Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10711
De la 07 Ianuarie 2003
118489937

Memoria Petronelei, mijloc de campanie electorală

  • 25 April 2008, 23:00

Petronela Apetrei, tânăra de 19 ani (foto), călcată de o autoutilitară chiar pe trecerea de pietoni a fost înmormântată în cursul zilei de joi. Fata era elevă în clasa a XII-a la Grupul Şcolar de Industrie Uşoară din Botoşani. Şoferul, angajat al firmei Victor Construct, după ce a acroşat tânăra de scara din partea dreapta a autoutilitarei, a purtat-o sub roţi pe o distanţă de cinci metri.
În timpul tragediei, tânăra a încercat să scoată telefonul din buzunar, să sune la Ambulanţă, după care s-a prăbuşit complet pe asfalt. Peremiştii botoşăneni au fost alături de colegul lor, Valeriu Apetrei, tatăl fetei decedate.
În plus au făcut încă un gest de suflet, oferind găzduire pentru Fundaţia pe care tatăl îndurerat vrea s-o înfiinţeze în memoria fiicei sale. „Aş vrea să anunţ public că va înfiinţa o Fundaţie Sfântul Petru şi Pavel care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă birocraţia în rezolvarea unor cazuri aşa cum a fost cel al Petronelei Apetrei. Preşedinta de onoare va fi regretata Petronela Apetrei, iar de fundaţie se va ocupa tatăl ei care este de profesie jurist. Pentru început sediul fundaţiei se află la sediul PRM”, a informat liderul PRM Botoşani, Dumitru Codreanu.
Acesta îi îndeamnă pe toţi cei care au asemenea probleme cum are Valeriu Apetrei să se adreseze Fundaţiei pentru a fi sprijiniţi. „Dacă cel care a accidentat-o pe fată, lucrează la o mare firmă şi are un mare spate, nu se întâmplă nimic. Mortul preia toată vina. În acest caz, nici şoferul şi nici firma nu s-a mai interesat dacă fata mai trăieşte, dacă e în spital. Vrem să aducem totodată mulţumiri doctorului Radu Malancea, Podaru şi Vasilică ce se ocupă la ora actuală de mama fetei care a avut o donaţie masivă de piele pentru fiica sa”, a mai adăugat Dumitru Codreanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Cadoul soţiei
Program Tele'M Botoşani
Comentariul comentariilor (CIV)
(Ioan Rotundu)
De Paşte, românul şi morcovul
Jandarmi angrenaţi în misiumi de ordine publică cu ocazia Sărbătorilor de Paşte
Cerere de ridicare a restricţiilor impuse românilor în Marea Britanie
Două tragedii în rândul muncitorilor români din Italia
Elisabeta Lipa a luat Oscarul canotajului
DSV, OJPC şi Poliţia si-au unit forţele pentru a-i dovedi pe comercianţi
ISJU va fi aproape de oameni, în seara de Înviere
Deţinuţii vor putea participa la Învierea Domnului
Cu dubiţa, la furat cărămizi
Se anunţă noi locuinţe sociale
Codreanu susţine că se va lua la trântă serios cu Conţac
Încă o promisiune pentru Casa Sofian
Peremiştii vor alegeri în fiecare an
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă