Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23649
De la 07 Ianuarie 2003
113179338

Vasilescu vrea la Senat, să-l învingă pe „tipul care bate lumea”

  • 25 May 2008, 23:00

Senatorul conservator botoşănean Gavrilă Vasilescu a declarat că personal s-a hotărât ca după alegeri să candideze pentru Colegiul Botoşani, indiferent de jocurile de la nivel central. „Indiferent de Hotărârea ce se va lua la nivel central între cele două formaţiuni politice, PSD şi PC, între care există încheiată o Alianţă, indiferent dacă Botoşani va reveni sau nu PC, ori în cazul în care Botoşani revine PC ca şi Colegiu şi PC ia o altă hotărîre asupra unei altei persoane, din acel moment voi candida ca independent pentru Senatul României în acest Colegiu”, a precizat senatorul Vasilescu.
Acesta susţine că nu se va dezice totuşi de ceea ce înseamnă PC. Senatorul conservator afirmă că nu vrea să forţeze mâna nimănui, dar dacă este în Botoşani o altă persoană care să candideze pentru Parlamentul României şi poate să-i fie adversar, la acelaşi nivel de competenţă şi nu pe criterii de bani, atunci se va mai gândi referitor la decizia luată. „Am auzit că PNL vrea să pună să candideze pe tipul ăla care bate lumea. Mă uit în grădina PSD şi nu văd la Botoşani un tip care ar putea să concureze cu mine pentru Senat. Nici PSD nu are oameni care să mă contrapună, decât pozadacă vrea să-şi arate muşchii. Dacă vrea să meargă pe un interes corect, atunci trebuie să susţină cea mai bună candidatură pe care ar putea s-o ofere această Alianţă Botoşaniului şi Colegiului pentru care am optat”, a mai adăugat Gavrilă Vasilescu. De precizat că aluzia sa cu „tipul acela care bate lumea” în vizează pe liberalul Florin Ţurcanu, care va candida la senat în Colegiul 3.
Totodată, senatorul atrage atenţia că nu va accepta altă ofertă în afara celei pentru care a optat. Lidera PC Botoşani, Marcela Lozneanu a rămas surprinsă de decizia senatorului. Din punctul său de vedere, speră ca filiala să obţină un scor bun care să pună formaţiunea în situaţia de a putea face o negociere. „Nu pot anticipa nimic până nu cunoaştem procentul, aşa cum s-a procedat şi la alegerile din 2004. Pentru că atunci am avut un procent bun, de 6,5 am putut negocia acest loc de senator care i-a revenit domnului Vasilescu. Problema este alta, dacă ni se va da un loc de senator şi nu unul de deputat. Mai bun la Senat nu avem pe altcineva decât pe domnul Vasilescu. Nu cred că de la centru pentru Senat, poate fi recomandat altcineva”, a declarat Marcela Lozneanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Comentariul comentariilor (CXXII)
(Ioan Rotundu)
Slab interes pentru subvenţiile la ovine şi bovine
Campania de însămânţări s-a revigorat spectaculos
Botoşănenii au renunţat să mai reclame E.ON
N-avem spirit civic de solidaritate!
Tochitură înghiţită cu noduri la… Belvedere
Lucrările la bulevard pot bloca Turul Ciclist al României
Flutur regretă vremurile fostului prefect Cristian Roman
Elevii botoşăneni s-au întrecut în tradiţie
„Poveste de cartier”, cu Sorinel Copilul de Aur, rulează la Botoşani
Orgoliul lui Băsescu
Speră ca icoana să-i aducă mandatul de consilier local
(Cârcotaşul)
Horoscop
Program Tele'M Botoşani luni, 26 mai
Instruire în politica regională a Uniunii Europene
Ţărăniştii se prezintă
Promite că ne scapă de ţânţari
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă