Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Publicitate
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24761
De la 07 Ianuarie 2003
118411304

Dosarele penale în care impostorul liberal Nechifor pare a fi protejat

  • Ioan Rotundu
  • 29 October 2021, 20:39

Procedând la o inventariere a dosarelor penale şi civile în care impostorul Ionică Nechifor, ajuns secretarul general al PNL Botoşani prin voinţa bine răsplătită a impostorului preşedinte, deputatul Costel Şoptică, am descoperit noi dovezi ale corupţiei care s-a instalat comod în justiţia şi poliţia botoşănene.
În articolul de faţă voi prezenta dosarele penale în care impostorul are calitatea de acuzat, dosare aflate în diferite faze de cercetare penală.

1. Dosarul penal nr. 5601/P/2017, parte vătămată biologul dr. Gheorghe Hrincă. Nechifor este acuzat de ”lovire sau alte violenţe; instigare la lovire şi violenţe fizice; purtare abuzivă abuz în serviciu; hărţuire; distrugere; încălcarea Legii 22/1968 a inventarului; deţinere ilegală de substanţe toxice, inflamabile şi narcotice.”
Frumoasă colecţie de infracţiuni, extrem de potrivită pentru funcţia de secretar general PNL cu preşedinte Costel Şoptică. Dosarul a fost trimis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani şi s-a ocupat de cercetări agentul de poliţie Eusebiu Martiniuc. Pentru că agentul a avut motivele sale să nu se ostenească prea mult în a-l deranja pe Nechifor, începând cu anul 2021; cercetarea a fost preluată de către agentul Radu Cristian. Nici el nu prea are tragere de inimă să avanseze cu cercetările.

2. Dosarul nr. 1170/P/2019, parte vătămată Gheorghe Hrincă care a fost ameninţat pe telefon de către inculpatul Nechifor, cercetat pentru: „ameninţare cu moartea, mutilare corporală, violarea domiciliului şi distrugerea autoturismului; hărţuire prin urmărirea locuinţei şi a familiei” la care s-au mai adăugat delicte de terorism, acţiuni de tip mafiot privind confecţionare de liste negre pentru linşaj şi de asociere cu persoane condamnate la puşcărie cu scopul de a a-l lichida fizic pe Hrincă. Dosarul se află în lucru la agentul de poliţie Paul Simionică.

3. Dosarul nr. 555/VIII/1/28/05.2019 înregistrat la Preşedinţia României de unde a fost trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, Nechifor, alături de înalţi funcţionari din Ministerul Agriculturii, fiind acuzat de către Hrincă pentru „fraudare fonduri cercetare la proiectul ADER 5.1.3; deturnare de fonduri cercetare.”

4. Dosarul nr. 2315/P/2019, parte vătămată Gheorghe Hrincă şi unii membri de sindicat pentru „lovire sau alte violenţe; distrugere; ameninţare” Fapte de care este acuzat acelaşi Nechifor. Dosarul s-a plimbat pe ruta Parchet – Poliţie iar acum nu se ştie cine-l instrumentează..

5. Dosarul nr. 5615/P/2017, parte vătămată Marinela Șușter, Nechifor fiind acuzat pentru „vătămare corporală; abuz în serviciu; sechestrare de persoane; ameninţare; hărţuire sexuală șI domestică; instigare la hărțuire sexuală; tentativă de trafic de carne vie”. Preluat pentru cercetări de către agentul Eusebiu Martiniuc, din anul 2021 dosarul a ajuns la agentul Radu Cristian. Şi acest dosar stă din evoluţia cercetărilor pentru că agentului de poliţie îi este bine cu Nechifor.

6. Dosarul nr. 6839/P/2017, parte vătămată Mihai Ciornei,acuzat Ionică Nechifor pentru „abuz în serviciu şi purtare abuzivă prin desfacerea contractului de muncă.” Şi acest dosar stă bine pitit în sertarul agentului Eusebiu Martiniuc. De menţionat că partea privind desfacerea contractului de muncă a format obiectul dosarului nr.. 4620/40/2017 la Tribunalul Botoşani, proces câştigat de către Ciornei dar Nechifor n-a pus în aplicare decizia judecătorului.

Mai trebuie menţionat faptul că şi Ionică Nechifor n-a stat în expectativă, şi pe lângă puzderia de infracţiuni de care este acuzat, l-a reclamat şi el pe biologul dr. Gheorghe Hrincă. Cercetările efectuate în dosarele penale nr. 5090/P/2015 2999/P/2017 și 4926/P/2018, atât parchetul, cât și organele de cercetare penală s-au mişcat cu o celeritate einsteiniană, însă date fiind netemeinicia motivelor invocate de Nechifor, acuzele au fost clasate.
Acum, că aveţi o fotografie completă a activităţii penale a infractorului-impostor Ionică Nechifor, mai poate contesta cineva dreptul său de a fi secretar general la partidul în care penalii sunt la ei acasă? Eu nu-l contest!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Aroganţă prezidenţială nemţească şi cretinism guvernamental
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 25 – 31.10.2021
Bancul săptămânii: Concurenţă neloială
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Anunt angajare
Anunţ Primăria Mihai Eminescu
Pescarul Nistor şi asociata sa Kashyap au pierdut lupta cu familia Popa
Comisarul de poliţie judiciară Stelian Stratulă a demontat minciunile lui Nistor
Primarul Doroftei şi angajările clientelare pe bani publici
Ioan Rotundu
Un strigăt disperat la adresa nedreptăţilor din poliţie şi justiţie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă