara unei candidaturi la primărie.
Nu este suficient să fii tânăr. Din punctul meu de vedere, proiectele începute de Cătălin Flutur trebuie duse la bun sfârşit. Un alt primar are nevoie de cel puţin doi ani pentru a învăţa ceea ce trebuie să facă. De aceea trebuie să fim foarte atenţi cum vom vota anul viitor”, a spus Cătălin Buhăianu.
Parlamentarul botoşănean ar trebui să se gândească de două ori înainte să subestimeze adversarul. Asta pentru că noul candidat, economistul Ovidiu Portariuc, s-a înarmat cu speranţă şi încredere. Acesta recomandă PDL-iştilor să nu se teamă de candidatura sa, dar este cazul să îşi facă câteva griji.
„Am văzut declaraţia în care domnul Buhăianu îşi exprima îngrijorarea faţă de povara imensă pe care urmează să o duc în spate. O coloană vertebrală dreaptă poate ţină presiuni mai mari decât o coloană care se înclină când spre dreapta când spre stânga.
Am mai văzut o declaraţie în care unii lideri PDL spuneau că nu trebuie să ne speriem de Ovidiu Portariuc. Nu ştiu dacă este un mesaj de încurajare pentru membrii lor. Vreau să le spun că nu trebuie să se sperie dar cel puţin câteva griji ar trebui să-şi facă”, a spus Ovidiu Portariuc.
Acesta a adăugat că intră în cursa pentru primărie dorinţa şi hotărârea de a câştiga şi îşi propune o altfel de politică, alături de oameni şi printre oameni. O politică în care politicienii discută între ei şi nu doar fac scandal, încercând să găsească soluţii.
„O politică în care putem progresa doar dacă ne luăm oraşul înapoi de la cei care l-au scăpat din mână. Vreau să fiu printre oameni şi nu izolat în turnul de fildeş al primăriei.
Recunosc proiectele făcute până acum în Botoşani şi promit să le continui pe cele care se vor dovedi corecte şi eficiente faţă de banul public”, a precizat Ovidiu Portariuc. (Lavinia Preda)
12.11.2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Zăngănit periculos de metal prin preajma primarului Portariuc
Bancul zilei: Revendicările vasluienilor
Horoscopul zilei
Horoscopul zilei
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă