Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7444
De la 07 Ianuarie 2003
123642869

Botoşani: Cozile de topor ale PSD şi-au făcut datoria

  • Ioan Rotundu
  • 25 October 2013, 23:00

După discuţii furtunoase, proiectul de hotărâre iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu privind înfiinţarea de către Societatea Parc Industrial a unei pieţe agroalimentare la subsolul Uvertura Mall a fost aprobat, chiar dacă cozile de topor ale PSD s-au opus cât au putut.
Gheorghe Vâzdoagă (foto), care are a avut şi mai are angajaţi membri din familie la societatea Urban Serv, a fost cel mai guraliv. Sigur, apariţia unei astfel de pieţe va concura serios pieţele administrate de Urban Serv, societatea a Primăriei Botoşani. Dar motivul invocat de Vâzdoagă mi s-a părut chiar de râsul curcilor dacă nu de o impertinenţă crasă din partea sa.
Vâzdoagă a invocat faptul că nu s-a făcut o analiză economică pentru a se şti ce cheltuieli se vor angaja de Parcul Industrial, ce cheltuieli vor angaja producătorii, care vor fi chiriile etc. Tocmai el vorbeşte despre astfel de analize?! El care a adus în prag de desfiinţare cea mai mare unitate a cooperaţiei de consum şi cea mai eficientă? El care trăieşte acum, ca preşedinte peste ce a mai rămas din fosta Cooperativă Botoşani doar din chiriile de pe spaţii? Ortice alt consilier judeţean ar fi fost îndreptăţit să vorbească, numai Vâzdoagă nu, el, aşa cum am spus, fiind implicat până peste cap în susţinerea intereselor societăţii Urban Serv din interese de familie.
Surprinzătoare a fost intervenţia lui Dorin Ciuştea, fost vicepreşedinte al Consiliului judeţean. Ipocrit, el a considerat că banii necesari organizării acestei pieţe ar putea fi dirijaţi la Protecţia Copilului, ceea ce el, cât a fost vicepreşedinte n-a făcut. Apoi, Ciuştea a afirmat că o piaţă în Uvertura Mall ar însemna ca botoşănenii să cumpere caş cu miros de Chanel. Altă dovadă de ipocrizie. Se vede că Ciuştea n-a intrat încă în Uvertura mall.
Dacă intra, ar fi văzut chiar la parter, la Carefour, caş la vânzare dar şi mai toate produsele care se vând în piaţa centrală: fructe, lactate, produse din carne etc. Numai că sunt în majoritatea lor produse modificate genetic sau cu adaosului de E-uri. Se vede că lui Ciuştea nu-i place să mănânce sănătos, adică produse naturale, de la mama lor şi nu de laborator. El să consume produse cu E-uri, dar eu şi majoritatea botoşănenilor vrem mâncare sănătoasă, naturală, din curtea ţăranului.
De ce i-o fi cântat Ciuştea în strună lui Portariuc, susţinând că pieţele sunt atributul primăriei şi nu al CJ nu ne mai interesează de vreme ce proiectul a fost aprobat. Rămâne ca de acum înainte preşedintele Ţurcanu să ne demonstreze că piaţa promisă va funcţiona iar noi vom putea să ne aprovizionăm cu produse agroalimentare sănătoase, lăsând E-urile celor din PSD, că tot se dau de ceasul morţii apărându-le.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Cavalerul Nick şi regele Arthur
Gastronomie: Castraveţi bulgăreşti
Liviu Luca, adus la DNA cu mandat de aducere
puternicul sindicalist e acuzat de spălare de bani in dosarul Realitatea TV
Biden l-a sunat pe Băsescu, la doua zile după ce s-a întâlnit cu Ponta
Firmele private aleg varianta încălziri centralizate
Amendă mai mare decât valoarea mărfii
Eva Şimon: Otrava, aurul şi moţii
Petru Grozavu: Biserica rusă, din nou pe front
Ponta cere miniştrilor să ia măsuri de îndepărtare a persoanelor bănuite de corupţie
Victor Ponta recunoaşte că nu mai are bani la buget
Femeile sunt viitorul ]n tehnologie
plus trei moduri în care pot fi atrase investiţii străine în România
Fariseism marca Ponta
Ioan Rotundu
Cum l-a umilit Biden pe Ponta
Ioan Rotundu
Nu mai are bani, dar de ce?
Ioan Rotundu
Moş Crăciun la liberali, Moş Gerilă la social-democraţi
Finul lui Victor Ponta, deputatul PSD Marius Manolache, pus sub urmărire de
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog