Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26547
De la 07 Ianuarie 2003
110947017

Lupul moralist, oamenii politici şi DNA-ul

  • 26 March 2008, 23:00

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Botoşani, Constantin Conţac (foto) îi roagă pe cei de la PD-L să clarifice situaţia senatorului Mihai Ţâbuleac care, din punctul său de vedere, nu este prea „albă” şi nu îi dă dreptul să arunce cu piatra în alţii. Referirea fiind la primarul pesedist al comunei Suliţa, Costinel Ciubotaru, care a fost ameninţat cu DNA. „Până a intrat în Parlamentul României era evazionist şi figura pe toate listele datornicilor şi a celor care s-au sustras de la obligaţiile financiare. Îmi aduc aminte că era un act pe care apărea că avea 34 miliarde lei vechi datorii, mai avea şi alte acuzaţii. Acum face pe lupul moralist. Ar trebui să iasă să justifice acuzaţiile care i se aduc şi pe urmă să vorbească despre alţii şi să umble cu şantajul”, a declarat Constatin Conţac.

Ori furi un ou ori un miliard tot una-i
Nu doar liderul social democrat a făcut referire la senatorul Ţâbuleac, ci şi cel liberal, Liviu Câmpanu care zilele trecute a apreciat că pedelistul adoptă un comportament de fecioară. „La un moment dat am vorbit de existenţa unor procese, de nişte sume. Probabil am greşit sumele. Probabil nu era vorba de 50 miliarde, poate erau doar 15 sau 10 miliarde lei vechi, dar cel care fură un ou se cheamă mai puţin hoţ decât cel care fură un miliard?”, a precizat Liviu Câmpanu.
Mai mult, acesta a prezentat rezultatele proceselor avute pe rol în ultima perioadă de către SC Vinalcool SA Botoşani la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Curtea de Apel Suceava. „Acestea evidenţiază foarte clar că ultimul proces în care domnul Ţâbuleac a obţinut câştig la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pierduse toate celelalte procese până atunci, este în data de 7 martie 2007. În aceste condiţii, mă exprim ca simplu cetăţean şi mă gândesc că era posibil ca la acea dată, domnul Ţâbuleac să fi câştigat acest proces fiindcă era membru PD-L şi a contribuit cu toate forţele la crearea PD-L la Botoşani”, a mai adăugat Câmpanu, specificând că a fost ameninţat de senator că va fi dat în judecată şi acesta este motivul pentru care a cerut precizarea vizavi de rezultatele proceselor.

Maculatorul plimbăreţ
Referitor la atacurile pe care adversarii politici i le-au administrat în ultima perioadă, senatorul pedelist, Mihai Ţâbuleac atrage atenţia că nu se mai ocupă efectiv de afaceri încă din 2001, când a intrat puternic în activitatea politică. „Dânşii neavând alt loc de unde să mă muşte, inventează tot felul de prostioare din zona afacerilor, în care eu cu adevărat am fost implicat, dar într-o perioadă mai veche. Nu am făcut altceva decât să mă ocup de activitatea economică. Sigur că firma la care am lucrat pe vremea aceea a fost supusă unui asediu de controale şi a trebuit să facă faţă”, a precizat Mihai Ţâbuleac.
Senatorul botoşănean accentuează că personal nu a avut nici un fel de proces, dar a trimis o plângere care acum se află pe masa Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva domnului Liviu Câmpanu, fiindcă obişnuieşte să vorbească aiurea şi să spună minciuni cu prea multă uşurinţă. „Cât priveşte hârtiile pe care ei le flutură le-au mai fluturat şi altădată. Probabil că este vorba de un maculator, conţinând nişte materiale prin care societatea la care am lucrat se apăra împotriva asediului portăreilor trimişi tocmai de domnul Conţac şi de cei care conduceau pe vremea aceea destinele acestui judeţ. Un maculator pe care îl plimbă de la unul la altul, când domnul Câmpanu, când domnul Conţac”, a mai specificat senatorul Mihai Ţâbuleac.
În ce priveşte pensiunea agro-turistică de la Putna, senatorul informează că deţine această proprietate de cel puţin acum 10 ani. „Doresc ca acolo să încropesc o mică pensiune turistică. Dar fiindcă sunt implicat în activitatea politică, încă nu am reuşit să duc acest demers până la capăt. Dar nu văd care e problema. Alta decât Măria sa invidia românească”, a concluzionat Mihai Ţâbuleac. (Eliza Sofian)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Tiprigan îl şantajează pe primarul Flutur
Profesori care se umilesc şi-şi caldă demnitatea în picioare
(E)vanghelizarea primăriilor
Ioan Rotundu
Amendaţi pentru consum de alcool şi tulburarea liniştii publice
Luptătorii Ninja din “Raven” îşi caută răzbunarea
Legendele Hollywood-ului sunt la Pro Cinema
Comentariul comentariilor (LXXXIV)
(Ioan Rotundu)
Bătut de carabinieri şi arestat la domiciliu fără probe
Proteste româneşti împotriva stemei revizioniste la Covasna
Romanii, stigmatizaţi la Londra
De ce nu mai vor românii canadieni să se întoarcă în România
Adeverinţă de conformitate pentru români din Italia
Românii din Bucovina îşi comemorează martirii ucişi de regimul stalinist
Basarabenii ar putea trece Prutul fără vize
Sub blestemul miturilor
Micuţul Robert a întâlnit-o pe Sofia Vicoveanca
Roxana Ciuhulescu vorbeşte despre maternitate
Paradisul rusesc
Horoscop
Program TELE'M Botoşani, joi, 27 noiembrie
Este stundentă şi vrea să muncească... chiar şi pe gratis
Definiţia parlamentarului dată de senatorul Ţâbuleac
Muzeul de Etnografie rămâne în chirie
proprietarul Mihalcea are şi clădirea şi banii
Parlamentarii vor să împartă judeţul în colegii, dar nu ştiu câte
O nouă găselniţă a la Egner: aglomerarea urbană
Cere preoţilor să se auto-exorcizeze de satana politică
Nu s-au înţeles de la semnul electoral
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă