Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
21153
De la 07 Ianuarie 2003
74856440

Rotaru l-ameninţă pe primarul Flutur

  • 25 March 2011, 23:00

Ieri, social-democratul Răzvan Rotaru l-a atacat în termeni foarte duri pe viceprimarul Florin Ghiorghiţă, despre care a afirmat că nu ar fi trecut în declaratia de avere un teren pe care l-a achiziţionat şi despre care ar fi afirmat anterior că este deţinut de tatăl său.
Ca să îşi susţină declaraţiile, Răzvan Rotaru a adus chiar o copie a actului de vânzare – cumpărare asupra terenului situat în zona Dedeman, act înregistrat la Notariatul Agachi. Terenul „discordiei” se află în extravilanul comunei Curteşti şi are o suprafaţă de 8800 metri pătraţi, pasune.
Din actul de vânzare – cumpărare rezultă că suma care s-a plătit pentru această suprafaţă este de 3450 lei. „Am un contract de vânzare-cumpărare a unui teren din zona Dedeman, când am facut referire la acest teren domnul Ghiorghiţă a zis că e al tatălui său. În contract scrie foarte clar domnul Ghiorghiţă Florin Ioan.
În declaraţia de avere nu reiese că are acest teren, aş vrea să vad ce se întâmplă acum, în momentul acesta, eu sunt mincinosul sau el este mincinosul.
Domnul Flutur spunea că de la 18 ani, de la majoratul meu, cel mai important eveniment a fost când m-a pomenit dumnealui, nu am nimic cu dânsul, că şi asa e bătut de soartă. Mă ţin în continuare de ei şi nu îi las. Urmează domnul Flutur. Acel om imaculat şi cinstit”
, a declarat Razvan Rotaru.
În replică, viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că se va adresa Inspectoratului de Poliţie, pentru că actul de vânzare-cumpărare nu putea fi luat decât de la notar. Edilul nu exclude nici varianta unei acţiuni în Instanţă unde va cere daune.
„Sunt josnici cei de la PSD şi sunt foarte curios de unde au obţinut documentul acesta şi cu siguranţă mă voi interesa de unde l-au obţinut pentru ca în niciun caz nu este document public. Dacă l-au obţinut de la notar atunci acesta să raspundă de ce l-a dat. Voi face o plângere la Poliţie pe chestia aceasta.
Ei nu sunt organe de anchetă, nu au absolut niciun drept să solicite documente de felul acesta, e foarte posibil să cer daune, voi ajunge la o acţiune în instanţă cu siguranţă pe tema aceasta.
Nu este atributul lor şi nu au voie sub nicio formă să facă public un astfel de act. Dacă era un organ de anchetă putea să solicite fără niciun fel de problemă acest contract de vânzare-cumpărare”
, a declarat Florin Ghiorghiţă, care a demonstrat că terenul este trecut în declaraţia de avere. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Astăzi se sting luminile în Piaţa Revoluţiei…
Profesorii vor primi salariul, dar fără majorări
Ţurcanu ne spune cine este „împăratul”
„TAXE LOCALE ZERO pentru noi locuri de muncă”
La Coşula, de ziua comunei, „Festivalul bujorului”
Procurorii DNA au percheziţionat locuinţa lui Marius Petcu
Economia României va creşte cu 1,7% în acest an şi 3,4% în 2012
Deficit bugetar de 2,3 miliarde lei după primele două luni ale anului
echivalentul a 0,4% din PIB
FMI a aprobat ultima evaluare a acordului cu România şi termenii viitoarei înţelegeri
Indignarea unor părinţi vine la spartul tîrgului
Campionul Bute a revenit în ţară
mândru că sunt român, visez să boxez acasă
Trotuare de granit pe Bulevardul Eminescu
Botoşăneni aşteptaţi în Danemarca
Un clip realizat de doi artişti români stabiliţi în Londra adună peste 10.000 de vizualizări in 24 ore
NATO preconizează o misiune de trei luni in Libia
Horoscop
Bancul zilei: Pofta domnişoarei
Schimbarea grupurilor de putere sau europenizarea sistemului?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă