Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Politică
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14049
De la 07 Ianuarie 2003
123805600

Comunicat de presă PNL Botoşani

  • 24 July 2015, 23:00

În cursul zilei de ieri, 22 iunie 2015, s-au desfășurat alegeri în PSD, la nivel național. După demisia inculpatului Victor Ponta, pentru locul rămas vacant s-a declașat o competiție acerbă. Liviu Dragnea a câștigat detașat în fața Rovanei Plumb, cu un scor zdrobitor, 65 la 18.
Având în vedere că transpareța actului politic este obligatorie într-o societate modernă și europeană, solicităm public conducerii PSD Botoșani un punct de vedere asumat în ceea ce privește opțiunea organizației condusă de Andrei În cazul în care organizația județeană a PSD a optat clar pentru soluția unui președinte interimar condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, cerem cu maximă fermitate comunicarea în spațiul public a argumentelor pentru care cetățenii județului nostru, simpatizanți PSD, au primit degradanta calitate de susținători ai unui condamnat la închisoare cu suspendare.
Acest scurt comunicat de presă nu dorește decât să poziționeze, fără echivoc, PSD Botoșani, în percepția publică a județului nostru.
Important este ca oamenii să înțeleagă cine suntem, ce vrem, cu cine votăm și care sunt principiile care stau la baza identității noastre sociale și politice. Dacă nu vom face un minim efort de a transparentiza actul politic în integralitatea lui, nivelul de reprezentativitate a omului politic, indiferent care este numele lui și care este afiliția lui doctrinară, va fi definitv compromisă.
Deci, domnule Andrei Dolineaschi, l-ați votat sau nu pe Liviu Dragnea?
Biroul de presă al PNL Botoșani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Reţeta săptămânii: Pui la grătar
Bancul zilei: Rostul laptop-ului
Horoscopul săptămânii: 20-26 iulie 2015
Sfinţire de mănăstire cu invazie de social-democraţi
Ioan Rotundu
Cretinism politic liberal
Ioan Rotundu
Botoşani: Mândrie iliesciană
Ioan Rotundu
Cine credeţi că va râde la urmă?
Ioan Rotundu
Încă un gogoloi menit să umbrească monumentul istoric
Ioan Rotundu
Comunicat de presă APIA Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog