Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5738
De la 07 Ianuarie 2003
123695911

Educatoarea Cătălina Lupaşcu va face muncă de inginer constructor

  • vin vremuri grele pentru botoşăneni
  • 26 November 2009, 23:00

Soarta vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Cristian Achiţei, se decide luni, după cum a anunţat preşedintele Mihai Ţâbuleac. Şeful judeţului mai speră încă ca acei 19 consilieri îndrăzneţi să lase deoparte orgoliile politice şi să gândească pentru binele judeţului. Preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac, nu agreează varianta liberală, Cătălina Lupaşcu (foto), pentru că astfel în acest caz toate proiectele importante care vizează drumurile judeţului, asfaltări şi reabilitări, ar cădea în sarcina sa.
„Din punctul meu vedere este un act de campanie electorală pentru că a fost aşezat în intervalul dintre tururi. Dacă exista dorinţa în rândul consilierilor de a-l revoca din funcţie pe reprezentantul PDL trebuia să aştepte încheierea campaniei electorale. Asta a fost şi solicitarea mea. Aş vrea să spun că nu este nici un câştig schimbarea domnului Achiţei pentru că la nivelul Consiliului Judeţean nu ne ocupăm numai cu lucruri socio-umane.
Eu sper să nu se valideze propunerea consilierilor pentru că atunci voi avea drept ajutoare doi vicepreşedinţi calificaţi pe probleme sociale, umane, respectiv pe domnul profesor Manolache, care este doctor în biologie, toată stima pentru caracterul domniei sale şi pregătirea domniei sale, iar doamna Lupaşcu care are calificări psihologice, pedagogice. La şefia judeţului Botoşani trebuie să mergi şi pe şantiere, trebuie să te ocupi de şantiere, de modernizări, vom vedea cine îşi trage cizmele când vom avea avarii şi timpul va fi nefavorabil. Dar oricum, în cazul în care voi vedea că trebuie să mă ocup eu de asemenea chestiunii, o voi face”
, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac.
Dacă liberala Cătălina Lupaşcu râvneşte la scaunul lui Cristian Achiţei trebuie să-şi lase acasă cizmele de firmă, cu tocul înalt şi calitate la superlativ, pentru a încălţa inesteticele cizme de cauciuc pentru că de anul viitor se anunţă lucrări importante în ce priveşte drumurile din judeţ.
„Se lucrează la Dersca şi la Mihălăşeni. Cel mai mare şantier la ora asta este cel care se derulează la Apa Grup se schimbă reţelele de apă din oraş, se modernizează staţia de epurare de la Răchiţi. La anul, va începe investiţia pentru sistemul integrat de gestionare a deşeurilor, la nivel de judeţ, e o investiţie foarte mare, de peste 30 de milioane de euro, cu bani europeni, anul viitor se va începe marele proiect de apă şi canalizare extins la nivelul judeţului. Urmează să realizăm reţele de apă şi de canalizare pentru a asigura un procent de 90 la sută atât în zona Flămînzi Frumuşica, Vorona, Corni, Dorohoi cu zonele limitrofe. Trebuie să aducem apa de la Prut până la Săveni deocamdată, deci este treab㔠a lansat invitaţia preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Ţâbuleac. Destul de descurajant pentru o doamnă, fostă educatoare şi psiholog făcut la normă. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Un prim pas spre unificarea cu România
* site-urile guvernamentale din Basarabia revin la normalitate: Schimba MD în RO
România ajută Basarabia
Chirtoacă: „Noi de ce avem in continuare zidul de la Prut?”
Invitaţie în Împărăţia lui Moş Crăciun din Montreal
Trei generaţii de votante, în Australia
Prezenţă numeroasă la vot în Auckland
Invitaţie publică
Dăruţi copiilor îngeri
Kafta cu cartofi
Năduf în miez de noapte
Lichelelor, răfuiţi-vă cu mine nu cu un copil!
Singur împotriva tuturor
Program TELE'M Botoşani, vineri
O ofetă de angajare tentantă
Deputatul Cătălin Buhăianu dezvăluie din secretele PSD-ului
Bani pentru Stăuceni şi Copălău
Acţiune a poliţiştilor dorohoieni pentru combaterea fraudelor vamale
„Bunul simţ” şi demagogia au învins sărăcia
Ioan Rotundu
În cazul conflictului de la Dângeni, IJP face următoarele precizări
Farmaciile au probleme în aprovizionarea şi decontarea medicamentelor
Dezbatere publică cu privire la programa şcolară
Noi cursuri şcolare suspendate din cauza gripei
Încurcături birocratice în stabilirea zilelor libere fără plată în învăţământ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog